- Konu Sahibi acemihayat28
Töbe yarabbim.. Dediğin şeye bak allah aşkına ya kıskançlık yüzünden kaç evlilik bitiyor haberin var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar 10 gunu geçkin süredir nişanlıyım nişanlıma illk tanıştığım günden beri kıskançlık konusunu soruyorum ben kıskanç biriyimdir ama nişanlım aksine hiç kıskanmıyor bir insan neden hiç kıskanmaz ona soruyorum kıskançlığım birkaç dakika sürer belli etmem karşımdakine diyor ya kafayı yicem yaa öyle uysal ağırbaşlı,saygılı ve efendi br çocuk hiç kavgamız olmadı çok şükür ama bu kıskanmamakla ilgili sorunu çözmek istiyorum ya nasl çözücem o kıskanmayınca ben onu neyden kıskanıcam ki kıskanılcak bişiyide yok zaten ama sinirlermi bozuyor sevıyor beni çok bunu biliyorum bende onu çok seviyorum ama kıskanmıyor etmıyor diye derdim yaa bişi yapsamda kıskansa diye düşünüyorum bazen ama olmuyor nişan alışverşindeyken bilezik seçiyorum yanıma gelmedi ben kuyumcuyla fikir alışverişi yapıyoruz onda bile kıskanmadı haidi ozman nişan alışverişinn heyecanlılığı diyelim peki neden noırmalde kıskanmıyor hiç bu kıskançsızlık sevgi eksikliği belirtisi olarak görürüm ben acaba ondan mı bu kadar taktım kafaya yaa
sizce hangisi ama seviyor bliyorm bunuda ama kıskanmaması sorunum bişiden hesap sormaması braz hesapçı kuralları olur erkekler ama bunda yok bir damla kıskançlık bir yol gösterin ne olur şimdi beni kıskan diyemem ki gidip karşısına yaa denmez zaten :) ama bşi yapıp bunun kıskançlığını ortaya çıkarmak yada yoksa öyle bir duygusu kıskandırmak istiyorum evet fikirlerinizi bekliyorum kızlar ltfen yardımcı olunn
Evet canım 5 senedir evliyim öyle bı sorunumuz kalmadı çok şükür hiç takma canım nişanlılık dönemi bı daha gelmiyor.rahatca geçirŞimdi durum nasıl acaba? Evlenince degisti mi ?Ben de bu sorundan muzdaribim deacemihayat28
Evet canım 5 senedir evliyim öyle bı sorunumuz kalmadı çok şükür hiç takma canım nişanlılık dönemi bı daha gelmiyor.rahatca geçir
Telefondan bile kiskaniyor ilgi bekliyor i derece :)
UzuLMe canım ve Inan boyle kafan dagha rahat :)Çok sevindim ya inşallah benimki de öyle olur evlenince. Her hafta yola çıkıyorum bi merak edip de sormaz vardın mi diye
Bi de kıskançlıği yok hiç.