- Konu Sahibi sevimistanbul
Kızlarrrrrr lütfen yardım edin... Büyük eltimin oğlunun sünnet düğünü var.. kısmetse gideceğim ama kıyafet konusunda kaostayım....
farklı şehirde olcak, nışan kıyafetimi bilmiyorlar, çok gösterişli altın sarı renginde, taşlı tüllü, kuyrukklu bi nişan kıyafetim var onu mu giyinsem
yoksa daha sade kısa dantelli, toprak rengi bi elbise aldım onu mu giyinsem
bide bu toprak renkli elbisenin beyaz dantellesi var... sizce beyaz olurmu ??? o beyazı nıkah için düşündüğümden orda eskitmek istemedim..
Büyük eltim nışanıma gelemedi, illa nışan kıyafetini giyin diyo
karar kılamadım.. beni sünneti olan çocuğun annesi sanmasın eltimin akrabaları :))))
foto ekleyebmiyorum kusura kalmayın
ilk yorum yapan arkadaşımın önerisine uyacağım :) ilgilendiğiniz için teşekkürlerimi buket halinde sunuyorummmm
hepinizi çok öpüyorum...
ya bide hemen bişe sıkıştırayım araya
balayı kısmında bana yardımcı olan çıkmadı aklınızda varsa Kasımda balayına nereye gidilir onu yazarmısınız ucuz, romantik,eğlenceli.. :)))
farklı şehirde olcak, nışan kıyafetimi bilmiyorlar, çok gösterişli altın sarı renginde, taşlı tüllü, kuyrukklu bi nişan kıyafetim var onu mu giyinsem
yoksa daha sade kısa dantelli, toprak rengi bi elbise aldım onu mu giyinsem

bide bu toprak renkli elbisenin beyaz dantellesi var... sizce beyaz olurmu ??? o beyazı nıkah için düşündüğümden orda eskitmek istemedim..
Büyük eltim nışanıma gelemedi, illa nışan kıyafetini giyin diyo
karar kılamadım.. beni sünneti olan çocuğun annesi sanmasın eltimin akrabaları :))))
foto ekleyebmiyorum kusura kalmayın
ilk yorum yapan arkadaşımın önerisine uyacağım :) ilgilendiğiniz için teşekkürlerimi buket halinde sunuyorummmm
hepinizi çok öpüyorum...
ya bide hemen bişe sıkıştırayım araya
balayı kısmında bana yardımcı olan çıkmadı aklınızda varsa Kasımda balayına nereye gidilir onu yazarmısınız ucuz, romantik,eğlenceli.. :)))