Nişanlıma olan güvenim kırıldı..Ne yapmalıyım?

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
946
198
35
Yine bir sosyal medya üzerinden yaşanan problem..Dün gece farkettim durumu malesef.
Geçen yıl biz ilk tanıştığımız aylarda onu instagramdan eklediğimde çoğu arkadaşının kız olduğunu farkettim normaldede çevresi geniş biridir sosyal bi tip kızlarla iletişime geçerkende utangaç biri değildir bunu biliyordum zaten..çoğu üniversite zamanlarından arkadaşlar olduğu belliydi fakat ben bu durumu normal göremiyorum..Aksine bende bu konuda öyle hassasımki yeterince tanımadığım hiç bi erkek arkadaş ekli değildir olanda3-5 i geçmez..
onunsa 250 arkadaşı varsa örneğin nerdeyse 200 ü kadın..Bunu sorduğumda çok uzun süreli bi hesap olduğu hepsini tanıdığını söyledi..daha sonra ben istemediğimi söyleyincede hesabını kapatmıştı sözde aramızda sorun olmasın diye..

Şimdi üzerinden 1,5 yıl geçti nerdeyse..benim kpss için aldığım yedek bi hesabım vardı tabii o bunu bilmiyor.Yani hesabın adını bilmiyor yoksa ona sınav için bi hesap aldığımı söylemiştim zaten.Dün tesadüfen rehberimdeki kişileri oraya aktarırken kendi adıyla başka bir hesap alındığını fotoğrafına kadar orda durduğunu gördüm..bu sefer 45 takip 35 takipçi gibi görünüyor..Ve işin kötüsü bu hesaptan benim gerçek hesabımı engellemiş.....
Ben asıl kullandığım hesapta asla profilini göremezken fake hesaptan görebiliyorum.Yani açıkça ben görmiyim diye engellemiş.

Daha geçen gün bi konuşmada sen nasılsa kullanmıyosun instagram demiştim rahatsın zamanını almıyor pek..evet demişti bana..hatta sende kapat boşa vaktin gitmesin diyen insan bu..ve ben bu insanla evlilik yolunda ilk adımı attım artık nişanlıyız..
Bu sabah kalktım hiçbişey olmamış gibi konuştum eskiden olsa hemen söylerdim apaçık bir yalan var ortada çünkü..
Ben şimdi bana bu yalanı söyleyen biri ilerdede çok şeyi gizleyebilir diye düşünüyorum...Kafam çok karışık..Söylersem onun yalan söylediği açığa çıkacak ve buna rağmen nişanlı kalmaya devam edersem karakterimden taviz vermiş olurum...Demekki neymiş aslında matemm görmezden gelebilir..Şuan ayrı şehirlerdeyiz muhtemelen büyük bi kavga çıkarıp bana güvenmiyorsan ....ile başlayan cümleler kuracak..
Bu hesabın eski unutulmuş kullanılmayan bir hesap olmadığını düşünüyorum zaten özellikle beni engellemesi herşeyi gösteriyor.. 20 gönderisi var üstelik..
Sizce ben ne yapmalıyım?
(Bu arada şunuda eklemem lazım nişanlımın erkek kardeşiylede tanışmıştık aylar öncesinden beni biliyor.ve bu hesabında kardeşiyle takipleşiyorlar.oda üniversite öğrencisi 23 yaşında saygılı bi çocuğa benziyordu..baktım onunda hesabı yüzlerce kızla dolu..bu henüz evlenmeyi düşünmeyen hayatında ciddi düşündüğü biri olmayan rahat erkek profili oluyor sanırım..ilginç bi iki profil yorum atmış fotolarına..Abisinin nişanlı olduğunu biliyor sonuçta bile bile takip etmezler birbirlerini değilmi?Bu durum bana gizli bişey yapsa kardeşini niye eklesin dedirtti ama yinede özellikle beni engellemesi çok saçma..)

Son düzenleme:
Kendi fikrim; Kendini beğeniyorsa beğenildiğini hissetmek için kendi duygularını tatmin etmek için yapmış olabilir. Bunu sana söyleyemezdi. Yalan affedilemez elbette ama nişanlanacak kadar sevmişsin onca zamana anıya yazık, kendisinin hiddetlenip üste çıkmasına izin vermeden konuyu ona açman en doğrusu olur gibi geliyor. sakin bi üslupla sor neden böyle diye. Akışına göre karar verirsin bence

Karşınızdaki kişiye hesap sorarsanız, kısıtlamaya kalkarsanız o da yalana başvurur.
Bana eşim bile bu kadar karışamaz.
Hiç mi güveniniz yok adama anlamadım. Bu kadar kız var hesabını kapat demek ne oluyor anlamıyorum. Şüpheniz veya çekinceleriniz varsa o kişiyle birlikte olmayacaksınız.
Kusura bakmayın ama ben bu konuda sizi hatalı buldum. Adamın yalana başvurması sizin baskınız olmuş.

Siz niye hesabını kapattırıyorsunuz ki? Nişanlım bana da kapat dedi, o kullanmıyor, kavga ettim resmen kapatmayacağım ben seviyorum , instagramda zaman geçiriyorum diye. Yaptığı doğru değil, açıkça kullanmaya devam edicem demeliydi ama biraz da bunu yapmaya siz itmişsiniz onu. Sahte hesabınız olduğunu söylemeyin de , bir arkadaşımdan baktım senin hesabın var, onu aktif kullanıyor musun diye sorun ve sakin konuşun bence, çünkü dediğim gibi bunu yapmaya siz itmişsiniz.

Yalana siz itmişsiniz, demek ki yanınızda huzursuz, kendisi olamıyor. Şikayet etmeyin boşuna.
yanımda kendisi olması sizce hesabında onlarca ekli sürekli saçmasapan açık saçık fotolar atan kızların varolmasını normal görmemlemi olacaktı..Ayrıca kendisi rehberimdeki bir iki sosyal erkek arkadaşımı bile sildirmek isteyen biri

Sevgilinizin baskıcı olması sizin yaptığınız baskıyı haklı çıkarmaz. En baştan tepkinizi gösterip ben bunu kabul etmem sana da yapmam demeliydiniz. Siz onun yaptığını normalleştirmişsiniz

Sosyal medya hesabını kapattıran ilişkiler bana mide bulandırıcı geliyor. Karşınızdakinin özgürlüğünü kısıtlayacak kadar kimsiniz ki?
Verdiğiniz mesaj aynen şu: "Sana güvenmiyorum ve bu yüzden beni aldatmaman için seni karşı cinsten uzaklaştırıyorum"

yanımda kendisi olması sizce hesabında onlarca ekli sürekli saçmasapan açık saçık fotolar atan kızların varolmasını normal görmemlemi olacaktı..Ayrıca kendisi rehberimdeki bir iki sosyal erkek arkadaşımı bile sildirmek isteyen biri

Bakın yazdığınız şey üzerinden yorum yaparız. Facebook hesabında bir sürü saçma sapan erotik insan ekli dersen başka, bir sürü kadın ekli dersen başka. Sen ikincisini söyledin ve senin Facebookda ekli erkek arkadaşlarını sildirdiğini de söylemedin.

Normal insanları ekleyen normal insanlar için yorum yaptık. Ama velevki siz Facebook sildirdiniz bu sizin nişanlınızın erotik profilleri olan , muhtemelen tanımadığı kadınları eklediği gerçeğini değiştiriyor mu? Ee gerçek böyle ise, başka hesap açıp sizi engellemesinden daha önemli başka bir sorununuz var, o sorun yüzünden zaten evlilik adımı atmamanız lazımdı.

Yine bir sosyal medya üzerinden yaşanan problem..Dün gece farkettim durumu malesef.
Geçen yıl biz ilk tanıştığımız aylarda onu instagramdan eklediğimde çoğu arkadaşının kız olduğunu farkettim normaldede çevresi geniş biridir sosyal bi tip kızlarla iletişime geçerkende utangaç biri değildir bunu biliyordum zaten..çoğu üniversite zamanlarından arkadaşlar olduğu belliydi fakat ben bu durumu normal göremiyorum..Aksine bende bu konuda öyle hassasımki yeterince tanımadığım hiç bi erkek arkadaş ekli değildir olanda3-5 i geçmez..
onunsa 250 arkadaşı varsa örneğin nerdeyse 200 ü kadın..Bunu sorduğumda çok uzun süreli bi hesap olduğu hepsini tanıdığını söyledi..daha sonra ben istemediğimi söyleyincede hesabını kapatmıştı sözde aramızda sorun olmasın diye..

Şimdi üzerinden 1,5 yıl geçti nerdeyse..benim kpss için aldığım yedek bi hesabım vardı tabii o bunu bilmiyor.Dün tesadüfen rehberimdeki kişileri oraya aktarırken kendi adıyla başka bir hesap alındığını fotoğrafına kadar orda durduğunu gördüm..bu sefer 45 takip 35 takipçi gibi görünüyor..Ve işin kötüsü bu hesaptan benim gerçek hesabımı engellemiş.....
Ben asıl kullandığım hesapta asla profilini göremezken fake hesaptan görebiliyorum.Yani açıkça ben görmiyim diye engellemiş.

Daha geçen gün bi konuşmada sen nasılsa kullanmıyosun instagram demiştim rahatsın zamanını almıyor pek..evet demişti bana..hatta sende kapat boşa vaktin gitmesin diyen insan bu..ve ben bu insanla evlilik yolunda ilk adımı attım artık nişanlıyız..
Bu sabah kalktım hiçbişey olmamış gibi konuştum eskiden olsa hemen söylerdim apaçık bir yalan var ortada çünkü..
Ben şimdi bana bu yalanı söyleyen biri ilerdede çok şeyi gizleyebilir diye düşünüyorum...Kafam çok karışık..Söylersem onun yalan söylediği açığa çıkacak ve buna rağmen nişanlı kalmaya devam edersem karakterimden taviz vermiş olurum...Demekki neymiş aslında matemm görmezden gelebilir..Şuan ayrı şehirlerdeyiz muhtemelen büyük bi kavga çıkarıp bana güvenmiyorsan ....ile başlayan cümleler kuracak..
Bu hesabın eski unutulmuş kullanılmayan bir hesap olmadığını düşünüyorum zaten özellikle beni engellemesi herşeyi gösteriyor.. 20 gönderisi var üstelik..
Sizce ben ne yapmalıyım?

sahte bir hesaptan ekleyip konuş mutlaka

Bakın yazdığınız şey üzerinden yorum yaparız. Facebook hesabında bir sürü saçma sapan erotik insan ekli dersen başka, bir sürü kadın ekli dersen başka. Sen ikincisini söyledin ve senin Facebookda ekli erkek arkadaşlarını sildirdiğini de söylemedin.

Normal insanları ekleyen normal insanlar için yorum yaptık. Ama velevki siz Facebook sildirdiniz bu sizin nişanlınızın erotik profilleri olan , muhtemelen tanımadığı kadınları eklediği gerçeğini değiştiriyor mu? Ee gerçek böyle ise, başka hesap açıp sizi engellemesinden daha önemli başka bir sorununuz var, o sorun yüzünden zaten evlilik adımı atmamanız lazımdı.
yanlış ifade ettim galiba erotik profil vs. yok..Gördüğüm her anını paylaşan sabah kalkıp yatağından bile foto atan bunu normal gören kadınlar var..o tipler..Ben rahatsız oluyorum derkende seni onlardan koruyorum gibi birşey söylememiştim..Sadece bu konularda daha seçici davranmak gerekiyor.hiç kız arkadaşın olmasın demiyorum zaten..Ki hesabını kapatmasını isteyen ben değildim..kendisi kapattı bi anda..
Benimse sosyal medya hesaplarımda hiç erkek yok nerdeyse..
Telefon rehberimdeki bi iki arkadaşımı kıskanıp bunu sil demişti ama silmemiştim çünkü o istiyor diye normal bi durumu tuhaf görüp dur siliyim demezdim ben...
ama eminimki benimde hesabımda o kadar erkek arkadaş olsaydı oda bunu istemezdi.Bu konu dışında aramız iyi beraberken bi çapkınlığını vs farketmedim..bana yapan insan her türlü gizli ve ya açık yapar benim o işlerde sosyal medyadan sohbette vs. işim olsa neden senle olayım..demişti.Evlilik konusunda ısrarcı olanda hep oydu..
Bilemiyorum kafam çok karışık şuan

Şimdi üzerinden 1,5 yıl geçti nerdeyse..benim kpss için aldığım yedek bi hesabım vardı tabii o bunu bilmiyor.Dün tesadüfen rehberimdeki kişileri oraya aktarırken kendi adıyla başka bir hesap alındığını fotoğrafına kadar orda durduğunu gördüm..bu sefer 45 takip 35 takipçi gibi görünüyor..Ve işin kötüsü bu hesaptan benim gerçek hesabımı engellemiş.....

Sizce ben ne yapmalıyım?
Sizinde fake hesabınız var oda bilmiyor aynı şey sizde ondan gizli bişey yapıyorsunz.Başka kızlarla ilişkisi olacağınımı düşünüyorsunuz? sosyal medyayı kullanmasını istemenizin sebebi bumu?ya aynı şeyi nişanlınız istyese sizden?siz erkek olan arkadaşlarınızla ilgili duygusalmı bakarsınız yada başka bişey.yazık ya valla sonrada sağlıklı evlilikler olmuyor işte adamları ailelerinden bile kıskanıyor kızıtlıyor yüzde 90 kadınlar yazık ya sonrada gizli kapaklı işler kendinize gelin ve mantıklı düşünün.lütfen ya sevin sayın birbirinizi gerisi gelir.

Sizinde fake hesabınız var oda bilmiyor aynı şey sizde ondan gizli bişey yapıyorsunz.Başka kızlarla ilişkisi olacağınımı düşünüyorsunuz? sosyal medyayı kullanmasını istemenizin sebebi bumu?ya aynı şeyi nişanlınız istyese sizden?siz erkek olan arkadaşlarınızla ilgili duygusalmı bakarsınız yada başka bişey.yazık ya valla sonrada sağlıklı evlilikler olmuyor işte adamları ailelerinden bile kıskanıyor kızıtlıyor yüzde 90 kadınlar yazık ya sonrada gizli kapaklı işler kendinize gelin ve mantıklı düşünün.lütfen ya sevin sayın birbirinizi gerisi gelir.
ama ben tamamen sınavlar için açmıştım hatta bi ara bunu onada söylemiştim

Back
X