• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım

:KK12:nişanlım çok agırıma giden şeyi söyledi ..
Gezmeye çıktık karnım acıktı dedim diyor evdeyken neden söylemedin evde yerdik benm parayı sıkmam lazım artık diyor bu sıradada elinde sigara var madem öyle sigarayı bırakmaktan başla o zman niye benm yemeğime gelince bu tarz konuşuyosn sabahtan beri aglıyorum bunu bilmesine ragmen hala hatayı bende buluyor ya özür bile dilemedi :bicak: NapayIm kızlar ya bana bi fikir verin nolur surat assam hatalıyım asmasam bu sefer değişen birşey olmuycak

Evleneceksiniz ve paraya ihtiyaç var sonuçta oda kendi açısından haklı olabilir. Bu kadar büyütmeyin kendinizi üzmeyin. Bidaha dışarda yemek yiyelim dediğinde sizde ona evde yiyelim para lazım gibi ufak tripler atarsınız yanlışını anlar belki

İkinizde hatalısınız . Ben yemek Yiyeceğim diyip oturun kendi paranızla yiyin.
Adamda cebine güvenmiyorsa ne diye buluşuyorsunuz .

Sizin paranız yok mu neden nişanlınız veriyor parayı?
İkinizin de yoksa 'aşkım şurdan bir simit alalım eve gidene kadar idare edelim paramızı' da denilebilirdi.
Ama bu ülke hödüklerin cenneti ve en değer gördüğü yer olduğu için bir takim nazik davranışları özel insanlardan başka kimsede göremezsiniz.

Ben dışardayken çok acıkırsam atarım 3 5 kuruyemiş ağzıma veya en kötü bi simit alırım eve geçince yerim yemegimi.
Siz çocuk musunuz yahu?

Hayır adama burda düşüncesiz şu bu deniliyorda belliki borçtan bunalmış adam.
Artık gereksiz harcama yapmak istemiyor olabilir ve evet bazılarına göre dışarda yemek gereksiz olabilir bence de gereksiz mis gibi ev yemekleri varken.

Nişanınızı düşünüyorsanız siz götürün adama yemek ısmarlayın ağlayıp sizlanmak yerine.
Ayrıca konu açıp ortadan yok olanlara hastayım vakti olmayan konu açmasa keşke.

Nişanlı iken dışarda yemeği acıyorsa evliyken evde önünden alır gız :deli:
Yani kaba olmuş, illa lüks restorana götürmesi gerekmez 5 tl lik tavuk döner de karın doyuruyor kaba şey hıh:bicak:

neden bayanlarda sigara kullanıyor ve kısmaya gelince kısama yemekten baslıyor sigara bagımlılık bunu kabul etmeyeceksiniz basta nisanlamnmayacktınız ..
siz anlasamassınız evlilik laylom lom degil adam haklı

daha evlenmeden böyleyse evlenince nasıl olur bi hayal et..
tasarruf etme çabası sadece seni kapsıyor ne acı..ömür boyu senin harcamaların onu gözüne batacak kendi harcamalarını ise gözü görmeyecek.

Bir simit alırdınız tamam yani evden yeni çıkıp da karnım aç deyince tepki vermiş haliyle öyle deyince ya tamam canım şuradan bir simit alırım diyebilirdiniz sizinde ona dediğiniz hoş değil yani. Bir yemek yemek az para da değil hani.

Ben acsam acim bile demezdim.ya da yemek yiyelim deyip ben odemek isterdim ama esim buna musade etmezdi. yani ondan talep etmezdim.

Nası içi rahat etti sen açken yani zormu bi yerden ekmek arası bişeyler alması yada güzel dille söylemesi anlamıyorum bu erkekleri ya ne kadar yanlış cimri yaaa

Pis kültablası ağızlı kendi keyfinden ödün vermez bizlere gelince aldıgımız nefes bile zarar verdikleri değer bu kadar işte. Bu sebeple aptal erkeklere hiç tahammuluk yok 30 yaşıma geldim bekarım zarre de pişman değilim:)

Back
X