- Konu Sahibi minikprenses92
Merhaba arkadaşlar nişanlimla kavga ettik kuzeniyle kuzeninin eşini dün eve birakip biyere gitmişler aksam kizda bana msj atti biyere gittiler sorsana bi nereye gittiler belki seninki cvp verir ben sordum bana bisey demediler diye neyse sordum artik kuzenimi alıştırdı naptiysa birden böyle sanki baska kişiymiş gibi sanane dedi bende nasıl banane dedim kavga ettik dün aksam konustuk msj atti sonra uykum var diye uyudu hic umrunda degilmiş gibi bugün kandilini kutladim böyle bi günde küs olmayalalim barişalim dedim tersledi falan şimdi yine o kuzeninin yanina gitmiş okey falan oynuyorlar ve hala konuşmuyoruz bilmiyorum napim ya ilk adımı yaptım gururumu çiğneyip Özürde diledim ama olmadı ..
Sonra dedim tmm artık benim senden Özür dilemem hataydi değmez yazik ya dedim bisey yazmıyor cok değişti birazuzun oldu ama napacagimi bbilmiyorum icim yanıyor :'(
Sonra dedim tmm artık benim senden Özür dilemem hataydi değmez yazik ya dedim bisey yazmıyor cok değişti birazuzun oldu ama napacagimi bbilmiyorum icim yanıyor :'(