nişanlımın annesi bizi ayırmak istiyor ve amacına ulaştı belkide çok kötüyüm

Taze Yumurta sana katiliyorum tamamen hatta bende öyle demistim :60:
anakuzusu olmayan (dahi) erkeklerin annesi sözkonusu oldumu özünde degil sözünde oluyor hersey :27: üzülme canim sevgimm ikinizinde hakkinizda hayirlisi olur insallah siz ellinizden geleni yaptiniz sevgimm sira nisanlinda bundan sonra bekle ve gör ileride pisman olucak kisi varsa o da nisanlin olur ancak:71:

canım ben yeni nişanlımdan ayrıldım bende istenmeyen gelindim bu çok kötü seni çookk ii anlıyorum, sana şöle söliyim ben eski nişanlımın ailesinn bütün kötü laflarını çektim annesi bütün akrabalrımın içinde anneme siz bize uygun aile değilsiniz tazeyumurta bize uygun değil demiş herşeyi sineye çektim sırff çççooookkk seviyorum die beni bütün sülalesi bir türlü isteyemedi kapanmadım ve doğulu değilim die ben herşeye rağmen bütün sülaleme seviyorum dedim istiyorum dedim... ama annesi naptı netti bizi ayırmayı başardı düğün tarihi yüzünden ayrıldık ve nişanlımda bi yerden sonra dayanamdı annesinin yanında oldu, ve bana ocakta olcaksa olcak dedi ve ayrıldık çok acı çekiyorum çok üzülüyorum ama ömür boyu üzülmekten iidir heralde die düşünüyorum şimdi... inşallah senin nişanlında bi yerden sonra annesine DUR diyebilir. ama şu bi gerçek ki erkekler bunu asla yapamıyor bir yerden sonra dayanamıyorlar (benim eski nişanlımı annesi sözlemiş bile akrabalarından biriyle).. ben daha erkek çıktım mesela ondan çünkü ben bütün bi sülaleye karşı geldim ailemle nasıl çatışmalar yaşadım... herneyse şunu demek istiyorum ki bütün bir ömür bu, tabi ki ne olacağını bilemeyiz ama bile bile lades demekte olmuyo, allah yardımcın olsun bu bir piyango inşallah şanslısındır inşallah senn piyangon yüzüne güler... ALLAH HAYIRLISINI VERSİN...

okumuştum konunu hatırladım cnm.rabbim yardımcın olsun..bende üzülüyrum hemde nasıl anlatamam ama aynen dediğin gibi,bir ömür byu üzülmek ve pişman olmak var.ne yapıcam bilemiyorum.nişanlıma ayrılalım dediğimde şiddetle karşı çıkıyor ama başta annesi olmak üzere,başkalarının sözünden etkilenmedende yapamıyor..zaten düğünü erken buluyrdum bu olaylarda olunca daha çok soğudum herşeyden.

canım etraftaki herkes etkiler öyle şeyler söylüyorlardırki etkilenmek elde değil. bizde eşimle senelerce ayrı kaldık. kaynanam benimde boyumu bahane etmişti neler neler yapmıştı anlatamam. eşim tabi bu huzursuzlukla evlenemeyiz dedi ve bitirdik herşeyi ama benden vazgeçemedi hep yanımdaydı yalnız çarşıya inemiyordum bile. hemen arardı nerdesin işte şurdayım geziyorum derdim bekle beni orada hemen geliyorum derdi. seneler sonra evlendik yine ayırmaya çalıştı ve çok zor günler yaşadık eşimle halada bizi üzmek için elinden geleni yapıyor kadın.
bu yüzden ayrılacaksanız ayrılın bitsin ama ayrılmıyorsa kimsenin lafına bakmayacak bunuda sana yansıtmayacak. yaşananlar geçiyor gidiyor ama yarası insanın içini sürekli kanatıyor. hiçkimse vazgeçilmez değildir bunu asla unutma.

cnm babamı küçük yaşta kaybettim ve tek hayalim evleneceğim kişinin beni sahiplenmesi idi..nişanlım özünde iyi insan ve aşk olmadı hiç bende ama sevgi ve saygı duyuyordum hep ona..ancak beni sahiplenip,koruyabilirmi??beni taşıyabilirmi?evlilik sorumluluğunu kaldırabilirmi bilemiyorum..işi mesleği var kariyer sahibi ama bu yeterli değil psiklojik olarak bunları taşıyabilirmi emin değilim..

Taze Yumurta sana katiliyorum tamamen hatta bende öyle demistim :60:
anakuzusu olmayan (dahi) erkeklerin annesi sözkonusu oldumu özünde degil sözünde oluyor hersey :27: üzülme canim sevgimm ikinizinde hakkinizda hayirlisi olur insallah siz ellinizden geleni yaptiniz sevgimm sira nisanlinda bundan sonra bekle ve gör ileride pisman olucak kisi varsa o da nisanlin olur ancak:71:

cnm şu an söylüyorum kendisine ve evlenincede annenle aram düzelmez,bu yaptığı haksızlığı unutamam dedim.kendiside mesafeli oluruz onlarla diyor ama değişirmi bilemiyorum..ben kesin tavrımı koydum annesine karşı..çünkü gerçekten annesine karşı çok sabırlı davrandım ve saygımı korudum..artık bundan fazlasını beklememesi gerektiğini syledim..şu an kafam karma karışık bir taraftan düğün her geçen gün yaklaşıyor..rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşş

Back
X