nisanlim icin geldim yanina hic benimle ilgilenmiyor

nuriye344

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
3
0
1
Kizlar nisanlimin yanina geldim gunlerdir goruselim seni gorim demedi . kavga ettik buyuttu simdide uste cikiyor napmaliyim

Gorusrmediginiz icin mi kavga ettiniz?? Yanina gittim demissin farkli sehirlerde mi yasiyosunuz

cnm aranızda mesafe mı vardı eger aynı sehırdeysenız ve yakınsa sana ozaman affedılebilinir. ama uzakta yasıorsan sen ve butun rısklerı goze alıp yanına gıtmıssen azcık burnunu surtmekde fayda var ;)

sorun neki acaba ? haklı kim sizmi o mu? yanı konudan pek bişi anlaşılmıyor oyuzden yorum yapmakta zoro_O

Beyefendinin şehrine gidiyorsun da seni görme heyecanı duymuyorsa boşver gitsin.. ne demek ya insan tartışma konusunu unutur hasret çektiği sevgilisi gelse bence umursama çabalama o istemiyorsa sende arama dön :KK55: bırak o uğraşsın senin içinn

Evet o disarida okuyor kendsi gelemedu diye bn geldim fakat ne ilgilendgi var ne bni gormek istedgi var artik ilk defa burama kadar geldi evet ne hali varaa gorsun bn de o kanidayim.bu sefer beni se biktirdi sayesinde cok sogudum ondan :KK62:

Çok arıyarak abartarak bıktırmışsın , bence artık o seni arasın ,

Orda sevgilisi olabilir oyüzden gelmiyodur yanına
Yoksa hangi erkek nişanlısı yanına gelecekte adam oralı olmayacak

Back
X