Nişanlım ve ben :(

depresyonnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
562
1
96
39
Diğer
Slm arkadaşlar gece gece uyumamanın nedeni nişalım malesef :((
Ya onu bazen anlayamıyorum, nişanlım çok iyi biridir.
Kesinlikle insanları kırmak istemez hatta bir çok kez ben ona bağırdım ama hep alttan aldı.
Ama son günlerde bir ilgisizlik seziyorum yaklaşık 4 ay önce de aynı problemi yaşadık ama onun nedeni büyük bir sıkıntısı olmasıydı.
Şuan çalışıyor, işi iyi ve rahat, farkındayım evlilik telaşı ve borçları var ama neden son günlerde ilgisiz olduğunu anlayamıyorum. Ben aradığımda binbir türlü iltifatlar ediyor ama bende sürekli neden arayayımki...
Dün gece ablamın evliliğini örnek gösteren bir msj yazdım ve birbirimizi çok kırdık, konu o kadar uzadıki bambaşka yerlere geldi.
En sonunda beni sevmiyorsa eğer bırakmasını söyledim, fakat bu sefer o sen beni istemiyorsun incitiyorsun gibi msjlar yazmaya başladı.
Bir soru soruyorum garip cvplar alıyorum, kzıdığımda ise "yanımda olsan gülümseyerek anlatacağım için yanlış anlamazsın" diyor, ama insan birazda olsa anlamazmı anlatılmak isteneni...
Sonuçta kadınız insan biraz naz yapmak istiyor ama mümkün değil nişanlıma naz yapmak nedeni uzaklıkmı onuda bilmiyorum. Çünkü yanımdayken bir kere üzüldüm bir konu yüzünden, neredeyse oda benimle ağlayacaktı, sıcacık sarılması çok hoşuma gitmişti.
Bugünde hiç aramadı malesef :(( Normalde gece msjlar atardı ama atmadı, benden şüphe ediyorsun diyip durdu dün gece, oysaki sevgisini gerçekten hissettirse bende bu tereddütlere düşmem.
Ne yapmalıyım bilemiyorum, işin içinden de çıkamıyorum malesef...

vardır çocuğun bi derdi. rahat bırakın az. çok mıçmıç olmak iyi değil zaten. bence yani.

Kim olursa olsun kıyaslama yapmayın.. Bu sadece birbirinizi yormaya kırmaya yarar, baska bi işe yaramaz=)
Siz ondan sevgi bekliyorsunuz ama sizde ona olan sevginizi kıyaslama yaparakmı gösteriyorsunuz =)
Biraz rahat olun, birbirinizi özleyin bence.. ..

Kesinlikle insanları kırmak istemez hatta bir çok kez ben ona bağırdım ama hep alttan aldı.
Ama son günlerde bir ilgisizlik seziyorum yaklaşık 4 ay önce de aynı problemi yaşadık ama onun nedeni büyük bir sıkıntısı olmasıydı.
Şuan çalışıyor, işi iyi ve rahat, farkındayım evlilik telaşı ve borçları var ama neden son günlerde ilgisiz olduğunu anlayamıyorum. Ben aradığımda binbir türlü iltifatlar ediyor ama bende sürekli neden arayayımki...
Dün gece ablamın evliliğini örnek gösteren bir msj yazdım ve birbirimizi çok kırdık, konu o kadar uzadıki bambaşka yerlere geldi.
En sonunda beni sevmiyorsa eğer bırakmasını söyledim, fakat bu sefer o sen beni istemiyorsun incitiyorsun gibi msjlar yazmaya başladı.
Bir soru soruyorum garip cvplar alıyorum, kzıdığımda ise "yanımda olsan gülümseyerek anlatacağım için yanlış anlamazsın" diyor, ama insan birazda olsa anlamazmı anlatılmak isteneni...
Sonuçta kadınız insan biraz naz yapmak istiyor ama mümkün değil nişanlıma naz yapmak nedeni uzaklıkmı onuda bilmiyorum. Çünkü yanımdayken bir kere üzüldüm bir konu yüzünden, neredeyse oda benimle ağlayacaktı, sıcacık sarılması çok hoşuma gitmişti.
Bugünde hiç aramadı malesef :(( Normalde gece msjlar atardı ama atmadı, benden şüphe ediyorsun diyip durdu dün gece, oysaki sevgisini gerçekten hissettirse bende bu tereddütlere düşmem.

ben aradım sen aradın... pazarlığı yapılmaz benim bildiğim. hele ki nişan olması demek kişiler arası bazı şeylerin aşıldığının göstergesidir bana göre.

aranızda mesafe var anladığım kadarıyla. sürekli mesajdan iletişim halindeyseniz anlaşmazlık olması normal. ilgisini sevgisini de satırlarca yazdığı cümlelerle anlamanız imkansız.

aklınızda sorular varsa bir araya gelin ve konuşun. başka türlü bu işin içinden çıkılmaz :içelim:

Hiç iyi değilim içimi dökmeye ihtiyacım var...
Nedendir bilmiyorum ama içimde hep nişanlımdan ayrılma korkusu hakim.
Şuan aramızda bir sorun yok, yani büyütülecek hiçbir sorunumuz yok, hatta msjlarıyla gönlümü alır, trip yaptığım zaman tepki göstermez.
Ama zaman zaman sorun yaşıyoruz, daha doğrusu bazen ailem ve onun arasında kalıyorum.
Son günlerde istihareye yattım aslında yeşil gördüm, ama ne bileyim çok korkuyorum.
Ayrılık olursa nişanlıma haksızlık edeceğimi düşünüyorum, bide etrafımda ayrılıklar çok yaşandı, arkadaşlarım yakın akrabalarım ayrıldı, belkide bununda etkisi vardır.
Geçen gün tarot falına baktım ayrılık yazıyordu, kaç kere baktıysam hepsinde ayrılık çıktı, kendimi rahatlatamıyorum, bu psikoloji ile ayrılık olacağından çok korkuyorum.
Ne yapmalıyım yaa çok kötüyüm :((
Aşmak istiyorum bu sorunu, kendimi rahatlatmak istiyorum, sonuçta herşey olacağına varır ama içimdeki bu sıkıntı gitmiyor, boğuluyorum resmen.
Bide uzağa gitme korkusu var, gitsem nasıl olur, gitmesem nişanlıma haksızlık etmiş olucam, sonuçta baştan kabul ettim :((

Bu mesajda sana ait...
Bence sen cok takintilisin...
:delphin:

vardır çocuğun bi derdi. rahat bırakın az. çok mıçmıç olmak iyi değil zaten. bence yani.

Varsa anlat diyorum ama bilmiyorumki.
Erkekler anlatmaz diyorlar :((

Kim olursa olsun kıyaslama yapmayın.. Bu sadece birbirinizi yormaya kırmaya yarar, baska bi işe yaramaz=)
Siz ondan sevgi bekliyorsunuz ama sizde ona olan sevginizi kıyaslama yaparakmı gösteriyorsunuz =)
Biraz rahat olun, birbirinizi özleyin bence.. ..

Ya zaten uzaklık bir özlem bizim için.
Telefonda da konuşmayınca olmuyorki.

zamana bırak biraz bırak o arasın.ilgi istiyorsan bırakta o göstersin.hem böylece ne yapacağınıda görmüş olursun.

Bıraktım ama 2-3 gündür ben aramadan aramazdı.
Şimdi de ne ben arıyorum ne o...

bazı seylerıde iyi ölç tart canım daha yolun basındasın evlenınce uzlme

Ya tartıyorum tabi, tek sorunumuz bu, yani arada bir içine kapanıyo nedenini anlayamıoyurm.

ben aradım sen aradın... pazarlığı yapılmaz benim bildiğim. hele ki nişan olması demek kişiler arası bazı şeylerin aşıldığının göstergesidir bana göre.

aranızda mesafe var anladığım kadarıyla. sürekli mesajdan iletişim halindeyseniz anlaşmazlık olması normal. ilgisini sevgisini de satırlarca yazdığı cümlelerle anlamanız imkansız.

aklınızda sorular varsa bir araya gelin ve konuşun. başka türlü bu işin içinden çıkılmaz :içelim:

Ya mevzu pazarlık değil, tabiki ararım o nişanlım benim ama hep tek taraflı olması üzüyor beni.
Evet benden çok uzakta, msjlarla yanlış anlaşılıyoruz diyor ama aramıyorda :((
Bir araya gelincede çözüleceğini zannetmiyorum, çünkü zaman zaman bu sorunu yaşıyor tabi yanımdayken henüz böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Yani tek şucu uzaklıktamı bulmalıyım bilmiyorum :((

canım nickinden anladığım kadarıyla depresyon felan geçirdinmi yada psikolojik bir rahatsızlığın varmı? bazı şeyleri kendi içinde takıp abartıyorsun gibime geldide..

Ya mevzu pazarlık değil, tabiki ararım o nişanlım benim ama hep tek taraflı olması üzüyor beni.
Evet benden çok uzakta, msjlarla yanlış anlaşılıyoruz diyor ama aramıyorda :((
Bir araya gelincede çözüleceğini zannetmiyorum, çünkü zaman zaman bu sorunu yaşıyor tabi yanımdayken henüz böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Yani tek şucu uzaklıktamı bulmalıyım bilmiyorum :((

kaç yıldır berabersiniz bunun ne kadarı ayrı geçti ?

Sen erken yaslanirsin ben sana soyleyim...:hulya:

Ya inanın çözüm arıyorum kendime, bu düşünceleri nasıl atmalıyım bilmiyorum

canım nickinden anladığım kadarıyla depresyon felan geçirdinmi yada psikolojik bir rahatsızlığın varmı? bazı şeyleri kendi içinde takıp abartıyorsun gibime geldide..

Depresyonmu bilmiyorum ama çok sorunlar atlattım, doktorada gitmedim açıkçası.
Bu anlattıklarım takmaksa nişanlımı suçlamak istemiyorum, dışarıdan bakan biri olarak düşüncenizi yazarsanız ona göre kendime çeki düzen verebilirim.
Böylece nişanlımı rahat bırakabilirim belki, yada bi şekilde içindeki sıkıntıyı veya ilgisiz görünmesini nedenini anlayabilirim...

Yaklaşık 2 sene beraberlik, 1 senesi ayrı
Tabi geldiğinde bir süre kalıyor yani hemen gelip gitmiyor

anladım.

1 sene yanyanayken de böyle durumlar yaşanıyor muydu ?

sevgisinden eminsen,güveni yıkacak bir şey yapmadıysa ve güveniyorsan ilgisizliğini büyütme. belki sana aktarmak istemediği sorunlar vardır. işle alakalı düğün ve borçlarla alakalı.

nişanlını çok fazla düşünüyorsan kendine yeni uğraşlar bul. boşta kalınca insan fazla ilgi bekliyor:içelim:

anladım.

1 sene yanyanayken de böyle durumlar yaşanıyor muydu ?

sevgisinden eminsen,güveni yıkacak bir şey yapmadıysa ve güveniyorsan ilgisizliğini büyütme. belki sana aktarmak istemediği sorunlar vardır. işle alakalı düğün ve borçlarla alakalı.

nişanlını çok fazla düşünüyorsan kendine yeni uğraşlar bul. boşta kalınca insan fazla ilgi bekliyor:içelim:

Yanyana hiç yaşamadık, hatta rüya gibiydi.
İlgisiz olunca bazen sevmiyormu diye soruyorum kendime :((

okudum okudum okudum....

sorun nereye gizlenmişse bulamadım....

telefonla ilişki yürütmek zordur...mimiklerini göremezsin, sesini duyamazsın, kızdı mı bilemezsin ve gerçekten yanılabilirsin...

sizin bi sorununz yok rahat ol kendine sevgine ve ilişkine güven...takıntılarına kuruntularına söyle seni rahat bırakıp mutluluğunu yaşamana izin versinler....

hem sakın unutma gitmek isteyeni tutamazsın kendini yıprattığınla kalırsın...

sen şimdi sadece ilişkini yaşa zamana bırak ki gelişsin büyüsün....

Yanyana hiç yaşamadık, hatta rüya gibiydi.
İlgisiz olunca bazen sevmiyormu diye soruyorum kendime :((

o soruların cevabını bulabiliyor musun?

eritip tüketiyor içten içe seni

tekrar bir araya geleceğiniz günleri düşün ve kuşkuları at kafandan karşındaki insana güveniyorsanopuyorumnanaktan

sevmese niye katlansın ayrılığa,düğün sıkıntılarına

o soruların cevabını bulabiliyor musun?

eritip tüketiyor içten içe seni

tekrar bir araya geleceğiniz günleri düşün ve kuşkuları at kafandan karşındaki insana güveniyorsanopuyorumnanaktan

sevmese niye katlansın ayrılığa,düğün sıkıntılarına

Katlanmaz değilmi?
Onuda yıpratıyorum galiba, eğer sevmiyorsan hiç çekinme ayrıl diyorum, sevmese ayrılır sanırım, sonuçta bir hayat söz konusu...

okudum okudum okudum....

sorun nereye gizlenmişse bulamadım....

telefonla ilişki yürütmek zordur...mimiklerini göremezsin, sesini duyamazsın, kızdı mı bilemezsin ve gerçekten yanılabilirsin...

sizin bi sorununz yok rahat ol kendine sevgine ve ilişkine güven...takıntılarına kuruntularına söyle seni rahat bırakıp mutluluğunu yaşamana izin versinler....

hem sakın unutma gitmek isteyeni tutamazsın kendini yıprattığınla kalırsın...

sen şimdi sadece ilişkini yaşa zamana bırak ki gelişsin büyüsün....

Saol önerin için...
Uygulayacağımdan emin olabilirsin...

Katlanmaz değilmi?
Onuda yıpratıyorum galiba, eğer sevmiyorsan hiç çekinme ayrıl diyorum, sevmese ayrılır sanırım, sonuçta bir hayat söz konusu...

katlanmaz

yıpratırsın. sık sık da "sevmiyorsan ayrıl dersen" kişi kendinden bilir işi diyerek senin aslında onu sevmediğini ayrılmak istediğini düşünebilir.akannehir

"ayrıl,ayrılalım" kelimelerini çok sarfetme. "özledim, seviyorum" ifadeleri daha iyi etki yapar opuyorumnanaktan

Back
X