Nışanlımın abisinin oğlunun sünnetinde ne giyinsem :/

sevimistanbul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2010
821
3
0
İstanbul
Kızlarrrrrr lütfen yardım edin... Büyük eltimin oğlunun sünnet düğünü var.. kısmetse gideceğim ama kıyafet konusunda kaostayım....

farklı şehirde olcak, nışan kıyafetimi bilmiyorlar, çok gösterişli altın sarı renginde, taşlı tüllü, kuyrukklu bi nişan kıyafetim var onu mu giyinsem

yoksa daha sade kısa dantelli, toprak rengi bi elbise aldım onu mu giyinsem

bide bu toprak renkli elbisenin beyaz dantellesi var... sizce beyaz olurmu ??? o beyazı nıkah için düşündüğümden orda eskitmek istemedim..

Büyük eltim nışanıma gelemedi, illa nışan kıyafetini giyin diyo

karar kılamadım.. beni sünneti olan çocuğun annesi sanmasın eltimin akrabaları :))))

foto ekleyebmiyorum kusura kalmayın

ilk yorum yapan arkadaşımın önerisine uyacağım :) ilgilendiğiniz için teşekkürlerimi buket halinde sunuyorummmm

hepinizi çok öpüyorum...

ya bide hemen bişe sıkıştırayım araya

balayı kısmında bana yardımcı olan çıkmadı aklınızda varsa Kasımda balayına nereye gidilir onu yazarmısınız ucuz, romantik,eğlenceli.. :)))

Sarı kuyruklu falan olanını aklından tamamen sil bence henüz nişanlısın zaten düğün olsa bi derece de sünnet bu. Diğer elbiseyi giy ya da başka birşey giy. Basit olmasın yeter.

Sarı kuyruklu falan olanını aklından tamamen sil bence henüz nişanlısın zaten düğün olsa bi derece de sünnet bu. Diğer elbiseyi giy ya da başka birşey giy. Basit olmasın yeter.

Bencede.
Sadece eltin nişan elbiseni görsün diye giyme bence,diğer misafirleride düşünmek lazım,hem kendin demişsin çocuğun annesi sanmasınlar diye :)

canm bence dıger elbısenı gıy nıkahında baska alırsın kendını cok kotu hıssedersuın emın ol benımde basıma geldı bole bu olay

Nişanlığını giyme derim bence fazla abartılı olur sade birşeyler ayarla saç ve makyajla gösterişli kısmını tamamlarsın.

Düğünün ne zaman bilmiyorum ama ben antalyadayım ve sezon bittiğinde (eylül ekim gib)i burada otel fiyatları yaz sezonuna göre daha uygun olur balayı için düşünebilirsiniz.

Geçen ben kendime aldım sanada tavsiye ederim kat kat etekli diz üstünede elbiseler moda.. Pudra rengi aldım beline kendim fusya tülden kemer yaptım.. Bir pudra platform ayakkabı... Muhtemelen altın takacaksındır.. Altınların ve icine siyah renkte pırıltılı takılar.. Altının yanına s,iyah takı cok gösteriş katıyor..

Konu içeriği nedeniyle "KK Vitrin-Üyelerinden seçmeler" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

ayy cok saolun canım arkadaşlarım benim... inanın o kuyruklu altın sarılı tüllü elbiseyi giyinecektim ki vazgectim... önerileriniz için çok teşekkür ederim...

Merhabalar Hocam :)

Elbise öneriniz için cok teşekkür ederim.. Birde benim asıl sorunum balayı olayı.. maddi durumlar sıkışık olduğundan düğünü Kasıma erteledik Kasımdada Antalya nasıl olur ?? 11 Kasım gibi balayı düşünüyoruz ??

sizin Antalayada verebileceğiniz bi otel adı var mı ?? Alanya ve Belekte kasımda denize girilme değil mi ?? en azından gezilebilecek yer olrak tavsiyeniz var mı hocam ?

Kasımda çok soğuk olmuyor ama şansınıza yağmur olursa kötü Antalya'nın yağmuru fena olur başladımı bitmez. Belekteki oteller biraz lüks olur fiyatlarda ona göredir ama orada bir otele girerseniz dışarıya bile çıkmazsınız emin ol oteller o kadar büyükki sürekli farklı aktiviteler olur güzel vakit geçirirsiniz. Kapalı, açık havuzu hamamı disco derken vakit iyi geçer. Yani dışarı çıkmadan vakit geçiririz derseniz belek iyi seçim olur ama fiyatları yüksektir :44:.

Gezmek isterseniz (dediğim gibi hava soğuk olmaz ama yağmur olabilir) alanya, kemer ve şehir içi otelleri olabilir. Buralardaki oteller beleke göre daha küçük (tabi büyük olanlarıda var) olur dışarıyada çıkarsınız iyi vakit geçireceğiniz yerler olur. Genel olarak kasımda sakin olur Antalya turist azalır. Eğer hafada iyi olursa güzel bir balayı yapabilirsiniz.

Biz eşimle geçen evlilik yıldönüümüzde Kemer Sungate Rixos a gittik orayı önerebilirim İnternetten otele bir bak mükemmel bir otel yemekleri ve eğlenceleri çok iyi. Birde şehir içinde club otel sera var burasıda güzeldir şehir içinde olduğundan gezmek için çok vaktiniz olur. (şehir içi ama deniz kenarıdır)

Gönül isterki eşsiz bir balayı olsun ama herşey para olunca dimi.... zaten düğünde çok masraf olur ama iyi araştırırsan güzel ve uygun bir tatil yaparsınız birde yeni evlenmiş olacaksınız sizin için o günlerde heryer harika olur merak etme

Şimdilik aklıma gelenler bunlar yinede bilgi toplamaya çalışırım fiyatlarla ilgili. Umarım herşey gönlünce olur güzel bir düğün, güzel bir balayı geçirirsiniz.

Birde otele karar verdikten sonra direk oteli arayıp yer ayırtıp fiyat alma derim tur şirketlerinin fiyatları herzaman otelin kendisinden daha ucuz olur. Yani tur şirketleriyle irtibata geç derim ok.

hocam ne kdr ilgilenmişsiniz sevgilerimi sunuyorum size... gercekten Allah razı olsun.. bede tam tersini düşünmüştüm otel daha uygundur diye tur firmalarına hiç bakmayacaktım.. sözyledikleriniz benim için altın kdr değerli çok çok saolun hocam.. dedğiniz otelleri hemen araştıracağım inşallah bütçeme uygun bi otel bulabilirm.. tekrar teşekkür ederim hocam önerileriniz için...

benim nışanlımda fizik öğretmeni.. bende hep öğretmen olmak istiyordum çocuk gelişimci... olmadı :/ küçüklüğümden beri öğretmenlere ayrı bi sevgim var... mesleğinizde başarılar dilerim.. tekrar çok teşekkür ederim

Rica ederim yardımcı olabildiysem çok sevindim.Daha yeni atanabildim bende mezum olalı çok oldu ama ancak göreve başlayacağım.

Turlar niye ucuz olur onuda anlatayım istersen mantıken otel uygun olurmuş gibi gelir ama tur şirketleri sezon başlamadan otelden odaların bir kısmını belli bir tarih için satın alır ve bu odaları satar özellikle sezon sonunda zaten bu odaları satın almış olduğundan boş kalması onun işine gelmez bir şekilde satmaya bakar hatta pazarlık bile yapabilirsin farklı tur şirketleri aynı otele farklı fiyatlarda verebilir iyi araştır. Ets, anı tur gibi birçok tur şirketi var emin ol bulursun balayı paketleri olur onlarda hoş oluyor.

İyi dileklerin için bende teşekkür ederim düğün hazırlıkları zor olur allah kolaylıklar versin yine yardımcı olabileceğim konular olursa herzaman yardımcı olurum canım. :80:

nişan fotonu götür eltin elbiseni ordan görsün sende daha sade ama şık bişeyler giy..

antalya tekirova rixos'u tercih edebilirsin biz geçen sene aralıkta evlenmiştik orayı tercih ettik balayında sezon kapalı olduğu için bazı aktiviteler doğal olarak kapalı oluo fakat diğer aktiviteler eğlenmemize yetti de arttı.Çok memnun kaldım Rixos otellerinin kalitesi malum bazı kampanyalar oluo o dönem de takip edersen iyi bi otelde balayı ayarlayabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…