- Konu Sahibi karelibattaniyem
öncelikle merhaba kızlar..3 senelik ilişkim var ve 3 ay önce nişanladım..nişanlımın annesi beni öldürcek kızlar sevdicegim önceden sózlüymüs olmamis ayrilmislar..yahu her gittiğimde kizi bi iyi olarak anlatıyor baska gün kötülüyor..nasıl varıyor o konuyo onuda bilmiyorum ama anlatıyo kadın..yok kariyeri varmış yok okumuşmuş..bende üniversite mezunuyum hemde ondan daha iyi bir bölüm okudum kime neyin havasını atıyosun..??dün anlattığıda şu"kızın istanbulda isi varmis antalyadan gelmis onlarda kalmis kapini kilitle dermis o da kitlemezmis üstnü örtermis" yahu sana soran oldumu ne diye anlatiyosun ne düsünim ben şimdi nisanlimlami oynasiyolardi yani kapiyi kitlemezdi ne demek zaten hazmedememisim kizi (gerçekten sindirmem zor oldu birçok şey çıktı karşıma onunla ilgili çok üzüldüm) neden her seferinde anlatiyosun bari sevgililer günün de yapma..rezil etti günümü nisanlima belli etmedim ama kafaya taktım yani.. onlardaydim evlerinden bile soğudum...gecede uyuyamadım..napıcam bilmiyorum ama geçen dikkat ettim etkisinde kalmışım, ben bunların nişanlımla tartışırken nasıl oldu bilmıyorum benımle 15 dk yere gelemıyosun hastaneden kalkıp ertesı gun antalyalara gıtmeyı bılıyodun dımı dedım..üzdüm onu ama bende üzüldüm..bide nişanlım zor bi çocuk çok vadireler atlattık neyse konuyu dagıtmım...özetle durum bu kızlar sizce napmalıyım ?..şimdiden yorumlar için teşekkürler...