nisanlima karsi nasil davranmaliyim?

isimsiz965

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
5.077
10.602
448
18 yasindayim ve Yaklasik 3 aydir nisanliyim.daha dogrusu dini nikahli evliyiz ama dugunumuz Allah izin verirse eylülde ..nisanlima karsi nasil davranmaliyim sizce yablis br tavir takinmaktan korkuyorum . Akil verin bana kizlar :18:

18 yasindayim ve Yaklasik 3 aydir nisanliyim.daha dogrusu dini nikahli evliyiz ama dugunumuz Allah izin verirse eylülde ..nisanlima karsi nasil davranmaliyim sizce yablis br tavir takinmaktan korkuyorum . Akil verin bana kizlar :18:

Ne gbi akil istiosun dini nikah var diye cinsel yaklasayimmi yaklasmayimmi mi demek istiosun cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hepimiz nişanlandik ekstra bir tavır sergilemedik ne demek istiyorsun ki. .nikah var diye birlikte olayim diye mi soruyorsun..

Ne gbi akil istiosun dini nikah var diye cinsel yaklasayimmi yaklasmayimmi mi demek istiosun cnm

Yok canim onunla alakali degil cok sükür nisanlim oyle bri degil

Ben asiri kiskancim hani kiskancligimi belli etmem yanlis mi olur

18 yasindayim ve Yaklasik 3 aydir nisanliyim.daha dogrusu dini nikahli evliyiz ama dugunumuz Allah izin verirse eylülde ...birde hem okuyorum hem nisanli olunca biraz kafam karisiyor.korkularim var evlilikle alakli .iste cevremdekiler korkutuyor evlilik soyle zor boyle zor lutfen bu kadar kotu olmadigini soyleyin.. saglikli düşuncelere ihtiyacim var.
. Akil verin bana kizlar :18:

Hissettiğin hic biseyi gizleme.kiskaniosan kiskandigini belli et hic birseyi içine atma bastirma.ama öluyorum bitiyorum sana seklinde de davranma . öte yandanda 18 yas çok erken çok üzüldüm.adina

Son düzenleme:
ablacım seni kim nişanladı bu yaşta?

hıcmı aklı basında bı tanıdığın yok senın?

ablacım seni kim nişanladı bu yaşta?

hıcmı aklı basında bı tanıdığın yok senın?
Ailem okumami cok istiyordu ama kader kismet olunca demekki engel olunmuyor babam kizim ben senin icin iyi olacagini düşünüyorum dedi.bende peki dedim

18 yaşında nişanladın...
yetmedi bide dini nikah kıydırdılar
bu korkularına bakılınca zaten evliliğe hazır olmadığın her halinden belli ailen anlamadı mı?

Daha nişanlılığın ne olduğunu bilmeden bir yola girmişsin. Yarın evleneceksin (resmi nikanın olacak). O evliliğin sorumluluğunu nasıl taşıyacaksın. Lafım sana değil ailene. Bu yaşta okuyan bir kızı hangi akla hizmet nişanlıyorlar aklım almıyor. Yazık...

18 yaşında nişanladın...
yetmedi bide dini nikah kıydırdılar
bu korkularına bakılınca zaten evliliğe hazır olmadığın her halinden belli ailen anlamadı mı?

Yok evlilik yonunden bir sıkıntim yok cok sukur nisanlimda cok iyi aileside ama dertlesmek istedim sadece

Back
X