nişanlımdan ayrıldım:(( bu ruh halim ne zaman geçer kızlar yardım edin:(

gulce06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
3
0
36
Ankara
Aslında mutlu muyum, mutsuz muyum bilmiyorum. İkilemdeyim sanırım. Yaklaşık 3 hafta önce ailelerinde olayı bilmesiyle resmi olarak ayrıldık. Aklım karışık. Çoğu zaman oh rahatladım, kıskançlık krizleri sona erdi diye seviniorum ve özgürlüğüne kavuşmuş bir kuş gibi hür hissediyorum kendimi. Bazende bir müzik, bir söz, bir film, geçtiğim bir cadde, yediğim yemek bile bana onu, onlu günleri anımsatıyor. Geçicek mi bu ruh hali, bu yüreğimdeki inceden inceye kanayan kara. Mutlu olmak istiyorum. Üzülmek istemiyorum artık :((

bosluk hissetmen aklina gelmesi cok dogal canim bu süreci yasaman gerekiyor
Kendine unutmak icin süre koyma sabirli ol En önemlisi unutmak icin zaman gectikce ilk baslardaki gibi canin yanmicak dha az aklina gelicek.Sen bak keyfine özgürlügün tadini zamanla daha anlayip cikaricaksin zaten :34:

Allah sabır versin, çok iyi anlıyor yaşadığım için.. sen 3 hafta iyi sabretmişsin, ben 2-3 gün dayanamadım ve tekrar beraber olmaya başladık, aşağı yukarı 8-9 aydır yaşadığım sıkıntılar zorluklar öyle fazla ki.. o şarkı sözleri yürüdüğün yollar paylaşımlar unutulmaz ama neden olduğunu tam anlayamadım, kıskançlık demişsin, bu mu yalnızca?

ALLAH yardımcın olsun canım . Daha az bir zaman geçmiş ayrılığının üzerinden . Zaman herşeyi ilacı .
Sabret , çok daralırsan salavat çek .

Güzel günlerin , yakında kapını çalması dileğiyle ...

kıskançlık aranızda büyük sorun olduysa belki evlenseydin ileride sizi çok mutsuzda edebilirdi klasik bi söz ama gerçekten zaman insana bi çok şeyi unutturuyor :34:

aslında tek neden kıskançlık değildi ama ilişkimizi yıpratan en büyük etken nedir diye soracak olursanız tek cevabım kıskançlık olur. :( Aşırı derecede kıskançtı ve bu beni de onu da çok yıprattı. gereksiz yere çok kavga ettik. Çoğu zaman alttan almaya çalıştım, ama çoğu kezde sinirlerime hakim olamadım, nihayetinde bende bir insanım. Ayrıca birbirimizden uzakta bir ilişki yürütmeye çalışıyoduk. 1yıldır sözlüydük ama bu 1 yıl zarfında birbirimizi ancak 3-4 kez görebildik. Uzakta olmak çok zor. Telefonda kendini karşıdakine anlatabilmek, telefonda bir ilişkiyi yürütmek çok ama çok zor. Gerçi bazen iyi ki de çok paylaşımım olmamış diye seviniyorum. Kimbilir çok daha fazla şey paylaşsak daha fazla zaman geçirsek belkide bu kadar kolay atlatamazdım. Ama gerçekten çok zormuş. Allahıma sığınarak bu acıyı atlatıyorum. Umarım geçer. Umarım mutlu olurum. Hayattan en büyük beklentim mutlu bir yuva kurmak ve hayırlı bir evlat sahibi olmak. Umarım gerçekleşir:((

güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Sağolun. Umarım hepimizin hayatı hep güzelliklerle, mutlululuklarla, sevinç gözyaşlarıyla dolup taşar...:70:

Back
X