Nisanlim yine beni delirtti.

guclukadin28

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2017
485
372
18
Nisanlimla 10 gundur konusmuyoduk kusmustuk yuzukleri attik hatta yemin etti asla barismam seninle diye. Dun gece 2 de konusup baristik bana hatalar yapmayi ve bana hakaret etmeyi birak bu son barismamiz dedi sana olan sevgim sarsildi dedi. Sonra birden bire yazmadi 2 bucuktan sonra. Bende uyudunmu yazdim cevap vermedi uyudu sandim az once bi baktim gece 4te instagramda birinin resmini begenmis(erkek) naptim simdi ben barismasaydi o zaman? Sizce napmaliyim eskidende bi ara boyleydi duzeldi ama eskide kaldi 1 yil once. Simdi yinemi bu hala donucez...

Hatalarınız nedir ve neden hakaret ediyorsunuz?

Sevgisi bitmiş ise neden geri geliyor şuursuz ? Aklı sıra yönlendirmeye mı çalışıyor sizi ?

Hatalarınız nedir ve neden hakaret ediyorsunuz?

Sevgisi bitmiş ise neden geri geliyor şuursuz ? Aklı sıra yönlendirmeye mı çalışıyor sizi ?
Kendisi sorumsuz sozlerini tutmuyo. Uykucu ve ben kiskancim ona kiziyor kavga edince hakaret ediyoruz karsilikli

Bana hatalı olan nişanlınızmış gibi gelmedi hakaret sadece kadına edilince çirkin değildir erkeğe edilince de çirkindir kendi bakışınızla üstelik detay da vermeden yazmışsınız biraz empati öneririm ayrıca instagramdan fotoğraf beğenmesi takılacak bir şey değil size cevap vermedi diye sosyal medyadan kopacak hali yok

10 gun konusmadik zaten bana yazsa ölürmü

Konudan bağımsız olarak insanların gece 2ye 3e kadar mesajlaşmasını anlayamıyorum. Kaça kadar uyuyorsunuz, ne iş yapıyorsunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…