• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım ile sorunlarim

Pembe_hatun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2017
3
2
1
Oldukca mutlu ve güzel giden bi ilişkimiz vardı. Ama son zamanlar da nisanlim oldukça değişti. Her zaman benim mutlulugumu isterdi. Ama artık öyle değil kaynanam bana karşı oldukça doldurmuş durumda o ne derse ona inanıyor hiç böyle biri değildi onun yaşattığı acıları bana anlatırken hep aglardi. Şimdi ise öyle değil iki günden beri BAKARA SURES. FETİH SÜRESİ ve AYETEL KURSI dinliyorum üç gün tekrarlanır ise değişim olduğunu söylüyorlar aranızda böyle bisey yaşayan varmı.

Nişanlınla konuşmayı deneyebilirsin, onu annesi dolduruyorsa, senin bir hatan olmadığını gördüğü halde yine de hareketleri değiştiyse, sende değiş bence. Tatlı dille sorabilirsin ama onu, bir şey var mı, eskiden böyle değildin neyin var gibisinden, belki bunu sormanı bekliyordur açıklama yapıcaktır. İnsanlar konuşa konuşa anlaşırdan yanayım hep, bir derdin varsa sor, elle tutulur bir şey söyleyemiyosa da sende onun gibi davranmaya başla, elbet hatasını farkına varıcaktır. Dua etmen, dinlemen çok güzel, Allah içten gelen her duayı kabul eder.. Umarım çözersiniz :)

Back