• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımı kıskanıyorum ne yapabilirim :(

pakizee

14.07.2012
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
2.055
1.465
373
kızlar nişanlım taa mersinden bi kızla konuşuyor. önce faceden konuşuyorlardı şimdi msn den konuşuyorlar :(
bana ben yakalamadan söyledi iş için die ikisi de mobilyacı üstelik kızda evli kıskanma sakın yanlış anlama dedi ben seni hiçbirşeye değişmem dedi. güvenim sonsuz ama içim rahat değil. oturup ağlıyacam şimdi :(

iş icabıymıs sonucta... illaki karsı cinsten birileri cıkabilir karşısına boyle en ufak seylere takarsan daha yolun basında ilerde napıcaksın :)

kaldı ki bence bu huyunu ona belli etme bir zaman sonra ters teper sıkmaya başlarsın adamı

ayrıca güvenim sonsuz deyip de böyle hissetmen garip kendi içinde kendinle alakalı bir güven problemin var demekki bunu yenmeye calış canım yoksa ilişkin zarar görür büyürse

ne konuşuyorlarmış.iş meseleleri ne zamandan beri msnden yapılıyor yalana bak

gayet dikkatli konuşuyor :31:
öyle labali değil yani:31:
ama ben yazıyorum cevap vermiyor:53:
ilişkime zarar da vermek istemiyorum o yüzden birşey demiyorum ama gel gör tırnaklarım kalmadı sanki:31:
beni ikinci plana atamaz :(

ne konuşuyorlarmış.iş meseleleri ne zamandan beri msnden yapılıyor yalana bak

öyle deme ama çalıştığım zamanlarda benim de msn den mecburi görüştüğüm müşterilerim vardı. işe göre dğeişir. ticaretle uğraşırken sanal mağazalarım vardı benim de müşterilerim msn isterlerdi. kargo durumu, stok durumu vb... sormak için.

kurumsal bir firmada çalışırken de şirket msnimde bir sürü müşteri ekliydi. kolay olsun diye msnden yazışan çok şirket var. şirket içi görüşmelerimi bile msnden yapardım ben.

eşimin de bir sürü müşterisi msninde eklidir.

haklısın ama
iş için neden bu kadar ayrıntıya girsinler faceden rahat konuşamıyorlar mı
sorusu olursa mail atar yada iletişim bilgilerinden telefonuna ulaşabilir
neden msn neden faceden de devam edebilirlerdi

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi de iliskinizin aleyhinde tek bir cümle bile yazamiyorsun ki.

Belli ki ortada birşey yok. Kendini dinleme yok yere.

iyi de resim falan yollaması gerekiyordur. büyüktür dosya maile sığmaz. msn den aktarır. 30mb tek parça bir dosya maile sığmıyor. e herkesin upload sitesi şifresi yok. bilmeyen beceremeyen de var. en kolayı msn üstünden göndermek. bu ilk aklıma gelen. bir sürü şey olabilir. işin içeriğine göre... msn face tel... şartları bilemem ama olabilir yani.

gayet dikkatli konuşuyor :31:
öyle labali değil yani:31:
ama ben yazıyorum cevap vermiyor:53:
ilişkime zarar da vermek istemiyorum o yüzden birşey demiyorum ama gel gör tırnaklarım kalmadı sanki:31:
beni ikinci plana atamaz :(

cidden iş amaçlı konuşuyorsa size cevap vermeyip ona yazması olağan bence

ama yine de siz face şifresinden güzelce yazışmalarını kontrol edin

ıs ıcın konusuyorsa gızlıden kontrol etmeye devam edın ses cıkartmayın bı sure

takipteyim zaten ama msn ninden açamıyorum çünkü başka bi yerde oturum açtınız die ileti çıkıyor :31:

canım msnyi açarken bde uygun değilde çevrimdışı yap öyle gir o zaman çıkmaz heralde

rica ederim canım bende sen gibi yim en ufak bişeyden şüphe kaparım Allahtan ben hiç bu duruma düşmedim

şuan konuşmuyorlar bir yandan da suçluluk duygusu içindeyim :31:
sanırım ben ona son olaylardan sonra güvenemiyorum şimdi anladım:31:
beni reelde hiç aldatmadı ama sinekler hep küçüktü midem çok bulanmıştı :31:

Sizi üzen durumları ona söylemeniz gerekiyor, buna hakkınız var elbetteki..
Bunun adı sizin nazarınızda kıskançlık olabilir, abartılmadığı sürece olağan bir durum değil.

Tlf. denilen durum var;ya da mailleşme olabilir..
Faceye neden ekleniyor; faydası ne ?

Ona güzelce oturup söyleyin, kıskandığınızı çok belli etmemeye gayret edin; çünkü ya gizli konuşmaya devam edecektir ya da daha da inatlaşacaktır.

Bu durumu sizin yaşadığınızı düşünsün nasıl davranırdı ona sorun; fakat bunu sitem şeklinde değilde öğrenmek için ve belkide buna göre hareket edebileceğinizi söyleyin..

Birde bir daha size '' seni kimselere değişmem'' cümlesini kurarsa ya da buna benzer bir cümle izin vermeyin.

Aklımdan böyle gönül ilişkisiyle ilgili birşey ya da benzeri birşey geçseydi uslubum böyle olmazdı deyin..
Sadece bu kadar konuşmayı hoş karşılamıyorum deyin.

Ayrıca eşya mı değiştiriyor; birlikte bir yaşama adım atacaksınız, kalpleriniz ortak atıyor; tercih hakkı onun mu ?
Onun elinde mi bu değişim hakkı ?
Değişmezmiş !

Benim sigortalar atık bugun sanırım.

Son düzenleme:
çok güzel anlatmışsın Birsen82 tavsiyelerine muhakkak uyacağım teşekkür ederim

Back
X