Merhaba herkese,
Hayatimda ilk defa bir foruma katiliyorum.
Yurt disinda yasiyorum turkcem için özür dilerim simdiden..
uç senedir beraberiz. Çok derin bir sevgi çok animiz var. eylül ayinda nisanlandik ama basta korkuyordu (ane babasi kucukken bosanmis tek cocuk anesinle yasiyor ve yanlis evlilikten çok korkuyordu anesi tek birakmayida korkuyordu)
Her neyse nisanlandik sonunda, cok iyi gidiyordu, anesi herseyi control etmek istiyenlerden ve nisamlim anesi kiyamiyanlardan.. o yuzden ufak defek tatsizliklar oluyordu ama yuruyordu.. herkes mart ayinda basladi. Uç hafta içinde kavga ustune kavga, anesi kina gecesine karsi bizim organize seklimizi istemiyor, dugun saatini onun dedigi saat olsun istiyor, yani cok karismaya basladi ve nisanlim denge kurmaya calismak yerine bana yuklenip benim ile kavga ediyordu ben anesinin suyundan gitmiyordum diye..kaynanam sanirim bana cok gicik oluyordu cunki onun hayalindeki gelin her iki gun evinde hata onunla herkesi yapan herkesi ona danisan ve onun suyundan giden biri istiyordu.. allah var hic saygilizlik etmedin onun bana yapmasina ragmen ben hic sesimi cikarmadim kadin yazik tek kalicak oglunu calisiyorum gibi kotu hissediyordum. Neyse o uç hafta içinde anesi ikna bile eti mustakil ev deyil de dayre alicaz diye, hersey cok tuaf bir direksiyon aliyordu korkuyordum benim hayatim benim hayalim elimden gidiyordu gibi bende inatlastim hic birine evet demiyordum direniyordum. Nisanlimla birbirimizi cok uzduk cok kavga ettik ve en son beni bitirdi dedi uc gun sonra tekrar geldi bende cok sok ve icindiyim icin bu sefer ben bitiriyorum dedim. Neyse bir hafta cekti, nisan ayi baslamisti, ve sakinlestim sorunlari hal etmeye karar verdim anem babama ev sorunu kina sorunu falan anlatim. Onlarda konusup anlasmak niyetine nisanlimi ve ane babasini eve cagirdilar. Ama ben bu surec icinde nisanlimla iletisime girmedim oraya yanlis yaptigimi dusunuyorum ve o en son elveda dedigimde kalmisti. Neyse geldiler ortam cok gergin ve nisamlik deli gibi sinirliydi ane babasi hic konusmuyor anem babamin karsisinda bir tek nisanlim konusuyordu. Anesi bir ara tamam oglum ben giderim uzaklara siz rahat edersiniz dedi dahada sinirlendi. Kizinizla biti dedi anlasmiyoruz falan anem banam sok cunki onlar kina falan sorununu duzeltmek icin cagirmislardi. Sesler yukseldi ve babam nisanlimin tavirlarina dayanamayip evden kovdu onlari. Ben hala inanamiyorum kendisi oyle saygili oyle utancakki normalde onu taniyamadim o andan. Anem banam cok kizmislardi. Aradan bir hafta gecti ben kaynanamla gorustum, sanki olaylar la alakasi yokmus gibi siz cocukmusunuz niye boyle yaptiniz sorunlarizi konusup kendi aranizda hal etseydiniz. Ben sok olmustum sanki hic o aramiza girmemis gibi, hata bana evinden kac gel bile dedi, sen o gunu arkamizdan gelicektin, baban aptal olmazda senin kayinpederini kovmazdi. Benim beynim durdu benim banam ane babasini deyil nisamlima konustu cunki onlar buyuk olarak orada hic karismadilar oylece sustular simdiden babam onlari kovdu diye uste cikiyorlar. Hangi kiz babasi olsa dayanmazdan hakaretlere kendi evinde hata. Neyse hem bana bunlari dedi hemde ertesi gunu bana msj cekti kaynanam, oglumla konusucam konusun bir karar verin. Bu seferde yardim etmeye basladi. Ben onu anlamaya calismayi buraktim ve nisamlimla konustum. Bana cok kizmis beni sucluyor benim icin bitmisti sen en son bitirmistin ustune bizi eve cagirdiniz ben nasil olumlu dusunim. Ama yaptigi hakaretleri ile ilgili bir cevabi yoktu. Ve surekli baban banami kovdu benim babam asla istemez artik. Ben tam bir ay boyunca ne halde anlatim dirildim, bunlarin sucu sensin babani bu duruma sen soktun o orda seni susturucagina hic bir mudahale etmedi. Neyse sonuc olarak bana son sozu bu oldu: baban benim babami arasin ozur dilesin kovdugu icin yoksa ben ben banamin lafini cineyip de sizin eve geri gelemem. Peki benimkiler ne? Ben onlarin lafini cinedim hakli yerde gelip senin anenle gorustum falan. Oyle iste aradan bir ay gecti ses seda yok. Ama biz aslinda bu olaylar disinda oyle mutluyduk ki etraftaki evli insanlar bize ozenirdi resmen. Bazi arkadaslardan duyuyorum oda kotuymus brnim halimi ne siz sorun ne ben anlatim. Kasim ayinda evleniyorduk ceyizim hazirlaniyordu onu kocam diye bile hitab ediyordum simdiden. Benim durumuma benzine olaylar bilen varmi? Ben duzelmesini istiyorum herseye ragmen Onun bana verdigi tamamlilik tekrar bulamam cok ozel bir askti. Babam herseye ragmen iyi yurekli kizim eyer pismansa eyer esi ve anesi arasinda denge kurucaksa ben engel olmam..