• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım

Mervyz

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
222
66
18
31
:KK12:nişanlım çok agırıma giden şeyi söyledi ..
Gezmeye çıktık karnım acıktı dedim diyor evdeyken neden söylemedin evde yerdik benm parayı sıkmam lazım artık diyor bu sıradada elinde sigara var madem öyle sigarayı bırakmaktan başla o zman niye benm yemeğime gelince bu tarz konuşuyosn sabahtan beri aglıyorum bunu bilmesine ragmen hala hatayı bende buluyor ya özür bile dilemedi :bicak: NapayIm kızlar ya bana bi fikir verin nolur surat assam hatalıyım asmasam bu sefer değişen birşey olmuycak

:KK12:nişanlım çok agırıma giden şeyi söyledi ..
Gezmeye çıktık karnım acıktı dedim diyor evdeyken neden söylemedin evde yerdik benm parayı sıkmam lazım artık diyor bu sıradada elinde sigara var madem öyle sigarayı bırakmaktan başla o zman niye benm yemeğime gelince bu tarz konuşuyosn sabahtan beri aglıyorum bunu bilmesine ragmen hala hatayı bende buluyor ya özür bile dilemedi :bicak: NapayIm kızlar ya bana bi fikir verin nolur surat assam hatalıyım asmasam bu sefer değişen birşey olmuycak
sadece 1 kisi hesap odeyecegine ortak odeseniz ben oyle yapiyorum sevgilimle.

Devamlı hesabi o ödüyor demek ki. Yaptığı tamam ayıp ama her hesabı da sevgili ödemez.

düşünun yaninizda biri açim dedi umursamaz mi davranirsiniz...ben olsam gider yemegi yerim... ödemezse ödemesin kendim oderim ...sokaktaki birine acim de cikarir para verir yada yiyecek alir.nisanlin dedigin kişi seni onemsemiyor ..allah yardimcin olsun

Sigara hic icmedim hatta nefret ederim ama sigara ile disarida yemek yemek ayni sey degil. Yavas yavas biraktirin.

Keşke ısmarlamasını istemeden kendi paranla yeseydin, ben sevgilimle çok çok uzun yıllardır birlikteyim, hatta çocukluk arkadaşıyız samimiyeti düşün.. Ama o cebine elini atar atmaz parayı çıkarırım, bazen kendisi zorla öder, bazen de ortaklaşa öderiz. Ismarlamasını hiç ima etmem. O ödeyince içime sinmiyor. Hep erkek ödemeli düşüncesine karşıyım..

Insanlar ekonomik olarak zorlu dönemlerden geçebilirler. Bu süreçte de dışarıda yemek yemek, esktra etkinlik yapmak gibi alternatifleri minimuma da çekebilirler. Ancak bir üslup vardır, bir sekil vardır.
Böyle üç beş hesaplayan insanla ilişkinizi tekrar düşünseniz iyi olur, evlenince çok çirkin bir hal alacak, emin olun.
Ayrıca sizin paranız yok mu, kendiniz alın yemeğinizi. Eşiniz değil, ana babanız değil, ona bağlı değilsiniz ya.

Kendi yemeğini kendin ödersin canım. Açım dediğinde neden parayı sıkmam lazım diye cevap verdi ki? Sonuçta ödemek zorunda değil.

Keşke ısmarlamasını istemeden kendi paranla yeseydin, ben sevgilimle çok çok uzun yıllardır birlikteyim, hatta çocukluk arkadaşıyız samimiyeti düşün.. Ama o cebine elini atar atmaz parayı çıkarırım, bazen kendisi zorla öder, bazen de ortaklaşa öderiz. Ismarlamasını hiç ima etmem. O ödeyince içime sinmiyor. Hep erkek ödemeli düşüncesine karşıyım..
Katiliyorum sana bizde boyle yapiyoruz yada birbirimize birseyler ismarliyoruz mesela yemek ondansa kahveler benden gibi ve boyle senin paran benim param olmuyor ve iste ben daha cok oduyorum sen odemiyorsin gobi şeyler de olmuyir kendini kötü hissetmede opmuyor iki tarafda mutlu oluyor

Back
X