• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımdan ayrıldım pişmanım[kaçtım]

tosunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
71
1
36
İstanbul
beni hatırlayanlar vardır belki nişanlımdan ayrılmıştım ve nişanlımla yüzyüze konuşup konuuşmama konusunda kararsızdım şubat 8de tekirdağa geldim.nişanlımın çalıştığı fabrikaya gece vardiyasındaymış.işyerinde değildi.ordaki güvenlik görevlisi aradı konuştu evdenmi kaçtın dedi.beni bekle orda dedi 2saat sonra babası ve bir akrabasıyla gelip beni aldı.o gece eniştem ve dayım beni götürmeye geldiler.gitmedim 14şubatta nikahımız oldu.ayın 5inde düğünüm var.mutluyum ama birtaraftan içim buruk çünkü ailem affetmedi beni

aa bi de hamile misinnnn de ne ara hamile kaldin yaa ben de snein annen olsam affetmem haklilar yanii

keşke olaylar bu aşamaya gelmeseydi tabi ama olan olmuş üzme kendini düzelir zamanla herşey bende eşimle kaçarak evlendim 1 yıla kalmadan tüm ailemle aram düzeldi tabi bende istemezdim kaçarak evlenmeyi kimse istemez biliyorum ama bazen durumlar onu gerektirebiliyor dediğim gibi üzülme zamana bırak eşinle iyi ol mutlu ol ailen de biraz olayların arası soğuyunca yumuşarlar evlatlarısın sen onların onlarda üzülüyor ve özlüyordur seni ama kaçarak emri vaki yaptığın için zorlarına gitmiş ve üzülmüşlerdir inşanlah daha kısa zamanda barışırsınız ve düğününde bulunurlar Allah gönlüne göre versin

hiç bişey anlamadım. nişanlından ayrılıp güvenlik görevlisine mi kaçtın :44::44:

:60::60::60::60: öyle cümleler kurmuşki arkadaş. sanki başından sonuna buradaki herkes yanındaymış olayları biliyormuş gibi. birde nişanlımdan ayrıldım kaçtım deyince 2 kere okudum dedim güvenlik görevlisi var orda farklı olan herhalde ona kaçtı:60::60::60:

bende guvenlik gorevlisine kacmis gibi anladim :60::60::60::60 eger oyle bisi yoksa konuyla ne alakasi var zaten 5 6 tane cumleyle nasil olaylar anlatilip bitirilmis o kadar gereksiz bir sahsiyet konuya nasil girdi?!!! :9: hic bisi anlamadim kisacasi :53:

konuyu bilmeyenlere özet geçeyim ben.Sevgili arkadaşımız nişanlısının ailesi gelip gitmiyor diye durmadan şikayet eden ailesinin ve sen daha iyisine layıksın diyen arkadaşlarının dolduruşuna gelerek nişan atmıştı daha önce.ve forumda biz bayanlara danışıyordu nişanlım tekirdağda konuşmaya gitsemmi eski nişanlımla diye çünkü bekaretini kaybetme gibi birşey söz konusuydu.Ha bu arada erkeğin bundan haberi yokmu gibi bir soru aklınıza takılabilir işin ilginç yanıda bu sevgili arkadaşımız ilişkiye girdikleri sıra iç çamaşırına bulaşan bekaretlik kanını nişanlısına göstermekten çekinmiş utanmış nedense:53::53::53: ailesi tabi bu bekaretlik konusunu öğrendiklerinde sorun olacağı için ayrıldığında aralarının düzelmesi için bir çaba harcamayan ilişkiye girdikleri halde eşi gibi görmeyen eski nişanlısına kaçmayı tercih etmiş.allah akıl fikir versin

Konu açıp, bilenler bilir ne yaşadığımı eski konularımı diye başlıyorlar 2 kelimeyle giriş gelişme sonuç

yazıyorlar ya sinir oluyorum...

yahu bilen bilir biz bilmiyoruz,sen üşenme tekrardan yaz derdini özetle geçmişi,sonra şimdiki derdini anlat...Anlat ki bizlerde adam akıllı yorumlar yapabilelim değil mi...

Valla kaçmışsın gitmişsin zaten herşeyi göze almışsın demekki...

ailenin seni kucaklamasını beklemek en büyük saçmalık değilmi

Çok kızıyorum ailelerini küçük düşüren evlatlara,ben sana değilde ailene çok üzüldüm...

yarın birgünde gelir ''evlendim mutsuzum aileme dönemiyorum yarddıııımmm'' diye konu açarsın.

allah kimsenin başına vermesin...

Son düzenleme:
Konu açıp, bilenler bilir ne yaşadığımı eski konularımı diye başlıyorlar 2 kelimeyle giriş gelişme sonuç

yazıyorlar ya sinir oluyorum...

yahu bilen bilir biz bilmiyoruz,sen üşenme tekrardan yaz derdini özetle geçmişi,sonra şimdiki derdini anlat...Anlat ki bizlerde adam akıllı yorumlar yapabilelim değil mi...

Valla kaçmışsın gitmişsin zaten herşeyi göze almışsın demekki...

ailenin seni kucaklamasını beklemek en büyük saçmalık değilmi

Çok kızıyorum ailelerini küçük düşüren evlatlara,ben sana değilde ailene çok üzüldüm...

yarın birgünde gelir ''evlendim mutsuzum aileme dönemiyorum yarddıııımmm'' diye konu açarsın.

allah kimsenin başına vermesin...

hemen bir üstünde konuyu özet geçmiştim ben.ordan olayın iç yüzünü okuyabilirsin :)

Kızlar bu yazdıklarım için bana kızabilirsiniz. Ben üniversiteyi Edirne'de okudum. Nişanlıyken ayrılıp daha sonra kaçmak orada maalesaf moda olmuş... Bu da öyle bir durum Bekçi'nin bile evden mi kaçtın demesi...

tosunnn

Papatya

Giriş tarihi:Jan 2011
ben o an lavaboya gittim gördüm iç çamaşırımı değiştirdim içeri girdiğimde moralim bozuktu ne oldu dedi telaşlanıp korkmasın die bişi diemedim keşke söleseydim ama olayların buraya geleceğini nerden bilebilirdimki şuan ona kaçmayı bile düşünüyorum o kaçalım dediğinde kaçmadım sırf ailelerimiz üzülmesin herşey güzellikle olsun die ama şimdi herkes mutlu olan bana oldu işte ben kötü ve mutsuzum

Hah iyi olmuş kaçtığın,bak kaçalım demiş kaçmamışsın aileni düşünmüşsün ya hani

sonra olan sana olmuş,onlar mutluymuş falan...

al şimdi sen mutlu oldun,ailene olan oldu hadi sevin aileni düşünme için buruk olmasın

unutma sen kötü ve mutsuzken onlar mutluydu ya hani:20:

hayır kaçmışsın olan olmuş artık bizim ne yapmamızı istiyorsunki onu anlamadım....aaa olsun canım olan olmus zamanla ailen affeder dememizimi bekliyorsun:47:
ya bu gençlerin aklı nerede oluyorki. herkes ektiğini biçer.ben sadece ailelere üzülüyorum.sen büyüt okut.nazlı nazlı büyüt.onlar anne babayı takmayıp kaçsınlar.

madem ilişkiye girdin hamile kaldın neden ayrılıyorsunki. ayrıldıktan sonra öğrendi muhtemelen hamile olduğunu ve kaçtı. evinden telli duvaklı çıkmak varken neden be güzelim. olsun yine nikahını yapmışlar ya yapmasalardı ne yapacaktın peki. b

Back
X