canım sen hayatındaki en büyük hatayı yapıyorsun senin sorunundaki o kadar çok insan tanıyorum ki..ve bunun bir çaresi yok sen hatayı en başında yapmışsın nişanlın değil ama tüm erkekler bu konuda böyle özellikle ana kuzusu tabrine uygun olanlar.. uzatmıcam sen zaten biliyorsun durumunu yapman gereken ise hiç bir şey işe yaramadıysa (ki biliyor msn sevgilin artık her kavgadan her aile ile ilgi sorunlarda sen zaten ailemi sevmiyrsn sen zaten bunu dedin sen zaten.... diye söylenecek ve hep haksız olacaksın gözünden o yüzdne bu aile konusunda hiç konuşmucaktın) artık herşeyi sen kabul edip sevgilinin üstüne düşmüceksin aksine bir erkek onu sabırla bekleyen bir kıza asla karşı koyamaz bunuda unutma her zaman güler yüzlü ol pozitif ol ailesiyle yanında sevgilinle mutlu görünme çünkü snei istemiyorlarsa mutlu görmeye dayanamazlar...sevgilin körse sen uyanık ol yapıcak bir şey yok dediğim çok zor biliyorum ama erkeği istiyorsan başka çare kalmamış sana sevgilnide bu konuda sıkmayı bırak bence sana hiç hak vermiyorsa konuşarak ikna edemzsn.. salak mı salak a mı yatıyor kısmınada değinmek istiyorum şekerim yok salak değiller inan bana sadece DÜZ MANTIKLAR onların hayatlarında ayrıntılara yer yoktur..allah yardımcın olsun