- Konu Sahibi sevimistanbul
-
Sarı kuyruklu falan olanını aklından tamamen sil bence henüz nişanlısın zaten düğün olsa bi derece de sünnet bu. Diğer elbiseyi giy ya da başka birşey giy. Basit olmasın yeter.
Nişanlığını giyme derim bence fazla abartılı olur sade birşeyler ayarla saç ve makyajla gösterişli kısmını tamamlarsın.
Düğünün ne zaman bilmiyorum ama ben antalyadayım ve sezon bittiğinde (eylül ekim gib)i burada otel fiyatları yaz sezonuna göre daha uygun olur balayı için düşünebilirsiniz.
Merhabalar Hocam :)
Elbise öneriniz için cok teşekkür ederim.. Birde benim asıl sorunum balayı olayı.. maddi durumlar sıkışık olduğundan düğünü Kasıma erteledik Kasımdada Antalya nasıl olur ?? 11 Kasım gibi balayı düşünüyoruz ??
sizin Antalayada verebileceğiniz bi otel adı var mı ?? Alanya ve Belekte kasımda denize girilme değil mi ?? en azından gezilebilecek yer olrak tavsiyeniz var mı hocam ?
Kasımda çok soğuk olmuyor ama şansınıza yağmur olursa kötü Antalya'nın yağmuru fena olur başladımı bitmez. Belekteki oteller biraz lüks olur fiyatlarda ona göredir ama orada bir otele girerseniz dışarıya bile çıkmazsınız emin ol oteller o kadar büyükki sürekli farklı aktiviteler olur güzel vakit geçirirsiniz. Kapalı, açık havuzu hamamı disco derken vakit iyi geçer. Yani dışarı çıkmadan vakit geçiririz derseniz belek iyi seçim olur ama fiyatları yüksektir :44:.
Gezmek isterseniz (dediğim gibi hava soğuk olmaz ama yağmur olabilir) alanya, kemer ve şehir içi otelleri olabilir. Buralardaki oteller beleke göre daha küçük (tabi büyük olanlarıda var) olur dışarıyada çıkarsınız iyi vakit geçireceğiniz yerler olur. Genel olarak kasımda sakin olur Antalya turist azalır. Eğer hafada iyi olursa güzel bir balayı yapabilirsiniz.
Biz eşimle geçen evlilik yıldönüümüzde Kemer Sungate Rixos a gittik orayı önerebilirim İnternetten otele bir bak mükemmel bir otel yemekleri ve eğlenceleri çok iyi. Birde şehir içinde club otel sera var burasıda güzeldir şehir içinde olduğundan gezmek için çok vaktiniz olur. (şehir içi ama deniz kenarıdır)
Gönül isterki eşsiz bir balayı olsun ama herşey para olunca dimi.... zaten düğünde çok masraf olur ama iyi araştırırsan güzel ve uygun bir tatil yaparsınız birde yeni evlenmiş olacaksınız sizin için o günlerde heryer harika olur merak etme
Şimdilik aklıma gelenler bunlar yinede bilgi toplamaya çalışırım fiyatlarla ilgili. Umarım herşey gönlünce olur güzel bir düğün, güzel bir balayı geçirirsiniz.
Birde otele karar verdikten sonra direk oteli arayıp yer ayırtıp fiyat alma derim tur şirketlerinin fiyatları herzaman otelin kendisinden daha ucuz olur. Yani tur şirketleriyle irtibata geç derim ok.
hocam ne kdr ilgilenmişsiniz sevgilerimi sunuyorum size... gercekten Allah razı olsun.. bede tam tersini düşünmüştüm otel daha uygundur diye tur firmalarına hiç bakmayacaktım.. sözyledikleriniz benim için altın kdr değerli çok çok saolun hocam.. dedğiniz otelleri hemen araştıracağım inşallah bütçeme uygun bi otel bulabilirm.. tekrar teşekkür ederim hocam önerileriniz için...
benim nışanlımda fizik öğretmeni.. bende hep öğretmen olmak istiyordum çocuk gelişimci... olmadı :/ küçüklüğümden beri öğretmenlere ayrı bi sevgim var... mesleğinizde başarılar dilerim.. tekrar çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?