nişanlımın annesinin beni gelin olarak istemediğini biliyorsunuz kızlar.annesi önce düğünü aylar sonrasına erteletti,sonra nişanlımın aklına binbir türlü şeyler koydu,benim onca saygıma,ilgime,özenime karşı ne yaptı,etti bişeyler bulup beni soğuttu oğlundan.aslında eni sevdiğini düşünüyordum çünkü öylesine üzerime titriyorduki,bana beni sevdiğini söylemediği gün yoktu.aramadan asla uyumazdı,gün içinde defalarca arardı,dışarı çıktığımda haber vermesem yada eve geldiğimde,bana neden haber vermedin diye sitem ederdi.şimdi ise günde 2 kelime anca konuşuyruz.sadece 2 kelime...geceleri aramıyor,sabahları beni uyandır demiyor,dışarıdamıyım değilmiyim,haber vermişmiyim,vermemişmiyim umrunda değil..yaklaşık 15 gün önce görevinden bir üst düzeye yükseldi,annesi zaten benden yana onu etkiliyordu,şimdi iş sevdası öylesine kabardıki,gözü hiç bişey görmüyor kızlar.iş te iş..şu an varlığım bile ona fazlalaık geliyor gibi hissediyorum.tam annesiyle alakalı sorunlar geride kaldı ortalık duruldu derken,görevinden terfi etmesi,beni tamamiyle unutturdu.çıldırcam gözü beni görmüyor.işine aşık durumda şu an..geçici bir durummu sizce kızlar,yoksa bu böyle dahada kopmayamı sebep olur??lütfen yardım edin