• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlimdan ayrıldım ve çok mutsuzum aci cekiyorum

berrak3534

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
10
3
1
34
12yillik bi arkadasligimiz vardı beni benden çok seviyordu taniyordu hic azalmadi sevgisi ne yasarsak yasaylim evlenme kararı aldık 8ay önce nisanlandikk basta herşey iyiydi sebepsizce soguklasti uzaklaştı sonundada korktugum basıma geldi ortada mantıklı bi sebep bile soyleyemedi ama bana kin nefret dolu davranıyordu ayrılırken de bu şekilde ayrıldı canım çok daha fazla yandı haksızlığa uğradim kabullenemiyorum ailemde çok üzgün ve kızgın nasıl toparlayacagim ben bilmiyorum yardıma ihtiyacım var

Evet çok zor oluyor seni anlıyorum ama zamann gerçekten zamanla insan alışıyor neler geçmedi ki... sadece biraz sabır

önce bi sakin ol bakalım. 1 bucuk yıllık yüzük taktığım sevgilim de yüzüğünü atıp benden ayrıldı. benim de ailem çok şaşkın. sakin olmaya çalışıyorum ağlıyorum falan da vardır bir açıklaması. dönme ihtimali var. sen sakın yazma

doğru düzgün bi sebep yok ortada geçmişte olan bıkac şey vardı bunları unutamiyormus sürekli geçmişe sariyormus sebep bile değildi ufak tefek seylerdi

Bana biraz bahane bulmuş gibi geldi arkadaşım ama belki de ufak tefek şeylere takılan bir tipse nişanlın,gerçekten kafasından atamıyor da olabilir.Zamana bırak bekle bakalım

bende öyle düşünüyorum aşırı takıntılı sıkıntılı bir tip anlamak imkânsızdı birçok seyini

Ah sen de haklısın kuzum nişanlın sonuçta.Hayalleriniz vardır elbet..Dua et,sabret.Nefsimize ağır gelen ne varsa bizim için hayırlısı o imiş.Bekleyelim görelim

Bekle Bakalım kesin bi açıklaması vardır çıkar ortaya sebep yakında

içindeki acıya üzüntüye bişey diyemem çok zordur eminim ama canım benim bunları ya evlendiğin zaman yaşasaydın daha mı iyi olurdu sence? O zamanlar daha çaresiz kalırdın emin ol demekki bu işin bozulmasında var bi hayır

Size bişey diyeyim mi hiç üzülmeyin gecmeyecek acı yok. Dünyaya gelirken bu acıyla gelmediniz giderken de bu acıyla gitmeyeceksiniz. Ben de tam 4 yılımı verdiğim şahsiyetsizle nişanlandım askerden geldi yemek yememi giyimimi atanamamamı bahane etti ayrıldık 1 sene oldu yüzünü bile hatırlamıyorum. Namaz kıldım dua ettim salavat çektim Allah yardım ediyor çok şükür atlattım Allaha hamd olsun. O şahsiyetsiz pisliğin tekiymiş kurtuldum olmuyorsa bir hikmet vardır bunu unutmayın

Klişe bi söz ama zaman diyorum. Zamanla için soğuycak , atlatacaksın. Haksızlığa uğramışsın evet Allaha havale et kimsenin ahı kimsede kalmaz merak etme. Hem Allah bundan sonra sana daha güzel bi kapı açar , gün gelr iyiki dersin üzüldüğün günlere gülersin. Şu an kendini doldurma sürekli ailenle bu konuyu konuşma , kendini de bastırma ağla üzül ama fazlası olmasın zamanla toparlayacağına emin ol.
Allah yardımcın olsun :/

doğru düzgün bi sebep yok ortada geçmişte olan bıkac şey vardı bunları unutamiyormus sürekli geçmişe sariyormus sebep bile değildi ufak tefek seylerdi
Bende evlenmeyi düsğndügüm heraeyi artik ayarlayıp ailelerle karsi kariya gelmesine az kalmisken yasadik. Bende birde gecmiste olan biseyde yoktu arkadasim arkadasimin sadece beni begenen görücü gelen insani sevgilitmisim gb ortaya atmasi sevdigim adamin aklini bulandirdi adam zaten cok hassas düsğnen biriyken iyice heraey sarpa sardi ne olsa olmayan seyi ortaya attı ki her sorunu üstesinden gelmisken böle basit seyde takilmak beni baya yıpratti.

Back
X