Nişanlım...

Dogrusu nedir?

• Israr ettirip yaptirmak mı tartışmalara rağmen

OY: 3 9,7%
  • Kendi halinde mi bırakmak

OY: 28 90,3%

• Ankete Katılan
    31
  • Anket Kapalı .
Bakın siz şimdi bu kadar üzülüyorsunuz düşünsenize evlendiğinizde de böyle olduğunu? İnsan ilgi ister, sevgi ister. Maalesef dediğim dedik biri değişmez ve öyle biriyle de yaşanmaz. Sizi kaybetme korkusu bile yok. Ben olsam ayrılırdım. Üzgünüm ama siz de mutluluğu hakediyorsunuz o yüzden böyle biriyle mutlu olmak bana pek mümkün gelmiyor.
Beni sevmeseydi o bitirirdi bundan eminim.
Siz yanlış anladiniz beni sevgi var ilgi var fazlasiyla veriyor benim kuramadigim sevgi sözcüklerini kendisi kuruyor tek sorun arayan bir karakteri olmamasi simdiye kadar tek hamlede bile mesajlarima aramalarima cevap vermemezlik yapmadi yapmiyor.
Bu konuda ona biraz yaşatmalı alıştırmaliyim bazı seylere bir kac kez denedim ise yaradi gibi yine ben gurur yapiyorum başa dönüyoruz.

Beni sevmeseydi o bitirirdi bundan eminim.
Siz yanlış anladiniz beni sevgi var ilgi var fazlasiyla veriyor benim kuramadigim sevgi sözcüklerini kendisi kuruyor tek sorun arayan bir karakteri olmamasi simdiye kadar tek hamlede bile mesajlarima aramalarima cevap vermemezlik yapmadi yapmiyor.
Bu konuda ona biraz yaşatmalı alıştırmaliyim bazı seylere bir kac kez denedim ise yaradi gibi yine ben gurur yapiyorum başa dönüyoruz.
Seviyorsa ilgi gösteriyorsa nasıl oluyor da hiç aramıyor ben onu anlamıyorum işte. O yüzden maalesef bir tavsiye veremiyorum. İnatçı insanlar çok zordur, ömrünüzü tüketirler de kalkıp da pişmanlık duymazlar. Madem sevgisinden ilgisinden eminsiniz o zaman böyle kabul edeceksiniz. Çünkü insanlar maalesef değişmez.

Back