Nişanlımdan ayrıldım.

şükret bi beladan kurtulmuşsun ömrün boyunca seni çevrene utandıracaktı sağa dönsen benden borç aldı sola dönsen bendendde borç aldı diyecekti çevrendekiler.eş olunca sende onla beraber karalanıcaktın ve onlar dolandırı dşye bi etiket yiyecektin onunla beraber.saygısızlığı seni ailesine özür dileme durumunda bırakmasıda ayrı bi konu bence oohh çok şükür bitti de..lokma dağıt güzelim kurtuldum diye...

cnm ya çok üzüldüm okurken... o kadar sene yaa sevgi bitse alışkanlık yapıyor karşındaki ve duygusal varlıklarız kahretsin ki çok çabk bağlanıp etkileniyoruz erkekler bizim gbi değil kolay atlatıyor... şu anda ne desem acını dindirmeyebilir ama zamanla inanki geçer sen bile soğursun öyle adam kocan olsa ilerde çok üzülürsün hayırlısı olmuş bence seni anlıyorujm üzme kendini çok öpüyorum.. bak biz varız üzülme:):1:

ne günler geçiriyorum bi bilseniz maddi ve manevi anlamda ailemde bende çok sıkıntıya düştük ama alışkanlık var kahretsin çok ağlıyorum hergün ağlamadığım günüm yok zehir kusuyorum:(saolun çok teşekkürler herkese bana yol gösteren arkadaşlar çok saolun:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

ne günler geçiriyorum bi bilseniz maddi ve manevi anlamda ailemde bende çok sıkıntıya düştük ama alışkanlık var kahretsin çok ağlıyorum hergün ağlamadığım günüm yok zehir kusuyorum:(saolun çok teşekkürler herkese bana yol gösteren arkadaşlar çok saolun:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

bu kadar üzme kendini değecek biri için mi göz yaşın :( yalnız kalmamaya çalış mümkün oldukça arkadaşlarınla vakit geçir ara konuş birilerini rahatlatır :59:

ya kızlar annemin parasını almış gizlice çekmiş sonra eniştemden 250 tl almış vermemiş tlf açtık ailesine diyolar yediklerinize sayın inanmıyorum:18:bir aile bu kadar pişkin görmemiş olamaz oğlunun yaptığı hırsızlıktan bile gocunmayan insanlar:53:ama tek sorunum var şimdi bu adamdan bazen nefret ediyorum bazende çok özlüyorum ağlıyorum.bu problemimi halledemeiyorum arada bana msj yazıyo seni seviyorum sen başkasın canımsın falan filan ama ya çektiğimiz zorluklar ya bana yaşattığı aileme yaşattığı üzüntüler bu ay onun çektiği paraları ödemekle öyle sıkıntıya girdikki anlatamam size aileme bana bu kadar üzüntü yaşatıyo ben nasıl hala tam anlamıyla kopamıyorum mantıklı bi insan asla dönüp arkasına bakmaz ama ben neden böyleyim çok salağım kızlar ahhhhhh ah ah hangisi sineye çekilecek gibi nasıl hakim olacam kendime.allah bana ona karşı bir nefretlik versin istiyorum kızlar nolur dua edin:59:

ya kızlar annemin parasını almış gizlice çekmiş sonra eniştemden 250 tl almış vermemiş tlf açtık ailesine diyolar yediklerinize sayın inanmıyorum:18:bir aile bu kadar pişkin görmemiş olamaz oğlunun yaptığı hırsızlıktan bile gocunmayan insanlar:53:ama tek sorunum var şimdi bu adamdan bazen nefret ediyorum bazende çok özlüyorum ağlıyorum.bu problemimi halledemeiyorum arada bana msj yazıyo seni seviyorum sen başkasın canımsın falan filan ama ya çektiğimiz zorluklar ya bana yaşattığı aileme yaşattığı üzüntüler bu ay onun çektiği paraları ödemekle öyle sıkıntıya girdikki anlatamam size aileme bana bu kadar üzüntü yaşatıyo ben nasıl hala tam anlamıyla kopamıyorum mantıklı bi insan asla dönüp arkasına bakmaz ama ben neden böyleyim çok salağım kızlar ahhhhhh ah ah hangisi sineye çekilecek gibi nasıl hakim olacam kendime.allah bana ona karşı bir nefretlik versin istiyorum kızlar nolur dua edin:59:

cnm gerçekten zaman lazım bnce ilşkini kes ne bilym hattını değiştir kurtul kafanı dinle bi süre gerçekten soğuyacaksın... Sadece alışkanlığını yenmen gerekiyor: onca sene kolay mı:59: ama gerçekten en güzeli olmuş ilerde çok dha mutsuz olcaktın üzmw kendini bu kadar

Şu yazdıklarınızı yaşadıktan sonra hâlâ o adamı umursuyorsanız, tıp bu konuda çaresiz kalır artık.
Zerre kadar değeri olmayan, böyle bir pisliği nasıl hayatınızdan kazımıyorsunuz, daha doğrusu nasıl oluyor da bu kendi kendine olmuyor, ilginç. Ama en azından adamla ilgilenip totosunu kaldırmayın, kendinize bari o kadar saygınız olsun.

evet ya hayret ediyorum.bana zamanında demişti sana büyü yaptım köpeğe yediridim arkamdan gel diye anlamıyorum aklım almıyo nasıl bu kadar pisliğe rağmen kazıyamıyorum.ama msjlaşınca istemiyorum onu nasılki ondan ses seda çıkmayınca kötü oluyorum arasın diyorum yani arayıncada istemiyorum çok kötü psikolojim bozuk farkındayım:(:59:

Merhaba canım yazdıklarının tümünü okudum 5 yılını vermişsin okadar zamanını harcayıpta bu adamı tanıyamadığın için aslında önce kendine sonra vaktını çaldıgı ıcın o adama kızıyorsun cok haklısın hayallerınle oynandı, emeklerin boşa çıktı. Ama birşeylere olumlu tarafından bakmak zorundasın arkadaşında dediği gibi evlenseydın sağa sola o adamın borcu olsaydı o sıkıntıyla senle boğulacaktın, ve kımbılır daha ne yalanlarla karşına gelecekti bunları teker teker öğrendıgınde bir kez daha yıkılacaktın ve ozaman herşey daha zor olacaktı, boşanman kolay olmayacaktı, kimbilir belkı cocugun olacak ama ona iyi bir hayat vademeyecektin kavgalar içinde bi hayat yaşayıp çocugunu alıp babanın evine o şekilde dönmeyımı yeglerdin? Herşeyde bir hayır vardır unutma birşey olmuyorsa eğer daha güzel bişeylerin olacağındandır bundan sonra senın ıcın hayat başlıyor zamanla atlatırsın. birde demişsin ya hani çocugun ailesi geri vermedıgı parayı yediklerinize sayın..demiş diye canım aile zaten nasılsa yetiştirdiği evlatta öyle olur. O ailesınden öyle görmüş ki onu uyguluyor bence hakkında hayırlısı olmuş Allahın sevgılı kuluymuşsun. Kendini biran öne topla ağlayarak sızlayarak biryere varamazsın güçlü ol ki seni gördüğünde, sağdan soldan duydugunda aslında hıcte mutsuz olmadıgını, tam tersıne onsuzda mutlu bı hayat sürebıldıgını görsün. Ondan intikamını güçlü görünerek al gerisini Allah'a havale et o herşeyin karşılıgını verecektir nasılsa! Sakın aşkından geri dönmek gibi birşeyide aklından geçirme aeo.. Yeni güzel başlangıçlara

canım benim yazdıklarını okurken ağladım çok hemde çok ferahlattın beni.uygulicam dediklerini çok haklısın ama içimizi yaktı mahvetti bizi o kadar kötü günler geçiriyoz ki sanki şak diye bir yerden daha borç çıkacakmış gibimize geliyo alt üst olduk allah tez zamanda bana kuvvet verir inşallah atlatırım.
çok teşekkür ederim yazdıklarımı okuduğun için allah da senin yardımcın olsun hoşçakal allaha emanetsiniz:(:59:

Geçmiş olsun cnm.

Seni hak etmemiş. Sevginin değerini bilmemiş. Belli ki soğumuş ve umursamamış.

Sen yağa kalk ve üzülmeyi bırak. Düşmez kalkmaz bi Allah. Hepimiz düştük kaç aşk acısı yaşadık.

Psikolojik destek alman iyi olur kırıkları tedavi amaçlı..:70:

anlattıklarını şöyle bır okudum...böylesinden ayrıldığına üzülmen çok yersız ...bi söz var ''üzülme evlat ,kaybettim sandıkların belkide kurtulduklarındır''...bence siz ucuz atlatmısnız

çok haklısınız evet bende bazen kendime şaşıyorum nasıl soğumadım diye.bendeki sanırım aşk sevgi değil haklısınız alışkanlık tiraykilik.ama çekecem ağlicam üzülücem ama asla dönmem ben ne saçmalıyorum geri dönmek falan diye.aradan bir kaç ay geçince şükür edicem sevinecem bile hatta bunların bütün soruların karşılığını cvplarını biliyorum ama tiryakilik alışkanlık var ya hani...annem zaten çok sinirli depresyona girdi kadın asla vermem diyo allaha çok şükür maddi durumu yerinde olan insanlarız herkes gibi ama ayrıldığım nişanlımın ailesi boçlar batağında yüzüyolar zaten barışsam bile velilik asla olmaz ki barışmak ta zor çok zor.hepinize teşekkür ediyorum fikirleriniz için saolun allah hiçbir genç kıza benim yaşadığım şeyleri yaşatmasın

çok merak ettım geçmiş bir olay zor gunler yaşamıssın bellı ama suan ne yapıyorsun pekı? unuttunmu bittimi:82:

bence sevinmelisin şimdiden bittiğine ben nişanlyken yapamdığımı evliyken yaptım ve ayrıldım bu inan daha büyük bi acı nişanlıklık süreci zaten tanıma evresi benim hatam aynı eve girince düzelirdi ama olmuyo değişmiyo o yüzden hiç üzülme allah daha iilerini karşına cıkarsın inş

Back
X