nişanlıma küçük bi sürpriz fikir

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
nişanlanal 5 6 ay oldu, nişanlımın yüzüğünü gümüş almıştım, ama kuyumcudan ... sanırım iyi yapamadılar ve yüzük yamuk yumuk bişi oldu... bugün ikimiz için alyans aldım gümüş http://www.gumusbox.com/content_fil... alyanslar/SWATCH MODELİ ÇELİK ALYANS (2).jpg

yarın nişanlıma vericem sürpriz olarak aldım ... ama nasıl versem diyorum acaba bi pastane de küçük pastanın üstüne "yeni alyanslarımız hyırlı olsun" vs vs vs gibi bi şey mi yazdırsam ??? fikir verebilir misin ne yapabilirim

Cok guzel degişik bi model hayirli olsun.

Bence zaten alarak bi sürpriz yapiyorsunuz pasta bana göre abartı
Ama tabiki bu benim gorusum

Belki diger arkadaslar daha guzel fikirler verirler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya heves kırmak istemiyorum ama yüzük daha değişik olsaydı keşke bunun benzerini liseliler takıyo yani en azından ben direk ona benzettim:26:
Bence bi'iki güzel sözle ver gitsin parmağına öyle takarsın falan, sonrasında pasta da yersiniz oldu bitti

Ewlenme teklifi edin bence:)
Şasirir:)

Son düzenleme:
Arkadaşın dediği gibi yüzüğü bende pek beğenmedim, gerçi fikrimizide sormamışsınız ama :)) bence sadece yüzüklerle sürpriz yapmanız yeterli, pasta abartı şayet alcaksanız bile hayırlı olsun diye birşey yazdırmayın. Sanki biryerin açılışı varmış gibi garip olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…