• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımdan ayrıldım...

lilika

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2025
88
146
8
40
Merhaba.
Konu maddiyattı.. parayı bana tercih etti. O kadar hayal kurdurdu bana.
Kimseye iyi demicem diyorum yine diyorum ve yine hayal kırıklığı...
Kimseye iyi demeyin. Gerçekten...

Ben hiç bir zaman mutlu olamicam biliyorum. Bu duruma karalar bağlayıp söylemedim bunu. Olmadı ya, olmuyor. Olmayacak da...

Olmaz derseniz olmaz. Bu düşünceyi atın öncelikle. Sizin için hayırlı değilmiş demek ki. Umarım mutlu olacağınız biriyle yollarınız kesişir
Teşekkür ederim. Mutluluktan kastım evlenmek değil sadece. Zaten evlilik olayını rafa kaldırdım. Hiç bir zaman hiç bir işim yolunda gitmedi. Neye elimi atsam kuruyor. Ot geldim ot gidecem.

Olmayanda hayır vardır,nereden biliyorsun hayatın bundan sonra kötü olacağını? Çektiklerin belki doğum sancısı , yeni güzelliklere ,mutlu yarınlara doğmak için.İyi kendini belli eder bakmayı bilene,kötü gizleyemez kalbinin karanlığını sızar bir yerlerden sen insanlık hali ,olur öyle dersin.. Deneyim bunlar tecrube daha güçlü yürümek için ayağına takılan çakıl onlar ,bir çakıl için mi hayata küsüp ömrünü heba edeceksin???

Paraya tercih edilmek. Elimi attığım her şeyin bir bir kuruması. Hiç bir şey yolunda gitmiyor ve gitmicek hissiyatı
Ellimi attığım her şeyin kuruması sorunu bende de var. Eğer sağlığın varsa, onun kıymetini bilmeye çalışmalısın. Çünkü onu kaybedince artık tek bir sorunun olacak , o da sağlıksız olmak.

Olmayanda hayır vardır,nereden biliyorsun hayatın bundan sonra kötü olacağını? Çektiklerin belki doğum sancısı , yeni güzelliklere ,mutlu yarınlara doğmak için.İyi kendini belli eder bakmayı bilene,kötü gizleyemez kalbinin karanlığını sızar bir yerlerden sen insanlık hali ,olur öyle dersin.. Deneyim bunlar tecrube daha güçlü yürümek için ayağına takılan çakıl onlar ,bir çakıl için mi hayata küsüp ömrünü heba edeceksin???
Çok teşekkür ederim ne güzel sözler.. çakıl için ömür heba edilmez haklısınız. Ama o gücü bulamıyorum kendimde.

Ellimi attığım her şeyin kuruması sorunu bende de var. Eğer sağlığın varsa, onun kıymetini bilmeye çalışmalısın. Çünkü onu kaybedince artık tek bir sorunun olacak , o da sağlıksız olmak.
Haklısın sağlık en kıymetli şey. Çok şükür halime. Fiziken iyiyim ama ruhum hasta.

Çok teşekkür ederim ne güzel sözler.. çakıl için ömür heba edilmez haklısınız. Ama o gücü bulamıyorum kendimde.
Bulursun,insan oğlu düşe kalka olgunlaşır büyür fıtratı budur .Sende bir zaman sonra kalkacak hatta koşacaksın. Senin senden başka dostun yok ,en güvenilir destek en iyi yoldaş insanın kendisidir.Kendine zaman ver, vakti geldiğinde herşey yoluna girer....

Paraya tercih edilmek. Elimi attığım her şeyin bir bir kuruması. Hiç bir şey yolunda gitmiyor ve gitmicek hissiyatı
paraya tercih edilmek ne demek?
zengin bir kısmet mi buldu
kızın babası açık çek mi verdi?

paraya değil de daha güzel/genç yok ailesinin onayladığı/akraba/hemşeri/aynı mezhepten yok bilmem ne birisine tercih edilseydiniz mesela, ne farkı olacaktı?

hiçbir şey yolunda gitmiyorsa
o maalesef biraz kader
benim de herkese dağıtılan sebil olsa
bana gelince kurur
hep böyle oldu
başkasını tepesine gökten yağan en basit şeye ben dişimle tırnağımla 72 saat uyumayarak çalışarak ancak sahip oldum
başkasın hediye edilip beğenmeyip çöpe attığını ben uğraşa didine elde ettim
bazılarımız böyle, üstelik benim bi sürü kronik hastalığım da var okadar zor ki artık uğraşıp durmak birşeyler için...

buna rağmen hayat devam ediyor nefes aldığımız sürece, uğraşcaz başka ne yapabiliriz ki?

Elimi attığım herşey bendede kuruyor. Kısmetsizlik mi acaba? Bunun sebebini ben de bilmiyorum.

Merhaba.

Ben hiç bir zaman mutlu olamicam biliyorum. Bu duruma karalar bağlayıp söylemedim bunu. Olmadı ya, olmuyor. Olmayacak da...
Kurtulmuşsun

Merhaba.

Son cümleler sayesinde zaten olmaz bacım…

Back
X