nişanlım ve kankası, korkulu rüyam oluyor

ReinedelAmour

Euphoria
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
1.178
96
163
:oklava:Merhabalar kızlar

benim kendime dert ettiğim sorun, nişanlım ile kankası arasındaki sürüp giden uyum içindeki dostluk.

Her bayanın fıtratında kıskançlık vardır ya, bazen ben de haddimi aşıyormuyun diye düşünüyorum. Sizce ne ?

Çok düşünceli ve de dürüst bir nişanlım var Allaha şükür.
İşin içine bekar ve de kız arkadaşı olmayan bir kanka giriyorsa, nişanlınız ile dost olan, kimyanız zaman zaman değişiveriyor.

Yılbaşı gecesi saat 00 dan sonra: " hadi kalk dışarıda gezelim, eve giresim yok " diyen kanka.
Gece 22 de kapıyı çalıp, nişanlımı dışarıya gezmeye çağıran kanka..
Zaman zaman bayanlarla takılan, nişanlımı ortama davet eden kanka ..

Herşey sevgili kankanın gözlüklerinden doğal ve normal olabilir. Ama benim için değil !

Artık ben varım nişanlımın hayatında !! :oklava: dur diyorum !! yasakkelime

Nişanlım çoğu zaman kankasının tekliflerine hayır dese de, kendisinin de canı sıkıldığı için doğal olarak o da onunla takılıyor.

ikisinin de birbirlerinden daha yakın arkadaşları yok. Herşeyi anlayışla karşılıyorum.

Ama zaman zaman çığrından çıkıyorum kötükedihüso :oklava:

bu kanka biz evlendikten sonra da da böyle davranırsa cinayet işlerim herhalde :oklava:

Sizce abartıyormuyum ?

eger guveniyorsan cok fazla dusme bu konulara ama bakıyorsun girdigi ortamlar da hep kızlar oluyor ozaman musade etme tabi ama simdiden cok sıkma bence evlendikten sonra artık gece saat 10 da gelipde hadi cıkalım diyemeyecegine gore bulusmalarda azalıcak

sadece oturup bişeler içip sohbet ediolarsa, sizi ve ilişkinizi yıpratıcak şeyler yapmıolarsa bunda kızılcak bişe yok bencea.s

akşam 10da 12de çıkması önemli bi nokta değil biyerde, yani içinde kötü niyet olan heryerde her saatte yapar bunu..

eğer seni üzcek tavırlar sergilemiosa takılma derim, çok bunaltma bu konuda.. zaten çoğu teklifie hayır diomuş, bırak bikaçına da evet desin yerimseniben

ayrıca ikinizin nişanlı olması hayatınızı birbirinize endekslemiş olmanız anlmına gelmio, onunda görüştüğü arkadaşları sizinde görüştüğünüz arkadaşlarınız illaki olucaka.s

sıkmayın canınızı böle şeylerle..

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında bunu kanka hatunun düşünmesi lazım..

sen ne kadar yakın olursan ol ne kadar iyi niyetli olursan ol, bu adam artık nişanlı ve belki nişanlısı bozulabilir diyerek, kendini az da olsa çekmesi lazım..

Demek ki kanka kişi sadece kendini düşünüyor..

Pek normal bir durum değil yani gece yarısı ara
'' hadi dışarı çıkalım'' de, ee belki nişanlısı kıskançlık yapacak canım olamaz mı? düşüncesizz bir kızmış..

Bozulmakta haklısın diycem ama bunu nişanlına bir şekilde söyle ya da belli et ama çok da büyütme..
Sonuçta nişanlının arayı bulması gereken bir konu..
Senin hissettiklerini düşünerek ve kankasını da kırmadan orta yolu bulmalı ki evlenince de kanka hatun aynı şekilde düşüncesiz tavırlara devam etmesin..
denizcim kanka kız değil ama, erkek kanka.. kız arkadaşı olmayan kanka die yazmış hatta...

yada ben yanlış anladımbilmiyorumkismile

denizcim kanka kız değil ama, erkek kanka.. kız arkadaşı olmayan kanka die yazmış hatta...

yada ben yanlış anladımbilmiyorumkismile

Aaa erkek kanka mı..??kafamçokkarıştı

Aaa o zaman ne var canım bunda bozulacak ben yanlış anlamışım pardon yaaa...bilmiyorumkismile

Arkadaşım ne var bunda yaaaaaa...Gezecek tabiii arada sırada..Büyütecek dert edecek bir konu mu bu.? güveniyorsan düşünme hangi ortama girerse girsin birşeu olmaz.

Ben de kankadan kıskandığına göre kız kanka sandım...uyuyum ben:))

Son düzenleme:
Aslında bunu kanka hatunun düşünmesi lazım..

sen ne kadar yakın olursan ol ne kadar iyi niyetli olursan ol, bu adam artık nişanlı ve belki nişanlısı bozulabilir diyerek, kendini az da olsa çekmesi lazım..

Demek ki kanka kişi sadece kendini düşünüyor..

Pek normal bir durum değil yani gece yarısı ara
'' hadi dışarı çıkalım'' de, ee belki nişanlısı kıskançlık yapacak canım olamaz mı? düşüncesizz bir kızmış..

Bozulmakta haklısın diycem ama bunu nişanlına bir şekilde söyle ya da belli et ama çok da büyütme..
Sonuçta nişanlının arayı bulması gereken bir konu..
Senin hissettiklerini düşünerek ve kankasını da kırmadan orta yolu bulmalı ki evlenince de kanka hatun aynı şekilde düşüncesiz tavırlara devam etmesin..

canım kanka bir erkek..

Aaa o zaman ne var canım bunda bozulacak ben yanlış anlamışım pardon yaaa...bilmiyorumkismile

Arkadaşım ne var bunda yaaaaaa...Gezecek tabiii arada sırada..Büyütecek dert edecek bir konu mu bu.? güveniyorsan düşünme hangi ortama girerse girsin birşeu olmaz.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi ii uykular cnm:CüvCüv:a.s.

kıyamam kaydirigubbakcemile3, sağol fikirlerin için yine de kaydirigubbakcemile5

Bence abartip huzurunuzu bozmayin,nisanliniz sizin en yakin kiz arkadasinizla gorusmenize taksa sizin hosunuza gidermiydi?

Rahat bırakın şu adamları. Kankasıyla gezip dolaşamayacak mı? Fazla sıkmayın yoksa bunaltırsınız.

Bence abartip huzurunuzu bozmayin,nisanliniz sizin en yakin kiz arkadasinizla gorusmenize taksa sizin hosunuza gidermiydi?

sorun da orda... nişanlımın gezdiği kadar ben gezmiyorum. bizim burdaki yörenin kızları artık çok meşgul.

pek görüşmüyoruz.. :Çok da sosyal değiller. zaten samimi olduğum 2 kişi var onlar da dediğim vaziyette.

Nişanlımı sıkmak istemiyorum kesinlikle. Ama bazen krize giriyorum işte.

Biz bazen 2-3 haftada bir görüşebiliyoruz. Bir gün geldiğinde yine kanka aradı cepten..

" naber, buralardamısın, görüşelim " demiş.. Nişanlım da haliyle, ben nişanlımlayım dedi.

Yeter Uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyynnnnnnnnnnnnnnn oldum.
zati 2 haftada bir görüyorum, bu ne lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn oldum. kanka tabi, kendisinin benim yanımda olduğunu bilmiyordu. müneccim değil sonuçta.

.valla benim de kankam var, ama hiç onun kankası gibi değil. bunlar ilkokul kankaları gibi..

evlendiğim gün yas tutacak bu kanka kesin... soğuk savaş açtım :1ninca:

sorun da orda... nişanlımın gezdiği kadar ben gezmiyorum. bizim burdaki yörenin kızları artık çok meşgul.

pek görüşmüyoruz.. :Çok da sosyal değiller. zaten samimi olduğum 2 kişi var onlar da dediğim vaziyette.

Nişanlımı sıkmak istemiyorum kesinlikle. Ama bazen krize giriyorum işte.

Biz bazen 2-3 haftada bir görüşebiliyoruz. Bir gün geldiğinde yine kanka aradı cepten..

" naber, buralardamısın, görüşelim " demiş.. Nişanlım da haliyle, ben nişanlımlayım dedi.

Yeter Uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyynnnnnnnnnnnnnnn oldum.
zati 2 haftada bir görüyorum, bu ne lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn oldum. kanka tabi, kendisinin benim yanımda olduğunu bilmiyordu. müneccim değil sonuçta.

.valla benim de kankam var, ama hiç onun kankası gibi değil. bunlar ilkokul kankaları gibi..

evlendiğim gün yas tutacak bu kanka kesin... soğuk savaş açtım :1ninca:

kaydirigubbakcemile3 canim ya bunalmissin iyice!
O zaman caktirmadan soylemek lazim rahatsizliigini...Daha fazla vakit gecirme sansiniz yok mu?Ayri sehirlerdemisiniz?Hani cevreniz cok tutucu olsa bile sonucta nisanlisiniz onlar bisey demez!!Bir arada oluncada kankasi arayinca askim ben seni cok ozluyorum bana daha fazla vakit ayir falan deseniz....Iyice gicik olmussunuz kankayakafamçokkarıştı

anladığım kadarıyla nişanlının yoldan çıkmasından korkuyorsun haklısın ama gidip nişanlına ben bunla görüşmeni istemiyorum deme sakın sakin ol önce yavaş yavaş yap herşeyi mesela çıkacakları zaman beraber çıkalım de çaktırmadan soğut bence nasıl yapılır bilmem ama

canım bişe olmaz be benimkide aynen öyle
ne diyim ortini atmı hayır çoğuzaman derim onla dışarı çık oda bekar sevgilisi yok ama harbi çocuktur birbirleri için var gibiler asla bozmam dostluklarını :)

çok üzerine gitmeyin.. ters tepki yapmasın sonra.. fakat; bekarken bu kadar birbirlerine alışık iseler, evlenince zorlanabilirsiniz..

çünkü kankası kendisini yanlız hissedecek.. eşinize demagoji yapacak yeri gelince.. ayda 1 filan çıkmalarında sakınca olmaz.. ama bekar günleri gibi sürekli çıkmakta isteyebilir..herşey nişanlınızda bitiyor..

çok yakın bir arkadaşımın eşi ve eşinin kankası var.. ayrıca ortaklar işyerinde.. gündüzler yetmezmiş gibi, akşamlarıda dışarı çıkarırdı adamı kankası.. arkaaşım o kankaya çok ah etti , halada ediyor.. kanka da çok uyanık.. evlenmeden önce hemem hemen her akşam adamı çıkarırdı, evlenince eşinin nöbetçi olduğu günlere denk getiriyor, öyle çağırıyor adamı..

yani kendi huzurunu düşünüyor, ama arkadaşımın evinin huzuru umurunda bile değil kankanın..

ona tatlı sorular yöneltin.. " hayatım hani şimdi seni evde bekleyen eşin yok , gidiyorsun.. evlenincede gidermisin" gibi.. başka bir günde" bir akrabamızın eşi sürekli arkadaşlarıyla dışarda vakit geçiriyormuş, " sen bu konuda ne düşünüyorsun gibi sorular yönelterek fikirlerini alabilirsiniz..

:oklava:Merhabalar kızlar

benim kendime dert ettiğim sorun, nişanlım ile kankası arasındaki sürüp giden uyum içindeki dostluk.

Her bayanın fıtratında kıskançlık vardır ya, bazen ben de haddimi aşıyormuyun diye düşünüyorum. Sizce ne ?

Çok düşünceli ve de dürüst bir nişanlım var Allaha şükür.
ışin içine bekar ve de kız arkadaşı olmayan bir kanka giriyorsa, nişanlınız ile dost olan, kimyanız zaman zaman değişiveriyor.

Yılbaşı gecesi saat 00 dan sonra: " hadi kalk dışarıda gezelim, eve giresim yok " diyen kanka.
Gece 22 de kapıyı çalıp, nişanlımı dışarıya gezmeye çağıran kanka..
Zaman zaman bayanlarla takılan, nişanlımı ortama davet eden kanka ..

Herşey sevgili kankanın gözlüklerinden doğal ve normal olabilir. Ama benim için değil !

Artık ben varım nişanlımın hayatında !! :oklava: dur diyorum !! yasakkelime

Nişanlım çoğu zaman kankasının tekliflerine hayır dese de, kendisinin de canı sıkıldığı için doğal olarak o da onunla takılıyor.

ikisinin de birbirlerinden daha yakın arkadaşları yok. Herşeyi anlayışla karşılıyorum.

Ama zaman zaman çığrından çıkıyorum kötükedihüso :oklava:

bu kanka biz evlendikten sonra da da böyle davranırsa cinayet işlerim herhalde :oklava:

Sizce abartıyormuyum ?
yok abartmıyorsunuz. kimse kusura bakmasın. gecenin bir yarısı nişanlı adam ,bekar erkek arkadaşıyla ,nereye gidermiş .yok öyle şey. yılbaşında 22 den sonra gidilecek yer barlar. yada benzerleri.
hadi, empati yapalım. siz nişanlınızlayken kız arkadaşınız gedi hadi çıkalım, dedi 22 de erkek ne der buna peki... çık çık eğlen,n biraz mı der ,acaba:delphin:.
yada 22 lerde kız ,çıkarsa kız arkadaşıyla ,nereye gidiyorsun demezmi ve bozulmaz mı...??
birde kızların arasına sokması.oyyy..
hadi yine empati yapalım. nişanlı kızı, bekar kız arkadaşı erkek arkadaşlarının arasına soksa devamlı,nişanlısı ne dermiş sizce...
aaa sokabilir git canım git. mi acaba??..
bunların hepsine,sizler erkek bozulmaz ,normal bunlar, der ,diyebiliyorsanız,ben yanılmış olayım. ama çok zorrrrrr.

gerçekten beni bayıyor, bu çifte standartlar.:hulya:

Bir bakima hakli olabilirsin, sürekli iliskinize dahil oluyorsa bu arkadas tabikide bir yerde rahatsiz olur insan....

Arkadas Kanka tamam iyi hos, ama herseyde dozunda olmali.

Lakin senin pek fazla yapacagin birsey yok, ancak nisanlina rahatsizliga dile getirebilirsin, arkadasinla takil görüs buna lafim yok, ama lüften dozu kacmasin, bizim iliskimizi zedelemesin diye konus.....:hulya:

Bu konuyu nisanlin arkadasi ile halletmeli, ama öyle hemen olucak birsey degil bu canim, kac yillik yakin arkadasinla birden bicak gibi alakasini kesemez....yavas yavas yapicak bunu.....evlendikten sonrada zaten evli bekar uyumsuzlugu olacak aralarinda....merak etme bir sekilde düzene girer bu olay.a.s

Sen abartmamışsın ama kanka abartmış.
Zaten 2 haftada bir görüşüyoruz diyorsun o zamanı da ona niye harcasın.
Sen ilk planda olmalısın.
Ona da zaman ayıracak tabi ama kankanın anlayışlı olması gerekir.
Anlamıyorsa nişanlın onunla görüşmeleri bir şekilde seyrekleştirecek.:hulya:

Back
X