• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlimdan ayrildim ve...

cansin90

gülümse inadina =)
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
747
123
123
selam arkadaslar,

ben bir yaklasik 5 gün önce Nisanlimdan ayrildim.
Nisanlim ayrildigimiz günden bir gün öncesine kadar beni ne kadar cok sevdigini ve istersek herseyin düzelebilecegini söylüyor ve benim icin agliyordu.
Neyse ayrildik bazi sebeplerden dolayi. Simdi kendine facebookta hesap acmis. Benim icin Facebookun falan bir önemi yok ama merak ettigim sey,
Profilindeki bilgilerine ve bazi sayfalara beni kötüleyici seyler yazmis. Yani mesela bilgilerinde su yaziyor:Haketmeyen sevgili ugruna harcadigin sabir, birgün elinde var olan sevginide aliyor, yada hakedeni hayatima sokarim haketmeyenin hayatina sokarim ve bana birgün o kiz ölmüs deseler ben onun icin hergün o birkere ölmüs cokmu derim yazmis.

Yani sanki benden Nefret ediyormus umrunda degilmisim gibi yaziyor. Anlamiyorum, ben ayrildigim halde benim icin cok zor bir karar oldu ve kendime hala gelemedim. Ailemin ve Arkadaslarimin destegi sayesine ayakta duruyorum, ve kendime yeni bir hayat kuruyorum.

Erkekler hepmi böyledir?Duyulan Sevgi saygi Ask bir anda nasil yok olur?? Gercekten anlam veremiyorum. Yoksa kendini ve etrafindakilerimi kandiriyor...

Birde benim icin ölüyordu, benden baskasini düsünemiyordu.

Son düzenleme:
Hani sen başka birini seviyordun.

Ne oldu şimdi eski nişanlın kıymete mi bindi.

Kendin bir başkasını seviyorsun bir de kalmış ayrıldığın nişanlının sevgisini sorguluyorsun.

Hani sen başka birini seviyordun.

Ne oldu şimdi eski nişanlın kıymete mi bindi.

Kendin bir başkasını seviyorsun bir de kalmış ayrıldığın nişanlının sevgisini sorguluyorsun.

ben ayrildigim nisanlimin sevgisini sorgulamiyorum. Sadece anlamadigim icin sordum.
Ve baskasini sevip sevmememin bu konuyla alakasi yok, cünkü ayrilma sebebimiz benim baskasini sevmem degildi.
Sevdigim insanlada görüstügüm yok zaten.

selam arkadaslar,

ben bir yaklasik 5 gün önce nisanlimdan ayrildim.
Nisanlim ayrildigimiz günden bir gün öncesine kadar beni ne kadar cok sevdigini ve istersek herseyin düzelebilecegini söylüyor ve benim icin agliyordu.
Neyse ayrildik bazi sebeplerden dolayi. Simdi kendine facebookta hesap acmis. Benim icin facebookun falan bir önemi yok ama merak ettigim sey,
profilindeki bilgilerine ve bazi sayfalara beni kötüleyici seyler yazmis. Yani mesela bilgilerinde su yaziyor:haketmeyen sevgili ugruna harcadigin sabir, birgün elinde var olan sevginide aliyor, yada hakedeni hayatima sokarim haketmeyenin hayatina sokarim ve bana birgün o kiz ölmüs deseler ben onun icin hergün o birkere ölmüs cokmu derim yazmis.

Yani sanki benden nefret ediyormus umrunda degilmisim gibi yaziyor. Anlamiyorum, ben ayrildigim halde benim icin cok zor bir karar oldu ve kendime hala gelemedim. Ailemin ve arkadaslarimin destegi sayesine ayakta duruyorum, ve kendime yeni bir hayat kuruyorum.

Erkekler hepmi böyledir?duyulan sevgi saygi ask bir anda nasil yok olur?? Gercekten anlam veremiyorum. Yoksa kendini ve etrafindakilerimi kandiriyor...

Birde benim icin ölüyordu, benden baskasini düsünemiyordu.

canım tam anlamıyla nişanı bozan sen mi oldun

adam senin başka birini sevdiğini biliyosa nasıl şeyler yazmasını bekliyodun?
bence sen hala senin için ağlamasını üzülmesini seni şımartmasını bekliyodun ama kimse vazgeçilmez değildir

bence sen hala senin için ağlamasını üzülmesini seni şımartmasını bekliyodun ama kimse vazgeçilmez değildir

yok onun hicbirsey bildigi yok. Ayrilmamizin sebepleri bambaska.
Beni yanlis anladiniz ben üzülmesini falan istememde beklemiyorumda.

Vazgecilmez olsaydi bende vazgecmezdim zaten

canım tam anlamıyla nişanı bozan sen mi oldun

evet öyle oldu. Ki ben gercekten üzülmesini istemem. Benden nefret etmesinide istemiyorum. Ama onunla mutlu olmayacagimi bilerek evlenemezdim.

Ve onun icin buraya yazdim. Acaba gercekten nefretmi ediyor, yoksa benim üzülmemimi istiyor.

Sadece bu yani. Baska birseyle ve kimseyle alakasi yok.

Her erkek ayni degildir..
Bende gecen hafta nisanlimdan ayrildim. Ayrilik en cok onun karari olmasina ragmen,
karari benim verdigimi soylemeyi tercih ediyor.
Kesinlikle beni kotulemeyecegini biliyorum. Allah korusun.
Bence kirginliktan yaziyodur.. Her iki tarafta zor gunler geciriyor.
Ozelliklede karsidaki insanin sevdigini biliyorsan bu durumu kabullenmek cok daha zor..

simartmasini falan beklemiyordum, cünkü bu islerin cocuk oyuncagi olmadigini biliyorum ve biten bitmistir.

evet öyle oldu. Ki ben gercekten üzülmesini istemem. Benden nefret etmesinide istemiyorum. Ama onunla mutlu olmayacagimi bilerek evlenemezdim.

Ve onun icin buraya yazdim. Acaba gercekten nefretmi ediyor, yoksa benim üzülmemimi istiyor.

Sadece bu yani. Baska birseyle ve kimseyle alakasi yok.

bence seni seviyor ve sen ilişkiyi bitirdin diye oda seni üzmeye çalışıyor kendini avutmaya çalışıyor

arkadaslar, benim ondan hicbir beklentim yok, ne simartsin istiyorum, ne beni arasin istiyorum, nede baska birsey.
Sadece bir insan cok sevdigi birinden nasi bu kdr nefret eder yada nefret eder gibi gözükür, merak ettigim sey buydu.
Cünkü ben ondan ayrilmis olsamda yasadigimiz güzel günleri düsünüyorum, ve onun bana yaptiklarina ve beklentilerine ragmen, ona saygim sonsuzdur.

Burda ben yoksa kimseden birsey istemiyorum. Sizinle paylasip sizin ne düsündügünüzü bilmek istemistim.

ayrılan sen oldugun icin iyi seyler demesini bekleme hala seviyordur ve belliki sana cok kızgın haklı olarak

Son düzenleme:
Back
X