Öncelikle merhaba ben yurtdisinda yasiyorum ve cok dertliyim.
3 aylik nisanliyim ve nisanlandigima cok pismanim, okadar sey yasandiki simdiden hayatimda cildirmak üzereyim!!
Nisanlimin ailesi cok tuhaf insanlar, babasi biz nisanlanmadan önce dügünümüzdeki bütün masraflari ödeyecegine dair söz verdi, ve tabi bizde buna güvenerek nisanlandik. nisanlandiktan sonra sadece altinlari ödeyecegim, dügünü kendisi ödeyecek diye kavga etmisler kaynanamla ve kaynanam, kayinbabayi evden kovmus bu yüzden!! Eee Adam gidince tabi altindanda olduk, ve kaynanam Hala kayinbabamla görüsüyor!! Adam eve gelmiyor ama sürekli disarda beraberler, hic ayrilmiyorlar. Kaynana sözde oglunu destekliyor ama hic birsey yapmiyor oglu icin! Bütün cocuklarini, kocasini alip disarda yemek yiyor keyif sürüyorlar nisanlimdan habersiz!! Resmen nisanlim dislaniyor ailesinden, ve sürekli beni arayip kendini yanliz hissettigini ve benden baska kimsesinin olmadigini söylüyor ve ben cok üzülüyorum.. Benim ailemde baski yapiyor bana gelmiyorlar gitmiyorlar diye ve ben cok üzülüyorum ve sürekli nisanlimla tartisiyorum bu yüzden. Acikcasi ben nisanlimada cok kizginim, cünki beni güvendirdi ve suan hic birseyi yok. Ne ailesi nede parasi var, hic kimsesi yok ve ben bu isin icinden nasil cikacagimi bilmiyorum.. Bana akil verin nolur :-(