Nişanlımdan ayrıldım çok mutsuzum

Ya ben sevgisini gösteremeyen erkek diye bişe olduğunu kabul etmiyorum.Ayrılman senin için çok iyi olmuş hayırlısı buymuş.Ama bunu kabullenmek bile başarıdır.Sen kendini elbet toplarsın bu hemen olmaz biraz zaman alır ama bu zamanın sonunda kendini toplamış olursun yaşını da takma bence hayatını yaşa birgün gerçekten doğru aşkı bulur ve evlenirsin bunun yaşı ve zamanı olmaz =)

arkadaşlar uzun zamndır yazmıyordum nişanlımdan ayrılalı bir ay oldu ben nasıl mıyım içimde şüphe beni kemirmeye devam etsede hala verdiğim kaararın dogrulugunda kararlıyım aklıma hep güzel anılar geliiyo içim acıyo ama aklımı başıma getiren olayları hatırlayınca da rahatlıyorum tek korkum ilerde kocam olacak kişi yanımda dururken benim bir an için dönüp arkamdaki anılarımı hatırlamak

arkadaşlar uzun zamndır yazmıyordum nişanlımdan ayrılalı bir ay oldu ben nasıl mıyım içimde şüphe beni kemirmeye devam etsede hala verdiğim kaararın dogrulugunda kararlıyım aklıma hep güzel anılar geliiyo içim acıyo ama aklımı başıma getiren olayları hatırlayınca da rahatlıyorum tek korkum ilerde kocam olacak kişi yanımda dururken benim bir an için dönüp arkamdaki anılarımı hatırlamak

üzülde kendini çok yıpratma derim :48:

bende nişandan ayrılmıştım, hemde gelinliğim dikiliyordu, nikah gününü almıştık, nikaha birkaç hafta kalmıştı, eşyalar komple hazırdı.görücü usulü idi başta herşeye tamam, sen nasıl istiyorsan öyle olsun diyen, ailem yok benim herşeyim sen olacaksın diyen, abisi ile babasına saymadık laf bırakmayan adam, sonradan değişmeye başlamıştı, abisi aklına girmeyi başarmıştı, herşeye muhalefet oluyordu, ben ak dersem o inadına kara diyordu, geçinemeyeceğimizi anlamıştım ama işte nişan attı olmamak için susuyordum bende. ama o ne yaptı bana çok büyük bir iyilik yapıp bir anda kendisi nişanı attı, nişanı attığına sevindim ama o süreç çok kötü işte. ardından da bir sürü laf dedikodu psikolojimi yerle bir ettiler kaç ay nasıl yaşadığımı şaşırdım 1 haftada sadece üzüntü ile 6 kilo birden verdim, sebepsiz yere ağlama krizlerine giriyordum vs. vs. yaşayan bilir işte o süreci

ama biliyordum ki bu günlerde geçecek kendimi böyle teselli ediyordum, zaman geçtikçe içindeki ateş hafifliyor emin ol, sende de geçecek, ama şimdilerde zor tabiki kim ne dese boş ancak kendi kendinin dostu olacaksın, sen kendine iyilik ediceksin

şimdi evliyim ve mutluyum ve o zaman ne kadar üzülsem krizlere girsem de biliyordum ayrılmanın iyi olduğunu şimdi eminim iyiki ayrılmış beni yoluma bırakmış :21:

canım çok ii tarif etmişsin böylesinin daha ii oldugunu bilmeme ragmen üzülüyorudm ama arkadaş çevrem ailem o kadar destek oldu ki resmen gözümü açtılar nasıl kullanıldıgımı nasıl saf yerine kondugumu farkettim ve artık yeniden başlamaya hazırım kalbimde yıpranmışlıklar var ama eminim yeni bi insan bana bunları da unutturcak yeni insanlar sunulmaya başladı bile eminim çok daha ii olacak..

canım pişman olma artık geriye bakma yeni hayallerin olur ve sana, seni sevdiğini yürekten inandırabilecek birisini bulursun umarım

canım çok ii tarif etmişsin böylesinin daha ii oldugunu bilmeme ragmen üzülüyorudm ama arkadaş çevrem ailem o kadar destek oldu ki resmen gözümü açtılar nasıl kullanıldıgımı nasıl saf yerine kondugumu farkettim ve artık yeniden başlamaya hazırım kalbimde yıpranmışlıklar var ama eminim yeni bi insan bana bunları da unutturcak yeni insanlar sunulmaya başladı bile eminim çok daha ii olacak..

üzülürsün tabiki bundan daha doğal birşey yok
ama çok yıpratma kendini, sana da yazık değil mi? daha önünde upuzuuuun yıllar var, evet belki alışkanlıklarda var ama zaman herşeyin ilacı sıkma kendini ve bırak yaşamın akışına bir anda herşey nasıl değişiyor inanamazsın

ben aylarca mücadele etmiştim bu durumla :44: sürekli laf getiriyorlardı ailesinden falan filan
ben ne yaptım baktım olmucak yakınındakiler dışında herkes yıpratma ağzındann laf alma çabasından herkesin ağzını tıkayıverdim, birşey duymayınca ya da görmeyince çok daha iyi oluyorsun :46:

Rabbim senin önüne de hayırlı insanlar çıkarsın sen yat kalk buna dua et arkadaşım :29: çünkü inan evlilik bambaşka bişey ne sevgili olmaya benziyor ne de nişanlı olmaya. eğerki seni kullanan sömüren biri varsa hayatın zehir olur ama seni seven ve saygı duyan bir insansa güllük gülistanlık hayat :70:

arkadaşım üzülme demek kolay değil ama evlenip çocuk olup ayrılmak daha acı olurdu. bak benim dayım annesine çok düşkündü yani ananeme. benim annem hep gelinimizin tarafında olurdu dayıma da uyarıda bulunurdu. laf anlamazdı dayım ne oldu tam 17 yıl düren bir evlilik iki çocuk ve yengem çalışmıyor sonunda ayrıldılar. hem de yengem bıraktı. ananem dışında dayımın da huylarından. ya 17 yıl boşa geçirmiş olsaydın. söylemesi kolay diyeceksin ama ben senin yerinde olsam işten çıkardım. maddi olarak zorlanacaksın ama o ortamı terk et. yoksa o seni devamlı görecek merak etmeyecek. merak ettsin ve sen ona geri dönme derim. ailesiyse ailesi alsın ailesini.... hem senin için bir dinlenme olur. işinden hemen çıkamasan da iş bakmaya çalış. hemen de bu depresif durumdan çıkılmıyor arkadaşım bunu kabullen ağla. sonra ağlama. kendini iyice tanı. ama bir ara ver derim. erkekler çok düşüncesiz !

Back
X