• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım olacak kişi, bana KK yı yasaklıyor... Oldu canım!

unattainable

bitter
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
180
0
96
37
İstanbul
Ay kızlar cok sınırım bozuldu benımkı tutturmus gırmıceksın o sıteye yemın et bana fln dıye.Neymıs cok etkılenıyormusumm uyuz oldum ya..Yaptgm seyde su .E goruyorum burda dayak yıyen olsun acı ceken olsun kısılerı ona dırek soylemıyorum ama bellı edıyorum eee napıyım kızlar evlenecgım kısı ondan emın olsamda azcık dusunmek suc mu boyle seylerıbenneyaptımki sımdı dıceksınız guvenmıyormusun ben burda ne ınsanları goruyorumda delıler gıbı asık olup evlenmıs fakat evlendgne pısman olmus..Nıye sonradan uzulıyım kı..GEcende seyı soledım bı topıc vardı erkeklerın yalanları dıye orda herkesın ayzdgnı benımkı bana soyler sakasına takıldım oyle ayyyy bı basladı bu beynın yıkanıyor orda falan dıye bı gun cokertıcem o sıteyı gorceksın dıyo (sıkar tabı):enbuyukkk: Bende baska yonlerını anlatmaya calısyorum gızlı gırsem yemın et fln dıyıp duuuruyor napıcam ben bunla yaaa-tatlicadiarzu-:oklava:

Hehehe sanırım KK'da çok vakit geçiren ve bunu partnerlerine yansıtan tüm bayanların erkeklerinin verdiği ortak tepki bu :roflol:
Benim erkek arkadaşım da bazen öyle diyor şakasına
Ben de Erkekler Kulübü açacağım göreceksin diyor :roflol:

Haksız da sayılmaz hani...
Biz burda kadınlar arasında genellikle olumsuzlukları konuşuyoruz
Farkında olmasak da paylaştıklarımız bilinç altında bizi etkilemeye başlıyor
Ya bana da aynısı olursa, ya bana da yalan söylerse, ya ben de aldatılırsam, ya ben de dayak yersem....
Liste uzayıp gidiyor.

Ama henüz nişanlılık döneminde sana yasaklar koyması yanlış.
Kimsenin kimseye bir şeyi yasaklama hakkı yok.
Girmemeni istediğini sana belirtebilir, bu çok doğal
Ama girmiyor olmak, sadece senin seçimin olabilir diye düşünüyorum. :delphin:

burdaki konuları okuyup etkisinde kalıp sevgiline yansıtısan sevgilin siteye girmeni istememesi

normal bence burda okuduklarımz yaşanan şeyler fakat başkası yaşadı diye gidip nişanlına

bunun stresini yaşatırsan siteye karşı önyargılı olur bu benim fikrim bence siteden

etkilenmediğini anlatmaya çalış tabi gerçekten etkilenmiyorsan:emir_bebek:

Bir zamanlar bunun savaşını ne kadar çok verdim anlatamam sana:delphin:

Yinemi KK'dasın,ne yapıyorsun??????

Hep aynı sorular,ardı arkası kesilmeyen aynı sorular!!!!

Artık o bıktı ben bıkmadım,alıştı adamcağız ne yapsın...
Hiç bir tepki vermiyor,seninkide alışır zamanla...
Zamanın akışına bırak !!!

hadi bi cökertsinde görelim :enbuyukkk:

saka bi yana, hcr arkadasimizinda dedigi gibi ister istemez etkileniyoruz burda olanlardan ister pozitif ister negatif olsun. Yalniz sana nisanliyken böyle bi yasak koymasi ilginc gercekten, hadi erkeklerde olsaydi sitede olabilir derdim ama surda kiz kizayiz hepimiz kiskanilcak biseyde yok. :utangac:

sitede erkek olabileceğini düşünüp de yasaklayabilir;hani kıskanç ise..:delphin:
ama yasaklama nedeni çok ilginç..benneyaptımki
hayır insan gocunacağı bir şey var da mı bu kızın gözü kulağı açılır diye düşünüyor bu adam demeden geçemiyor!!??şakkıdı

aaaaaaaaaaa bizim evimizin sitesi KK vallahi esimin her konuda ki bas lafi (konu ac sor bakalim kizlara ) bunlada yetinmeyip sordugum konulara yorum yapar yaz bak bunu diye yasaklamakta neymis millete onermeside cabasi sizde uye olun cok super bir site diye bence sende okuduklarini ona yansitma sonucta her uye ayri bir hayat ayri mutluluklar ayri sorunlar demek boylece zamanla unutur gider

benim sevgilimde "ne siteymiş yahu..biz erkellerin bile böyle bi sitesi yok" diye hayret ediyo.. ayrıca verilen yanıt sayılarına ve konulara bakıyo agzı acık kalıyor.. hımm bide internetteysem bilirki KKdayım.. o seviyor ama bu siteyi bende öyle..

madem seninki istemiyor sende istiyorsun o zaman KK üzerinden degilde kendi fikrince anlat konus bazı seyleri yani "sitede bişey okudum ettim" gibilerinden degil. "düşündüm aklıma geldi" gibilerinden.. ikinizde rahat edin..

benim eşim beni üye yaptı,ayrıca bi yere gidip eve geldiğimiz zaman bana k.kya bak sen bi yoksa uykun gelmez der.bende geçerim başına ama o evdeyken fazla kalmam kıskançlık yapıyor..

bende burda okuduğum yazılardan olaylardan falan çok etkileniyorum. sevgilimde tabiki :D okuyorum. snra ona anlatıyorum çok severek ewlenmişler yok böle olmuş şöle olmuş ya sende öle olursan fln :D henüz daha bıkmadı ama yakında bıkcak sanırım bu sorularımdan :D girme falan demedi hiç. hatta ben çok sıkılınca hadi gir sitene de bişeler oku fln der :D

walla sızde her duydugunuzu ona anlatırsanız boyle olur erkekler anlamazlar zannederler kı buradakı kısıler yanlıs kısıler (hep onlar dogru ya)anlatmayı verın yaaa

açıkçası burda kadın kadına yapılan sohbetlerin doğrudan erkeklere yansıtılmasını bırakın anlatılmasını bile doğru bulmuyorum. ben de eşime bahsediyorum bazen ama son derece yüzeysel geçiyorum. etkilenseniz dahi bunu içinizde yaşamaya çalışın bence. erkek anlamaz, anlasa burada bu kadar konu olmaz onlarla ilgili :1closedeyes:

Son düzenleme:
Yok canım ya erkek oldgnu dusundgnden degıl cok kıskanc bırısı ama o bana bır kere soylemıstı erkeklerde gırıyordur dıye..Bende uye olurken sdce kızların bılebılcegı bır soru soruyorlar demıstım ufacık beyaz yalandan zarar gelmez hrlde(aslında oyle bırsey olsa fenada olmaz yanıı:CüvCüv: Etkılendgımı gostermemeye calısyorum ama bazen elımde oluyor gecen gun evlılıgın 3.gununde sıddet gormeye baslayan bır bayanın yazısını okudum e benımkıde cok sınırlı gercı kılıma dokunmaya kıyamıyor ama ınsan dusunemden edemıyor ıste...Dıger kızlarınkı gıbı o uye etsın benı baskalarına onersın falan hıc okdr modern degıl walla eskıden sadce soyleyıp gecıyordu bu aralar fazla uzerıne dusmeye basladı bende sadce calıstgım yerde gırıyorum can sıkıntıısndan napıyım zaten cok alıstım..

benim kociş evde bana kızdığında KK diye sesleniyor..şikayet edicem bu kulübü diyo,..kaydirigubbakcemile3 bende gizli giriyom artıkşakkıdı oda erkekler kulübü açıp oraya üye olucakmışşşşşşşşşkaydirigubbakcemile

aaaaaaaaaaa bizim evimizin sitesi KK vallahi esimin her konuda ki bas lafi (konu ac sor bakalim kizlara ) bunlada yetinmeyip sordugum konulara yorum yapar yaz bak bunu diye yasaklamakta neymis millete onermeside cabasi sizde uye olun cok super bir site diye bence sende okuduklarini ona yansitma sonucta her uye ayri bir hayat ayri mutluluklar ayri sorunlar demek boylece zamanla unutur gider

ailemizin sitesi haa :roflol:
bu iyiydi işte.

yansıtmasak iyi tabii beylere burda konuşulanları ama çenemiz durmuyor ki işte :sm_cool:

çoooooook tatlısınız....bayıldım size yaaaaaaaaa :roflol::roflol::roflol:

yasaklaması çok saçma yahu.. kötü bişey yapmıyorsun ki.. bu erkekler bazen anlaşılmaz oluyor.. böyle manasız yasaklamalar getirmenin ne anlamı var ki...

ayy bır anlayabılsem bendeee bu arada kızlar erkekler klubu dıye bırsey varmısss baktımda ole bır caktırmayınkaydirigubbakcemile3 banada demıstı erkekler klubu acıcam dıe bende deıdm var zate o ankı halı goruuuuuuuunnnnnnhihoyyyt

Bi karışsında göreyim :oklava: Ben onun dota oynamasına karışmıyorum, o da benim siteme karışamass :dilcikar:

onlarda biliyor tabikide kadin dayanismasinin ne kadar güclü kuvvetli oldugunu o yuzden de tirsiyorlar kaydirigubbakcemile5

Back
X