Nisanlima sorunlarım bitmiyor :((

Mrvee1510

Yeni gelin
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
167
43
13
Bir ay sonra düğünüm olcak bu 10 güne kadar da çeyiz gidicek mmarasa ev felan dizilecek. Kayinvalidemgil ayrı yerde biz ayrı yerdeyiz. Yani temizlik dizme hepsi 1 günde bitmesi gerekiyor. Biz annemle özellikle hamarat tanıdıkları çağırdık ki işimiz çabuk bitsin diye ama nişanlım beni yine catlattilar . Gorumcemin ayağı sakat değil ama sorunlu yani kız evdeki bulaşığı bile yikamiyor bende nisanlima dedim ki ayağı kotuyse annenle konuş getirmeyin daha kötü olur diye zar zor biraz iyi oldu . Hiç bir kötü niyetim yoktu bana gelip gelmemesinin hiç bir yararı zararı yok . Nişanlım bana kızdı ben bişey diyemem gelir oturur istiyo felan diye bende dayanamadım kapattım telefonu. Yani sadece bu olay için değil hiç bir zaman ailesine bişey dedirtmiyo bana o kadar zoruma gidiyor ki . Kendi ailesi yapınca idare et diyo benim ailem yapınca iki gün kıyamet ediyor . Yaşım 18 nişanlım 25 ayrıl demeyin yapamam bu saatten sonra ayrılamam sizce nasıl davranmam gerekli bu adama gerçekten beni çok üzüyor

Evlilik öncesi böyle şeyler yaşanır.Çok dert etmeyin.Bırakın gelsin.Size de zararı yokmuş.Hem onların hem nişanlınızın gönlü olsun.Çok büyük sıkıntılar yoksa biraz idare etmek gerekiyor.Bu günlerin tadını çıkarın böyle şeylerle huzurunuzu kaçırmayın derim ben.Mutluluklar şimdiden.

Canım ailesine laf söyletmeyip senin ailene laf söyleyen bir insanla yaşamak çok zor. Yaşın çok küçük daha bu saatten sonra ayrılamam diyorsun da ömür boyu haksız görülen taraf olmak mı istiyorsun ilerde yaşın ilerleyince daha da çok zoruna gidecek bu hareketleri. Neden bu kadar küçük yaşta evleniyorsun? Görücü usulü mü kendiniz mi tanıştınız? Ne kadar seviyorsun?

Görücü usulü ama seviyorum kendisini kendisi de beni seviyor biliyorum ama söz konusu ailesi olduğunda beni bile görmüyor bazen

Ayrılmayacaksan katlanacaksın canım net!

Bugün bu sekilde ailesini arkasına alıp seni de karşısına alan adam evlendikten sonra seni karşısına almaz direk ayağının altına alır...

Aile ile eş arasında dengeyi kurabilen bir insan her zaman mutlu eder ve mutlu olur...
Ne yazıkkı senin ki öyle değil...

Ne yapmam gerek demişsin ailesine laf söylemeyeceksin hep ailesi haklı olacak ailesi ne derse yapacaksın o zaman gül gibi geçinirsiniz, tabi sen o sürede kafayı yemezsen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…