Nişanlım..

LoveM

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
640
791
103
İstanbul
Kızlar çok kötüyüm şu an.
Dün gece nişanlım beni çok kırdı.
Bir önceki gece iş arkadaşlarıyla tavla oynamıştı iş yerinin yakınında.
Dün gece yine oynamak istedi, hayır dedim.
Biliyordum böyle yapacağını hiç birşeye izin vermiyorsun zaten sıkıyorsun vs. diye çıkıştı, kapadık.
Uzun süre aramayınca ben aradım, baktım dışarda.
Nerdesin diye sordum. Önce bana tavladayız diye yalan söyledi sonra dayanamayıp "Sultanahmette " olduğunu itiraf etti. Saat o sırada 23:30du. Ki işten 22:00de çıkıyor. Tabi ben delirdim. Ne demek geziyosunuz filan dedim. Öyle umursamaz konuştu ki çıldırdım ben. Yine beni sıkıyorsun bunaltıyorsun diye başladı. Ve gece 3 buçuğa kadar yani sahuru yapıp eve gitmiş. O saate kadar S.ahmette meydanda oturmuşlar. Hiç yapmadığı şeydi bu 3,5 yıldır.
Arkadaşlarına zaten hiç güvenmiyorum. Aptal saptal bağırışları sesleri geliyordu arkadan. Kız taklidi yapıp beni kıskandırmaya çalışmalar, hadi kapa şu telefonu demeler.. Gece hiç aramadım dahada. Hala konuşmadık.
Arkadaşları ne dese nereye çağırsa %90 gidiyor beni dinlemiyor.
Tamam ben biraz kısıtlayıcı ve kıskancım ama bunlar çok ağır geldi.
Gece boyu çok acı çektim.
İçim hiç soğumadı.
Onu böyle ortamlarda görmek ve beni umursamadığına şahit olmak öyle üzüyorki beni.
Özür bile dilemedi. Seni çok seviyorum ve seni üzecek hiçbirşey yapmıyorum müsait zamanımızda konuşacağım seninle, üzme kendini sakın uyu şimdi demişti en son.
Normalde bana karşı çok iyidir ama iş stresi filan benimde kafa dağıtmaya ihtiyacım var diyor.
Kim suçlu sizce kızlar? Ve ben ne yapmalıyım? :(

Son düzenleme:
önyargılı davranmamak için sana bazı sorular sorup ondan sonra yorum yapacagım
arkadaşlarını sevmiyorum demişsin kötü alışkanlıklarımı var hangi yönlerini sevmiyorsun
siz ne kdr sıklıkla görüşüyorsunuz ? sultanahmette vakit geçirmesinin ne zararı olacagını düşünüyorsun sana ilişkinize nasıl bir zararı olabilir ? sana yeteri kadar vakit ayırıyormu ?

Bence onu bu kadar sıkma.Eğer dediği kadar bunaltıyorsan

Peki bunu her zman yapan biri mi ?
Yani hep gece dışarda olur mu ?
eğer olmuyosa bırak arada sırada yapsın bunu..

Bu cok normal.ben de nısanlıyım ama cıkmak istediginde asla hayır demem . haberim oldugu her yerde ıstedıgı kadar durabılır

Arkadasları oldukca sınır bozucuymus ama haklısın.belki de sen cok arayıp onu ve etrafındakılerı bunlttıysa bılerek yapmıs olabilirler..

Yaşı genç..Erkekler bu yaşta daha olgunlasmamıs oluyor.Cok kısıtlarsan kaçar senden daha farklı boyutlara gidebilir..

önyargılı davranmamak için sana bazı sorular sorup ondan sonra yorum yapacagım
arkadaşlarını sevmiyorum demişsin kötü alışkanlıklarımı var hangi yönlerini sevmiyorsun
siz ne kdr sıklıkla görüşüyorsunuz ? sultanahmette vakit geçirmesinin ne zararı olacagını düşünüyorsun sana ilişkinize nasıl bir zararı olabilir ? sana yeteri kadar vakit ayırıyormu ?

Öncelikle ilgin için teşekkürler..
1)Açıkçası tam olarak tanımıyorum.
Ama biz konuşurken arkadan yaptıkları saygısızlıklar ve laubaliliklerden nefret ettim..
2)Biz bazen 6da çıktığı günlerde ve pazar günleri buluşuyoruz. yani haftada 2-3 kez.
3) Gece dışarıda olması hiç alışık olduğum birşey değil ve pekte bana uygun değil :/
4)Bana vakit ayırıyor her zaman..
Umarım cevaplayabilmişimdir canım..

Bence onu bu kadar sıkma.Eğer dediği kadar bunaltıyorsan

Peki bunu her zman yapan biri mi ?
Yani hep gece dışarda olur mu ?
eğer olmuyosa bırak arada sırada yapsın bunu..

Bu cok normal.ben de nısanlıyım ama cıkmak istediginde asla hayır demem . haberim oldugu her yerde ıstedıgı kadar durabılır

Arkadasları oldukca sınır bozucuymus ama haklısın.belki de sen cok arayıp onu ve etrafındakılerı bunlttıysa bılerek yapmıs olabilirler..

Yaşı genç..Erkekler bu yaşta daha olgunlasmamıs oluyor.Cok kısıtlarsan kaçar senden daha farklı boyutlara gidebilir..

Haklı olabilirsin.. Genellikle herkes bunu söylüyor bana :/
Hayır ilk kez yaptı bunu.
En geç 12de evde olurdu normalde
Bilmiyorum çok üzgünüm :(

Ben ciftlerin birbirini bu kadar sIkmasini dogru bulmuyorum. Arkadaslariyla gezmek icin izin vermemeler filan, bana zaten sakat geliyor. Sonra gelsin sorunlar.

mutlu bir ilişki ve iletişim istiyorsan elinden geldiğince müdahale etmemeye çalış nişanlına. Tabi yanlış yaptığı konular dahil değil buna. Ama o arkadaşını sevmiyorum gezme, kırmızıyı sevmiyorum giyme, makarna sevmiyorum evde yapmıcam yeme dersen mutsuz olursunuz. İnsanları olduğu gibi kabul etmek en güzeli ve kolayı.

canım evet erkek arkadaşını fazla sıkıyorsun ama aynı şeyleri sen yapsan emin ol kriz geçirirdi...
arkadaşlarına ben bile sinir oldum, o arklarıyla gündüzde gezse için rahat etmez senin...

ama rahat bırak biraz sevgilini, üstüne düşme... sendeki değişmeler onuda etkiler, şaşırır ve belki ayağını denk alır bilemiyorum..

erkeklerde genelde rahatlık oluyor, seni uyutup kendi gezer tabi... bence bu rahatlığı verme, sen çıksan o saatte aslında senin yaptıklarının bin katını yaparda, neyse... akıl vermek gibi olmasın:52:

bak sana uygun değilmiş ama şu an ramazan ayındayız ve sultanahmet meydanında aslında yaptıgı çok güzel bişey o ortamda bulunması bile -oruç tutmasa namaz kılmasa bile-
neden bu kdr sıkıntı yapıyorsun haksızsın kesinlikle kendi kendine hayatı zindan etme..
arkadaşlarını tanımıyorsun ve tepkilisin onlarda da bence önyargı oluşmuş..
yapma böyle ilişkinize zarar verme

böyle ortamlar dediğin yer Sultanahmet... ve ramazan ayında gidilebilecek en güzel yer inanki...
sık boğaz edip sorunlar çıkardıkça onu yalana itiyorsun. öncekiler böyle ufak tefek olsa da ilerde çok daha büyük yalanlar ortaya atılabilir ve o seni daha çok kırar.
senin nişanlın o kölen değilki oraya gidip buraya gitmemesine sen karar veremezsin. öncelikle sevgiliyken nişanlıyken 2 ayrı birey olduğunuzun farkına varın derim ben.

bende 24 yaşındayım erkek arkımda aynı. bayramdan sonra söz-nişan yapıcaz. konumlarımız aynı tek farkımız farklı şehirlerdeyiz.
bende o da her gittiğimiz yeri haber veririz. ama dediğim gibi izin almak değil haber vermek. oda başımıza birşey gelirse nerde olduğumuzu bilelim diye.

şöyle düşün zaten senin hoşlanmadığın yerlere gidip seni kıracak kadar kötü karakterli mi bu çocuk? bence hayır öyle olsa şuanda nişanlın olmazdı.

bu şekilde yaparak kaybedersin. bırak nereye istiyorsa gitsin gittiği yerler zaten masumca. tavla oynamak , sultanahmet...
bak benim erkek arkadaşım ilk başlarda gece 2de-3te eve girerdi sabahın körü işe giderdi. tek kelime demedim. günler geçtikçe daha erken gelmeye başladı... şimdi ise haftada 1-2 anca çıkar ama ben tek kelime etmedim. kendi gördü bazı şeyleri... sonuçta onunda aklı ve mantığı var bence biraz özgür bırakılmalı...

Tamam iste konusucaz demiş ...
Kafana takılanları sor evlendiniizdedemi hep kafa dağıtmak isticek onu sor. Evlendiğinde arkadaşlarıyla daha az görüşecek bütün bunları sor iste ya :)

cnm benim inan şuan en güzel zamanınız. birbirinizi sıkarak bu güzel zamanınızı mahvetmeyin.
tadını cıkarın gezin tozun birlikte zaman gecirin.
ki zaten nişanlın kötü bir yere gitmemiş ramazn günü gidilecek en güzel yere gitmiş.
sana bişi diyeyimmi erkekler üstlerine ne kadar düşersen okadar ben kim oldum havasına giriyorlar.
rahat bırak brz sendeki bu degişkligi görsün bak senin üzerine nasıl düşücek.
kaçan kovalanır formülünü unutma. hem erkekler cok sıkılmaya gelmezler. benden sana küçük bir öneri.

en azından haber verseydı, bu kadar tepkılı olmazdın ona karşı
ama yınede çok fazla üstüne gıtme, bırak gezsın kısıtlamayın bırbırınızı

nısanlının ve senın kendı arkadaslarınızla zaman gecırmenız gayet dogal.onu bu kadar sıkarsanız emın olun bır gun kaybedersınız.o sızın kuklanız degıl kı koskoca bır erkek.ustelık gıttıgı yer de ramazan eglencelerının yapıldıgı yerlerden bırı.anlayıs lutfen

sizin anlattığınız şekliyle siz gayet haklı görünüyorsunuz. arkadaşlarının laubali hareketlerine izin vermemeliydi. hem işin içinde yalan var tavla oynayacağım deyip sultanahmetten çıkıyorlar. arkadaş çevresi de serseri tiplerse herşey beklenir yani. size karşı umursamaz tavırları arkadaşlarının yanında hava yapmak istediği için olabilir. sadece bu olayın üstünde durmayın da genel olarak nişanlınızı bi gözden geçirin bence

Kızlar kusura bakmayın işyerinde olduğum için geç yazabiliyorum ama hepsini okudum tek tek.
Çok haklısınız aslında, biraz sıkıyorum ben galiba..
Namazında orucunda, hatta biraz fazla dinine düşkün temiz biridir aslında..
Ama arkadaşlarını gördümü değişiyor :(
Ama ne yapabilirim bu konuda bilmiyorum.
Tavsiyeleriniz çok iyi geliyor yardımlarınızı bekliyorum..

Son düzenleme:
En çok umursamaz tavırlarına bozuldum kızlar ben..
Sıkmış olabilirim ama yaptıkları beni çok üzdü.

ama sana msj atmış konusacagız demiş sakin sakin uyu demiş bence umursamış elinden geleni yapmış

Bence de çok sıkıyorsunuz nişanlınızı..

Ramazan ayında İstanbul da olupta Sultanahmet'e gitmeyen yoktur herhalde.. Erkek arkadaşları ile sahur yapmış dönmüş ne var bunda anlamadım..

Ben evliyim eşime bile bu kadar karışmam..

Back
X