• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımı kıskandırmak iiçin ne yapabilirim? :(

Ben anladım galiba ne demek istediğini:27:

Değişiklik yap kendinde ben mesela çok sık görüştüğümüz için genelde normal giderim ama bi'gün feci özenirim ozaman çevreden kıskandığını anlıyorum yüzünden. Mezun olmadan önce de bana bakan suratları ilk o farkeder sinir olurdu hoşlananlardan falan. Tabii bunlar bana onu yapma bunu yapma diye asla dönmedi, dönemez de zaten.

He dillendiriyo mu dersen iki yılda sadece bi'kere kıskanıyorum demiştir yüz ifadesi ele veriyo o daha güzel:37:

marazat çıkarmaktan baska birşey değil. benimde nisanlım beni kıskanmaz cunku kıskanmasına mahal verecek hiçbirşey yapmıyorum. ama yinede çok güzelsin seni çok kıskanıyorum yüzüne peçe ört işe giderken der şakasına :) bende gülerim o ayrı. böyle bana anlamsız bir bicimde haketmediğim bir sekilde kıyafetlerime karıssa oraya buraya bakma derse bana guvenmediğini düşünürdüm.

sen hani birşeyler söylüyormuşsun kıskandırmak için, adam da salak değil heralde anlıyor bunu ve ondan da tepkisiz kalmayı tercih ediyor.

kendini kıskanmasını isteyen bir insanın bu niyetini anlamak çok tuhaf. saygın azalıyor o insana, değişik bi duygu...

peki önceden çok kıskanç mıydı, ve bunun için çok tartıştığınız oldu mu?

Son düzenleme:
Ay sürekli herşeyine karışan, kıskanan erkeği napacaksın ben olsam asla istemezdim böyle birini.
Adam sana güveniyor sorun yapmıyor daha ne istiyorsun?

Sende olmayan özgüven sevgilinde fazlasıyla var bu ikinizede yeter umarım ayrıca şanslısın kıskansın senin istediğin gibi de gör bakalım zindanımsı hayatı:1: Cidden yanlış ve seni tüketecek sağlıksız duygular bekleme sevgilinden..

Seviyor mu? Değer veriyor mu? Saygı duyuyor mu? Bitti...:)

kK'da sürekli kıskanç erkekten bıkan bayanların yazılarını okuduğum iiçin,sizin kıskansın yazınız şaşırttı beni.
Şuan size cazip gelen kıskançlık evlenince size hayatı zehir etmesin.
Ay bide kıskansın diye neler yapıyomuşunuz,millet kıskançlık konusundan yaka silkiyo haberiniz olsun.
:ssz:

kaybetmekten korkmuyor olsa gerek..

senin o cümleleri kıskansın diye söyledigini anlamış erkek arkadasın ,o yüzden böyle davranıor diye düsünüorum .bi de bırak bence bu konuları ,bir bayanın olgun olması lazım . çok kıskanmak seni çok sevdigini göstermez ki .

Back
X