Nişanlıma ne yapmalıyım

bestdream

Mutluluk Sebebim 2 oldu
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.587
43
113
Fransa
düsünüyorum ama bulamıyorum en sonunda bende size sormaya karar verdim nişanlım için biseyler yapmak istiyorum yani hosuna gidecek bi hediye..

almak istemiyorum kendi elimle hazırlamak istiyorum daha önce takvim yapmstım çok begenmisti simdi daha farklı ilginç fikirlere ihtiyacım var bi yardım ediverin kızlar lütfen :97:

aaa nası takvım yapmıstın :)

şık bı kavanozun ıcıne onun ıcın ask sözlerı yazabılrsın
onun ıcın resım yapabılrsın (resmın ıyıyse :) ) hatta ıyı olmasa bıle sızın ıcın onemlı seylerı karmakarısık yapıp bı tual cıkarabılrsın :)
atkı eldıven vs örebilirsin
dijital çerçeveler var öyle bişi alabilirsin yada canım bun design ın sitesine gr orda cok degısık
seyler oluyo belkı sana gore bısı bulup kafanda kendın yapabılrsın

tahmınen yasım senden kucuk ve elımden geldıgınce yardım etmeye caılstım :)
:3:

benim sevgilimde çoookkk çoook uzaklarda ve ben onun için çok güzel bi sürpriz hazırladım.sen de yapabilirsin.gayet hoş oluyor :61:

elime bi kamera al ve önüne gelene (mesela) "ahmet, ayşe seni çok seviyor" demelerini söyle.güzel oluyor :61:

benim sevgilimde çoookkk çoook uzaklarda ve ben onun için çok güzel bi sürpriz hazırladım.sen de yapabilirsin.gayet hoş oluyor :61:

elime bi kamera al ve önüne gelene (mesela) "ahmet, ayşe seni çok seviyor" demelerini söyle.güzel oluyor :61:

ben fransadym söyliyemezler :97:

orada hava nasıl bılmem ama bır fıkrım var :40:

sevdiğiniz meyvelerden küçük bır sepete doldurun..yanınızada piknık örtusu..
gece olursa daha guzel oluyor..ay ışığında meyve sepetınızle romantık bır atıştırma yapabılırsınz..fotoğrafta çekılın..ohh miss:42:

orada hava nasıl bılmem ama bır fıkrım var :40:

sevdiğiniz meyvelerden küçük bır sepete doldurun..yanınızada piknık örtusu..
gece olursa daha guzel oluyor..ay ışığında meyve sepetınızle romantık bır atıştırma yapabılırsınz..fotoğrafta çekılın..ohh miss:42:

ayy ne güzel olurdu da o bana 1,5 saatlik uzak bi sehirde ne yapcm ben yardım edin :25:

kardeşim sende bırşey beğenmıyorsun yaww:1:

hıç yanyana gelmıyor musunuz? acelesı yoksa bır deneyın derım..:10:

kardeşim sende bırşey beğenmıyorsun yaww:1:

hıç yanyana gelmıyor musunuz? acelesı yoksa bır deneyın derım..:10:

geliyoruz ama en simdi ailelerde tanıstkları için ailesi ile birlikte geliyolar o da bizim evde görüsmüs oluyoruz 1-2 haftada bi defa gelebiliyolar onun dısında çalıstıgı için ayrı zamanlarda görüsemiyoruz bana güzel bisey bulcan dimi :76: :21:

bulurum bulurum :1:el yapımı olmalı değil mı?yoksa satın mı alacaksınız??

örguden anlamazsan nakış yap arkadaşım..al küçük bır havlu..madem bak parfum setı almışsın..yanına bır traş losyonuda ekle..havluyu traştan sonra kullanması amacıyla bunu soyledım..
havluya ısmınızı ya da başharflerınızı süslüü bır şekılde nakışla ışle..çok kolay oluyor..
olmaz dersen aha bn burdayım..:1:

örguden anlamazsan nakış yap arkadaşım..al küçük bır havlu..madem bak parfum setı almışsın..yanına bır traş losyonuda ekle..havluyu traştan sonra kullanması amacıyla bunu soyledım..
havluya ısmınızı ya da başharflerınızı süslüü bır şekılde nakışla ışle..çok kolay oluyor..
olmaz dersen aha bn burdayım..:1:

güzelmis olmasa bu dursun kenarda, daha baska lazım bana :76:

haydaaa:1:

olmazsa ahşap işlenmemiş bır aynalı kutu al..traş kutusu olarak kullanır..sen onu boya,resmınızıde yapıştır ustune,vernıkle..
koysun odacağızına bakınsın süslensın:1:

ee hoppalaa dıyeceğim artık..

o zaman sorulardan çıkarım yapayım..nışanlınızın mutfakla arası nasıl?yemek yapar mı ?

benımkıde boğa burcu ama çok marıfetli:nazar:..

hay ALLAH.. şaştım bak şimdi..ne yapsak ki enışte beyı şok etsek:60:

benımkıde boğa burcu ama çok marıfetli:nazar:..

hay ALLAH.. şaştım bak şimdi..ne yapsak ki enışte beyı şok etsek:60:

annesi ile babası uzaktayken evde tek kalmstı o sırada mecburdu yapıyodu biseyler hatta fazlaca övünüodu yaptkları ile..

ne yapm simdi kimse bisey bulamadı bana :97:

burdakı hatunlara hep hedıye alıyorlar ama bızım kızlar almıyor demek ki:60::

yardım edın şu kıza bır yaww:1::kkk:

Back
X