nişanlım kıskanmıyor deli ediyor beni lütfen okuyun fikir verin :(

Benim eşim de çok sahiplenici ve koruyucu bir tiptir ama o da kolay kolay kıskanmaz,kıskansa da belli etmez ve ben bu durumdan çok çok memnunum..

İstediğim yere arkadaşlarımla giderim,ailemle takılırım o evde takılır.En son ortak bi arkadaşımızla gezmeye gittik kızkıza eşim evdeydi ve biz saat 2 de eve geldik..

Üniv.den arkadaşlarımla topluca buluşurum sen git ben gelmeyeyim der,görmüş geçirmiş insan hiç sıkmadı beni şu ana kadar..

Bence sizde böyle olmalısınız..

kızlar çok teşekkür ederim yorumlara ben bu sorunu açık açık konştum sorun çözüldü beni benden çok sevdiğine eminm kızlar

merhaba arkadaşlar 10 gunu geçkin süredir nişanlıyım nişanlıma illk tanıştığım günden beri kıskançlık konusunu soruyorum ben kıskanç biriyimdir ama nişanlım aksine hiç kıskanmıyor bir insan neden hiç kıskanmaz ona soruyorum kıskançlığım birkaç dakika sürer belli etmem karşımdakine diyor ya kafayı yicem yaa öyle uysal ağırbaşlı,saygılı ve efendi br çocuk hiç kavgamız olmadı çok şükür ama bu kıskanmamakla ilgili sorunu çözmek istiyorum ya nasl çözücem o kıskanmayınca ben onu neyden kıskanıcam ki kıskanılcak bişiyide yok zaten ama sinirlermi bozuyor sevıyor beni çok bunu biliyorum bende onu çok seviyorum ama kıskanmıyor etmıyor diye derdim yaa bişi yapsamda kıskansa diye düşünüyorum bazen ama olmuyor nişan alışverşindeyken bilezik seçiyorum yanıma gelmedi ben kuyumcuyla fikir alışverişi yapıyoruz onda bile kıskanmadı haidi ozman nişan alışverişinn heyecanlılığı diyelim peki neden noırmalde kıskanmıyor hiç bu kıskançsızlık sevgi eksikliği belirtisi olarak görürüm ben acaba ondan mı bu kadar taktım kafaya yaa
sizce hangisi ama seviyor bliyorm bunuda ama kıskanmaması sorunum bişiden hesap sormaması braz hesapçı kuralları olur erkekler ama bunda yok bir damla kıskançlık bir yol gösterin ne olur şimdi beni kıskan diyemem ki gidip karşısına yaa denmez zaten :) ama bşi yapıp bunun kıskançlığını ortaya çıkarmak yada yoksa öyle bir duygusu kıskandırmak istiyorum evet fikirlerinizi bekliyorum kızlar ltfen yardımcı olunn

Şimdi durum nasıl acaba? Evlenince degisti mi ?Ben de bu sorundan muzdaribim de acemihayat28 acemihayat28

Evet canım 5 senedir evliyim öyle bı sorunumuz kalmadı çok şükür hiç takma canım nişanlılık dönemi bı daha gelmiyor.rahatca geçir
Telefondan bile kiskaniyor ilgi bekliyor i derece :)

Çok sevindim ya inşallah benimki de öyle olur evlenince. Her hafta yola çıkıyorum bi merak edip de sormaz vardın mi diye :(
Bi de kıskançlıği yok hiç.

Benim esim de hic kiskanc degil bu da benim sinirlerimi bozuyo ama yapacak bise yok adamin huyu bu. Kabullenmekten baska care yok

Back
X