nişanlımın ailesi

sera0101

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
114
6
18
35
İstanbul
meraba kızlar ben aranıza yenı katıldım düşünceleriniz fikirleeriniz yaklaşımlarınızı çok begeniğim için :)) öncelşkle size biraz özet gecıyım.ben yakında evlenıcem ve nişanlım memur bende okuyorum aöf adalet seneye evlenıcez inş..nişanlım ewlndıgımde annesinin ve babasının bizle birlikte klıcagını soyledi sıra sıra diğer abıleri ve bızde.2 3 ay onlarda 2 3 ay bzde.ama ben buunu uygun görmıyrum kendı evımde rahat edemem ben alıskın değilimki buna bır cozum bulamadım ne dıyecgm kynanamları sevyrm ıyı ınsanlr onlarda yana skıntm asla yok ama yapamam ki ben bunu nasıl soylıcem nişanlıma.

Nişanlınızın bunu şimdi söylemesi hiç iyi olmamış. Şimdi annesi babası nerde kalıyor, evleri yok mu? Hem siz yeni evlenmiş olacaksınız. Tamam anne babadır. Bu nasıl durum sizin anneniz ve babanız kalacak olsa eşiniz ne der acaba. Kesin hemen surat asar. Ben yıllardır bunu anlamış değilim. Hep erkek tarafının bakıma ihtiyaç var gibi gelinin üstüne gelirler. Kız tarafı kızıma laf gelmesinde kocasıyla arsı iyi olsun. Ne bu yaa, sinir oldum.

öncelikle çok teşekkür ederim canım yorumun ıcın.nişanlımın ailesinin ewi var ama nısanlımn abısı evlenck beraber yasıcaklar aynı ewde fakat bzde ewlendıgımızde bzdede gelp kalıcakmısım durum bu canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…