Nisanlim

SemraTp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
2
0
1
32
Merhaba arkadaslar. Cogu kiside oldugu gibi benimde nisanlimdan bazi beklentilerim var. Nisanlim beni cok seviyor biliyorum hergun seni seviyorum der ben soguk davransam o benimle hep iyi. Ama yetmiyo iste. Nisanlim beni hic aramiyor. Hep whats appla yaziyor. Ise gidene kadar toplasan yarim saat anca konusuruz konusmak degilde mesajlasiriz. Bu durumu kac defa soyledim. Bir keresindede zaten her hafta bulusuyoruz canim diye cevap verdi. Ama ben onun aramasini istiyorum. Bende ona inat aramiyorum. Zaten arasamda yine hep benim aramam gerekecek. Diger bir sorun ise nisanlimin ilgisizligi. Yeni ise girdim okulda cok isterdim oraya gelmesini bi adam hic merak etmezmi nisanlim nerede calisiyor diye. Bana dedigi su oldu. Yeni ise girdin okul ortami orasi. Seni gelip beklemem, beni gormeleri dogru olmaz. Biraz zaman gecsin gelicem, ne alakaysa artik. Ise gidene kadar anca konusa biliyoruz isinden dolayi telefon kullanamiyo. Ondan sonra ne onun benden nede benim ondan haberim olmuyo.Dusunuyorum bazen bu adam simdi boyleyse evlendikten sonra nasil olacak acaba. Mesela ben bir yere gidicem dun konusdugumda diyorum yarin mesela atiyorum kizlarla gidecegim. Bugun olunca yine otobusde bana yazacak napiyosun diye. O zaman belki sorar bugun napdin ama ondan once hic aramiyo nerdesin gitdinmi diye. Bulusunca bile bana soruyo nereye gidelim diye. Ayrilincada o kendi evine bende kendi evime yani gel seni eve birakayim birlikte gidelim gibi sozlerde yok. Yani kisaca bana karsi ilgili olmasini istiyorum. Evet guvenmesi, rahatlik vermesi guzelde bazen hic cekilmiyo. Ne yapayim nasil anlatayim derdimi bilmiyorum. Anlatincada suclu benmisim gibi oluyo. Hic tamam haklisin dedigi olmadi. Ne yapsamki acaba yardimci olurmusunuz.

Tek sorun buysa bosver ya. Evlenince her akşam görcen zaten :)

ayni olacak.
ve inan bunlar sorun deyil.
erkekler icin bu anlattigin seyler dogal, yani aslinda ona gore o ilgisiz deyil.
ya bu yuzden kavga ediceksin, trip atip duracaksin ve arayi sogutacaksin, ya da yavas yavas deyismesini bekliyeceksin.
malesef ki boyle.

Sorun göremedim her dakika ne yapıyorsun diye sorsa gittin mi geldin mi dese bu sefer bundan bıkarsınız.

Evet yeni ise başladığınız için yanlış anlaşılmak istememis olabilir. Bunları sorun yapmayın lütfen

Bakın ben nişanlıyken 2 ayda 3 ayda 1 görüşürdük 800 km mesafe vardı aramızda her gün 1 saat konusurduk sadece msjlasmazdik hiç.

Şimdi evliyim hiç aramiyoruz nasıl olsa evde görüşüyoruz. Bu güven meselesi bana göre ve bence sorun etmeyin

ama insan sürekli mesaj atıyo olsa bile bi arayıp sesini duyayım dmez mi ya

Ben olsam bende rahatsız olurdum haklsın bence bir erkeğin merak etmesi gerek. Sonuçta bir yere sağsalim vardın mı ne biliyim başına bişey gelir mi vs diye. Bu demek değil ki didiklemek herşeyi bunaltacak kadar. Fakat nişanlında normalide yok. Bilmiyorum yani ya alışacaksın ya da konuşacaksın halledemezseniz de artık sana kalmış

Aynıs
ama insan sürekli mesaj atıyo olsa bile bi arayıp sesini duyayım dmez mi ya
aynısı benim başımda cnm. Gün içinde aramaz sormaz mesajla neyaptığımı sorar ben bi yere gidersem haber veririm dikkat et der. Bende istiyorum ki akşamları telefonda hoş sohbst biraz. I ıhhh yok. Onun da görüşü şu bu konuda. Telefon haberleşmek için sohbet için değil. İlk baslarda cok takılıyodum şimdi umrumda bile değil:))) bence sende umursama bu durumu nasıl olsa artık aynı evi paylaşıcaksınız. :))

Beklentinizi dusurmezseniz daha çok kafanıza takılır..Ama haklısınız. İnsan sesini duymak ister. Ne bileyim evine kadar bırakmaz mi ya . Yalnız bırakmaz insan. Belki de nisanli olmanizin da rahatligidir. Onun için beklentilerinizi düşürün.

Ne kadar baydin yaa.
Nefes almasina izin ver bi adamin.
Ne istiyosun adam hayattan kopsun isi gucu biraksin kulagina telefonu balleylesin senlemi konussun 7/24.

nisanlanana kadar bilmiyor muydun boyle oldugunu? degismez artik o adam nisani yapmissiniz demek kabul etmissin

Fazla ilgisiz gibi geldi.
İş yerine gelmemesi falan anlayış göstermiş bence orda.
Ama merak eder insan bi sorar naptın nerdesin diye.
Yada ben alıskın degilim ondan öyle geliyodur standartı ne bilmiyorum
Bizde eve bırakılır adam apartmanın ışığı sönünceye kadar bekler öyle gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…