nişanlım ve kankası, korkulu rüyam oluyor

bende abarttığını düşünmüyorum açıkçası dışarda gezmenin de bi saati vardır bence gece gece ne gezmesi zaten bunba bir türlü anlam veremedim tamma gezilir de belirli bi saati vardır herşeyin bazı erkekeler bu arkadaşlık olayını biraz abartırlar bu tür davranışlardan oldum olası hoşlanmam bi telefonla kankasına koşan erkeklerden yaniiiiii

Aaa erkek kanka mı..??kafamçokkarıştı

Aaa o zaman ne var canım bunda bozulacak ben yanlış anlamışım pardon yaaa...bilmiyorumkismile

Arkadaşım ne var bunda yaaaaaa...Gezecek tabiii arada sırada..Büyütecek dert edecek bir konu mu bu.? güveniyorsan düşünme hangi ortama girerse girsin birşeu olmaz.

Ben de kankadan kıskandığına göre kız kanka sandım...uyuyum ben:))

ya ne olacak bunda takma kafana sen canım bunlarıyasakkelime

ben de bugün farkettim benim aşkım da kankasız yapamıyor. kahvaltıya giderken bi baktım kankayı çağırmış gerçi benim de aram iyiydi onla ama ben eve uğramıştım iki dakka o sırada benden habersiz çağırmış. bişey demedim ama bi sorsa çağırıyım mı diye çağır derdim zaten ben. neyse bi daha böyle bişey olduğunda söylicem zaten bunu

:oklava:Merhabalar kızlar

benim kendime dert ettiğim sorun, nişanlım ile kankası arasındaki sürüp giden uyum içindeki dostluk.

Her bayanın fıtratında kıskançlık vardır ya, bazen ben de haddimi aşıyormuyun diye düşünüyorum. Sizce ne ?

Çok düşünceli ve de dürüst bir nişanlım var Allaha şükür.
İşin içine bekar ve de kız arkadaşı olmayan bir kanka giriyorsa, nişanlınız ile dost olan, kimyanız zaman zaman değişiveriyor.

Yılbaşı gecesi saat 00 dan sonra: " hadi kalk dışarıda gezelim, eve giresim yok " diyen kanka.
Gece 22 de kapıyı çalıp, nişanlımı dışarıya gezmeye çağıran kanka..
Zaman zaman bayanlarla takılan, nişanlımı ortama davet eden kanka ..
Herşey sevgili kankanın gözlüklerinden doğal ve normal olabilir. Ama benim için değil !

Artık ben varım nişanlımın hayatında !! :oklava: dur diyorum !! yasakkelime

Nişanlım çoğu zaman kankasının tekliflerine hayır dese de, kendisinin de canı sıkıldığı için doğal olarak o da onunla takılıyor.

ikisinin de birbirlerinden daha yakın arkadaşları yok. Herşeyi anlayışla karşılıyorum.

Ama zaman zaman çığrından çıkıyorum kötükedihüso :oklava:

bu kanka biz evlendikten sonra da da böyle davranırsa cinayet işlerim herhalde :oklava:

Sizce abartıyormuyum ?

paralarım vallaaa.

iyi de her ne haltsa o kankaya uygun bi kız olup da çıkamazlar bi türlü hep batırır. ben 2 senede 3 kızı denedim artık canıma tak etti

iyi de her ne haltsa o kankaya uygun bi kız olup da çıkamazlar bi türlü hep batırır. ben 2 senede 3 kızı denedim artık canıma tak etti

aynen canım, biz de de aynı durum. kanka gay mi acabağ diye şüphelenmeye başladım. Adam kız beğenmiyor.. kızlar da onu tabi.

umutsuz vaka gibi

Back
X