Nişanlımın annesi ne yapmaya çalışıyor ?

karelibattaniyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
55
0
36
İstanbul
öncelikle merhaba kızlar..3 senelik ilişkim var ve 3 ay önce nişanladım..nişanlımın annesi beni öldürcek kızlar sevdicegim önceden sózlüymüs olmamis ayrilmislar..yahu her gittiğimde kizi bi iyi olarak anlatıyor baska gün kötülüyor..nasıl varıyor o konuyo onuda bilmiyorum ama anlatıyo kadın..yok kariyeri varmış yok okumuşmuş..bende üniversite mezunuyum hemde ondan daha iyi bir bölüm okudum kime neyin havasını atıyosun..??dün anlattığıda şu"kızın istanbulda isi varmis antalyadan gelmis onlarda kalmis kapini kilitle dermis o da kitlemezmis üstnü örtermis" yahu sana soran oldumu ne diye anlatiyosun ne düsünim ben şimdi nisanlimlami oynasiyolardi yani kapiyi kitlemezdi ne demek zaten hazmedememisim kizi (gerçekten sindirmem zor oldu birçok şey çıktı karşıma onunla ilgili çok üzüldüm) neden her seferinde anlatiyosun bari sevgililer günün de yapma..rezil etti günümü nisanlima belli etmedim ama kafaya taktım yani.. onlardaydim evlerinden bile soğudum...gecede uyuyamadım..napıcam bilmiyorum ama geçen dikkat ettim etkisinde kalmışım, ben bunların nişanlımla tartışırken nasıl oldu bilmıyorum benımle 15 dk yere gelemıyosun hastaneden kalkıp ertesı gun antalyalara gıtmeyı bılıyodun dımı dedım..üzdüm onu ama bende üzüldüm..bide nişanlım zor bi çocuk çok vadireler atlattık neyse konuyu dagıtmım...özetle durum bu kızlar sizce napmalıyım ?..şimdiden yorumlar için teşekkürler...

Nişanlının annesinin neden yaptığını bilmiyorum ama senin yapman gereken tek şey takmamak. Umursama, yüzüne karşı bu konuda hep gülümse, hatta gerekirse "keşke o olsaymış değil mi? ama şansa bak ki x beni seviyor." diyerek bi' de kahkaha at. O sinir olsun. Sinir oldukça vazgeçer nasıl olsa. :34:

Nişanlının annesinin neden yaptığını bilmiyorum ama senin yapman gereken tek şey takmamak. Umursama, yüzüne karşı bu konuda hep gülümse, hatta gerekirse "keşke o olsaymış değil mi? ama şansa bak ki x beni seviyor." diyerek bi' de kahkaha at. O sinir olsun. Sinir oldukça vazgeçer nasıl olsa. :34:

süper denicem bunu çok ama çok teşekkürler.. :)

bence kayınvalidene açıkça söyle. ben eski gelin adayınız hakkında bişey duymak istemiyorum daha fazla. geçmiş gitmiş siz de unutun, artık ben varım o yok deyin.üzülüyorum deyin. açıkça söylemezseniz konuşmaya devam eder.

kaynanaya bak yaa,nişanlına anlatmalısın bu durumu..annesinin hakkından o gelsin sen niye kendini üzüyosun ki? dersin annen böyle devam ederse gelmem size,ayağını denk alsın sevgilin..hep biz kadınlar mı kafaya takıcaz, çözüm üreticez ? topu nişanlına at :49:

bence kayınvalidene açıkça söyle. ben eski gelin adayınız hakkında bişey duymak istemiyorum daha fazla. geçmiş gitmiş siz de unutun, artık ben varım o yok deyin.üzülüyorum deyin. açıkça söylemezseniz konuşmaya devam eder.

bencede...
açık açık söylemezsen devam eder...
rahatsız olduğunu mutlaka biliyodur..
buna üzülmen çok doğal...
ama sen sustukça o üstüne gelecektir...
söyle kurtul..
terbiyesizliğin anlamı yok daha şimdiden başlamış

evet aklıma geldi canım bu birçok kere ama nedense yapamadım...sustum içime attım hep kendimi yedim kendimi çok rahat ifade ederim aslında insanlara ama konu nişanlımın annesi olunca değişiyo durumlar bide ters etki vermesinden çekiniyorum galiba bilmıyorum..teşekkürler

kaynanaya bak yaa,nişanlına anlatmalısın bu durumu..annesinin hakkından o gelsin sen niye kendini üzüyosun ki? dersin annen böyle devam ederse gelmem size,ayağını denk alsın sevgilin..hep biz kadınlar mı kafaya takıcaz, çözüm üreticez ? topu nişanlına at :49:
evet canım çok doğru söylüyosun ama dedim karıstırmım şimdi nişanlımı heralde anlar açmaz bidaha konuları ama olucak gibi deği kendim söyliyemezsem nişanlıma devredicem olayı teşekkürler..

bencede...
açık açık söylemezsen devam eder...
rahatsız olduğunu mutlaka biliyodur..
buna üzülmen çok doğal...
ama sen sustukça o üstüne gelecektir...
söyle kurtul..
terbiyesizliğin anlamı yok daha şimdiden başlamış

bende bunu anlamıyorum canım..rahatsız olduğumu bile bile neden yapar ki bi insan bunu ne zararımı görmüş..daha şimdiden böyle yapmasına anlam veremiyorum..ama dediğin doğru bunun tek bi adı var o da terbiyesizlik !

işte biz buna Türkçede 'kaynana' diyoruzz :52: kaynana değil de gaybana :27:
Kaynanası kendisine kötü davranan gelin de ilerde kaynana olunca kendi gelinine kötü davranması gibi saçma sapan bir huy zinciri var ne yazık ki:47:

Son düzenleme:
hakkaten ayarsız biriymiş. kardeşim bence oonce güzelce konuş medeni insan gibi deki anlamıyorum boyle saçma sapan hareketlerinizi ÜZÜLÜYORUM DEMEYİN.kıskanıyorsun diye dahada ustune gelir.
biraz sert çıkış hatta ne yani annesi ise annesidir. kendi annen değil neticede.
sonra baktın aynen devam nişanlına soyle terslesin..
e baktın hala tık yok! ozaman vur dalganın dibine. sizin gibi bir kaynanayı beğenmemişte gitmiş olabilirmi kendisine yeni cici kaynana bulmuştur vsvs .:Dbas kahkahayı bole bana piyangodan mı cıktı ne. oğluna şikayet ederse biz birbirimizle şakalaşırız de:D:D:D
ole şeylerde dusunme kapıyı kilitlemediğini gizlide yapabilrmi .
nişanlına bole sorular sorup boşuna üzme .
ben biraz kötü laf koyarım beni üzen bikça kişiyi sadece laflarımla ağlatmışlığım vardır. herkez haddini bilmeli bence.

Oğlu unutmuş ama kendisi kızı unutamamış ne tuhaf.

Üzüldüğünü belli ediyorsun ki kadın bundan haz alıyor.

Takmadigini ona göstermelisin.

Benim k.pederim esimin eski sevgilisinden bahsetti ama sevgilisi olduğunu belirtmeden. Ben de esimin gecmisini bildiğimden anladım kim olduğunu. Arabadaydik. Esim beni cok iyi tanıdığı icin suratımdan anladı nefret ve kin hissettiğimi ve babasını sert bir sekilde uyardı.

Konu yine erkekte bitiyor her zamanki gibi. Senin ortamda olmadigin bir zamanda nişanlın annesine konuşmalı. Kesinlikle hem de.

Bu k.validelerin gelinlerle dertleri nedir yemin ederim anlayamıyorum.

inan bütün kayınvalideler az ya da çok denerler bunu.evlenmeden önce kayınvalidemle ayrı şehirlerde olduğumuz için pek görüşemedik ama evlendikten sonra onları ilk ziyaretimizde eşimin eski sevgilisini anlatmaya kalktı. herşeyi biliyorum diyerek lafını kestim. bir dahada cesaret edemedi. geçmişte kalmış şeyler için kendini sakın üzme kimseye de fırsat verme :49:

öncelikle merhaba kızlar..3 senelik ilişkim var ve 3 ay önce nişanladım..nişanlımın annesi beni öldürcek kızlar sevdicegim önceden sózlüymüs olmamis ayrilmislar..yahu her gittiğimde kizi bi iyi olarak anlatıyor baska gün kötülüyor..nasıl varıyor o konuyo onuda bilmiyorum ama anlatıyo kadın..yok kariyeri varmış yok okumuşmuş..bende üniversite mezunuyum hemde ondan daha iyi bir bölüm okudum kime neyin havasını atıyosun..??dün anlattığıda şu"kızın istanbulda isi varmis antalyadan gelmis onlarda kalmis kapini kilitle dermis o da kitlemezmis üstnü örtermis" yahu sana soran oldumu ne diye anlatiyosun ne düsünim ben şimdi nisanlimlami oynasiyolardi yani kapiyi kitlemezdi ne demek zaten hazmedememisim kizi (gerçekten sindirmem zor oldu birçok şey çıktı karşıma onunla ilgili çok üzüldüm) neden her seferinde anlatiyosun bari sevgililer günün de yapma..rezil etti günümü nisanlima belli etmedim ama kafaya taktım yani.. onlardaydim evlerinden bile soğudum...gecede uyuyamadım..napıcam bilmiyorum ama geçen dikkat ettim etkisinde kalmışım, ben bunların nişanlımla tartışırken nasıl oldu bilmıyorum benımle 15 dk yere gelemıyosun hastaneden kalkıp ertesı gun antalyalara gıtmeyı bılıyodun dımı dedım..üzdüm onu ama bende üzüldüm..bide nişanlım zor bi çocuk çok vadireler atlattık neyse konuyu dagıtmım...özetle durum bu kızlar sizce napmalıyım ?..şimdiden yorumlar için teşekkürler...

nişanlınızın evidemi kaldınız? sevgililer gününde

kaynanan aynı şeyi tekrar yaparsa sert ve kesin bir dille: lütfen bu saygısızlığa artık bir son verin de.
küsen küssün,alınan alınsın.
senin için hassas davranmayıp üzülüp üzülmeyeceğini umursamayan birine bu söz az bile
nişanlın kızarsa da söyle anasına kızsın

Bak ya!!
Anlamiyorum bi turlu, kac tane bu tur konular var forumda!! Annelik yapacaklarina kaynanalik yapiyorlar, cocuklarina iyilik yapacaklarina kotuluk yapiyorlar. Adi ustunde "kiz vermek", bi emanet gibi, gozun gibi bakicaksin iste. Bu nasil bi mantik, valla aklim ermiyor!!!!! Allah islah etsin, gelinlerede sabir versin.

kızlar yorumlar için hepinize teşekkür ederim öncelikle..inanın yalnız olmadığımı anladım kimbilir daha neler görücem ama yıpratıyo insanı hemde çok..mutlu olucam güzel günler di diye hatırlıcam şeyler nelerle geçiyo allahım herkese sabır versin...

bence rahatsız oluyorum lütfen anlatma deme kıskanıyor der senin için daha çok üstüne gelir.kızı aşağılar gibi konuş küçümseyerek o kim oluyor der gibi o zaman vazgeçer.senin canını sıkmak için yapıyor zaten çok belli.benim başımda da var malesef ama ağzının payını verdim:51:

Back
X