Tek sorun buysa bosver ya. Evlenince her akşam görcen zaten :)Merhaba arkadaslar. Cogu kiside oldugu gibi benimde nisanlimdan bazi beklentilerim var. Nisanlim beni cok seviyor biliyorum hergun seni seviyorum der ben soguk davransam o benimle hep iyi. Ama yetmiyo iste. Nisanlim beni hic aramiyor. Hep whats appla yaziyor. Ise gidene kadar toplasan yarim saat anca konusuruz konusmak degilde mesajlasiriz. Bu durumu kac defa soyledim. Bir keresindede zaten her hafta bulusuyoruz canim diye cevap verdi. Ama ben onun aramasini istiyorum. Bende ona inat aramiyorum. Zaten arasamda yine hep benim aramam gerekecek. Diger bir sorun ise nisanlimin ilgisizligi. Yeni ise girdim okulda cok isterdim oraya gelmesini bi adam hic merak etmezmi nisanlim nerede calisiyor diye. Bana dedigi su oldu. Yeni ise girdin okul ortami orasi. Seni gelip beklemem, beni gormeleri dogru olmaz. Biraz zaman gecsin gelicem, ne alakaysa artik. Ise gidene kadar anca konusa biliyoruz isinden dolayi telefon kullanamiyo. Ondan sonra ne onun benden nede benim ondan haberim olmuyo.Dusunuyorum bazen bu adam simdi boyleyse evlendikten sonra nasil olacak acaba. Mesela ben bir yere gidicem dun konusdugumda diyorum yarin mesela atiyorum kizlarla gidecegim. Bugun olunca yine otobusde bana yazacak napiyosun diye. O zaman belki sorar bugun napdin ama ondan once hic aramiyo nerdesin gitdinmi diye. Bulusunca bile bana soruyo nereye gidelim diye. Ayrilincada o kendi evine bende kendi evime yani gel seni eve birakayim birlikte gidelim gibi sozlerde yok. Yani kisaca bana karsi ilgili olmasini istiyorum. Evet guvenmesi, rahatlik vermesi guzelde bazen hic cekilmiyo. Ne yapayim nasil anlatayim derdimi bilmiyorum. Anlatincada suclu benmisim gibi oluyo. Hic tamam haklisin dedigi olmadi. Ne yapsamki acaba yardimci olurmusunuz.
Oğlak burcu mu nişanlın
ayni olacak.Merhaba arkadaslar. Cogu kiside oldugu gibi benimde nisanlimdan bazi beklentilerim var. Nisanlim beni cok seviyor biliyorum hergun seni seviyorum der ben soguk davransam o benimle hep iyi. Ama yetmiyo iste. Nisanlim beni hic aramiyor. Hep whats appla yaziyor. Ise gidene kadar toplasan yarim saat anca konusuruz konusmak degilde mesajlasiriz. Bu durumu kac defa soyledim. Bir keresindede zaten her hafta bulusuyoruz canim diye cevap verdi. Ama ben onun aramasini istiyorum. Bende ona inat aramiyorum. Zaten arasamda yine hep benim aramam gerekecek. Diger bir sorun ise nisanlimin ilgisizligi. Yeni ise girdim okulda cok isterdim oraya gelmesini bi adam hic merak etmezmi nisanlim nerede calisiyor diye. Bana dedigi su oldu. Yeni ise girdin okul ortami orasi. Seni gelip beklemem, beni gormeleri dogru olmaz. Biraz zaman gecsin gelicem, ne alakaysa artik. Ise gidene kadar anca konusa biliyoruz isinden dolayi telefon kullanamiyo. Ondan sonra ne onun benden nede benim ondan haberim olmuyo.Dusunuyorum bazen bu adam simdi boyleyse evlendikten sonra nasil olacak acaba. Mesela ben bir yere gidicem dun konusdugumda diyorum yarin mesela atiyorum kizlarla gidecegim. Bugun olunca yine otobusde bana yazacak napiyosun diye. O zaman belki sorar bugun napdin ama ondan once hic aramiyo nerdesin gitdinmi diye. Bulusunca bile bana soruyo nereye gidelim diye. Ayrilincada o kendi evine bende kendi evime yani gel seni eve birakayim birlikte gidelim gibi sozlerde yok. Yani kisaca bana karsi ilgili olmasini istiyorum. Evet guvenmesi, rahatlik vermesi guzelde bazen hic cekilmiyo. Ne yapayim nasil anlatayim derdimi bilmiyorum. Anlatincada suclu benmisim gibi oluyo. Hic tamam haklisin dedigi olmadi. Ne yapsamki acaba yardimci olurmusunuz.
Erkekleri daha ilgisiz alakasız ve hiç romantik değildir.Bak olabilir.
Bende oğlak burcuyum her an konuşmak falan çok sıkar beni. Sevgilim de olsun yakın arkadaşım da annem de.
aynısı benim başımda cnm. Gün içinde aramaz sormaz mesajla neyaptığımı sorar ben bi yere gidersem haber veririm dikkat et der. Bende istiyorum ki akşamları telefonda hoş sohbst biraz. I ıhhh yok. Onun da görüşü şu bu konuda. Telefon haberleşmek için sohbet için değil. İlk baslarda cok takılıyodum şimdi umrumda bile değil:))) bence sende umursama bu durumu nasıl olsa artık aynı evi paylaşıcaksınız. :))ama insan sürekli mesaj atıyo olsa bile bi arayıp sesini duyayım dmez mi ya
Burda sorgu sualden kasıt arkada nişanlı biraz ustume dussun diye anlatmaya çalışmış.Sorgu sual ilgi değildir. Öyle olsa hakimler savcılar polisler zanlıları ilgi manyağı yapmış olurlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?