• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlimi ilk defa akrabalarimin icine cikaracagim..

ikitascorba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
79
0
36
Danimarka
konu nisanlimla ilgili.. nisanlik biraz cekingen yapiya sahip. Akrabalarim ise cok konuskan coskulu civil civillar.. Nisanlimdan beklentileri var fakat ben bu beklentilere cevap veremeyeceginden korkuyorum. Kendisini test edildigini hissettigi an eli ayagina dolaniyor ve alakasiz seyler soyleyebiliyor oysa acildigi zaman oyle degil cok normal hos birisi. Biraz daha konuskan, atilgan olmasini, uyum saglamasini ondan istemeli miyim yoksa onu oldugu gibi kabullenip cevrenin dusuncesini takmamali miyim? ben cok takiyorum eksiklilkleri kafama, bundan bir turlu kurtulamiyorum.......... :(

Olduğu gibi kabul etmelisin bence zorlarsan sonuçları kötü olabilir. Benim de mesela erkek arkadaşım acayip sosyal ve girişken ben de ona insan canlısı derim biraz daha çekingen davranabilirdi bana göre ama ona asla böyle bir şey demem onun huyu bu çabuk iletişim kurar insanlarla arası iyidir biraz fazla sıcak kanlıdır. :70:

Oldugu gibi kabul etmelisin.
Bende tanısıyor olsam pek te rahat olamam acıkcası ilk etap ta.:26:

Ne olursa olsun olmadığı biri gibi davranmaya zorlama nişanlını! Nasıl başlarsa öyle gider. Eğer akrabaların gerçek halini görmezse ilerde sorunlar çıkar sonuçta adamcağız bir ömür rol yapacak değil ya. Bırak herkes onu olduğu gibi kabullensin. Ayrıca akrabalarının nişanlından tek beklentisi saygı olmalı ki o da eğer kendileri de saygılı davranıyorlarsa. Onun haricinde kimse başkasının sevdiği mizaca bürünecek diye birşey yok. Herkes konuşkan olmak zorunda da değil

Son düzenleme:
olduğu gibi davransın. zaten öyle sıcak samimi davranmaya çalışsa hiç ağır başlı değil derler. zaten ilk tanışma olacağı için gergindir o şimdi bide sen şöyle şöyle davran deme. evlilik bu, yıllarca birbirlerini görecekler herkes herkesi olduğu gibi kabul etmeli.

bi insanin huyunu degistiremezsinki
seviyorsan oldugu gibi kabul etmelisin
milletin ne dusundugunun ne onemi varki siz birbirinizi sevdikten sonra, siz anlasabildikten sonra
ayrica akrabalarin sicak kanliymis sen onlara onceden nisanlinin huyunu soyleki onu rahat hissettirsinler ve cabuk adapte olsun akrabalarina
boylece nisanlin daha kolay acilir ve dedigin gibi "hos" biri olur
ona soyle boyle yap dersen inan daha kotu olur
:16:

Bende her ıkı taraflada konuş. Yani akrabalarına konuyu aç biraz çekingen bi yapısı oldugunu ama normal zamanlarda konuskan oldugunu ne bıleyım işte burda yazdıklarını onlarada anlat emınım anlayıs gosterırler. Nısanlınada bıraz girisken olması konusunda cesaret ver. :))

Akrabalarına nişanlının yapısından bahset biraz, çekingen olduğunu söyle.
Daha kolay olur o zaman. ;)

herşeyi oluruna bırak iki tarafada hiçbişey deme.

insanların birbirlerini olduğu gibi kabul etmeleri gerek.

sen rahat ol ki nişanlında rahat olsun...

ceva[lariniz icin tesekkur ederim arkadaslar, dediginiz gibi mudahale etmemek en iyisi. Akrabalara soylemistim bir defasinda cekingen oldugunu daha da soylemeye gerek yok..
Iste asiri (gereksiz) detayci mukemmeliyetci olmanin zararlari :(

Back
X