Nisanlimin annesinden ve babasindan nefret ediyorum!!!

Herşey paraya bağlı demek sizin için
Babası para verirken iyiydi
Parayı vermekten vazgeçince nefret eder oldunuz
Yetmedi nişanlandığınıza bile pişmansınız
Zengin bi aday bakın, babası değil kendi zengin olsun bu kez

nisanlinizin parasina altinina mi guvendiniz diyen bayanlar, her genc kiz Allah nasip ederse o guzel zamanlari hayatinda bi kezde olsa yasamak ister. ne diye ustune gidiyosunuz parasina altininami guvendiniz nisanlinizin diye.
birincisi nisanlisi niye guvendirmis hava atmis benim param var diye. parasi varsa niye ailesinde duruyor.
su an konu sahibini anlayabiliyorum. cunku ayrildigim kiside bana aynisini dedi nisanlanmadan once bana ne vaatler verdi, nisanlandiktan sonrada çekilde kosesine ben biseye karismam butun para ailemde dedi.
nisanlaninca ne altin nede baska bisey istemedik. ayni konu sahibi gibi ailesi bi koseye nisanlimda bi koseye çekildiler. dertleri parasiz pulsuz basit bi nikah oldu bittiye getirmekmis.
kimse elin kizini bosuna guvendirerek yola çikmasin parasi yoksa evlenmeye cesaretide olmasin. fakirlik olur nikah kiyilirken iyi gunde kotu gunde diye soz veriyosunuz. niye nikah kiyilirken veriyosunuz o sozu niye istemeye gelirken vermiyosunuz acaba ? bi dusunelim bence. cunku evlendikten sonra iyiye kotuye birlikte gogus germek icin. kiz tarafi ceyizi az verse mahalleye rezil ederler gelin çeyizi az getirdi bohçayi vermedi diye !!!!!

Öncelikle merhaba ben yurtdisinda yasiyorum ve cok dertliyim.
3 aylik nisanliyim ve nisanlandigima cok pismanim, okadar sey yasandiki simdiden hayatimda cildirmak üzereyim!!

Nisanlimin ailesi cok tuhaf insanlar, babasi biz nisanlanmadan önce dügünümüzdeki bütün masraflari ödeyecegine dair söz verdi, ve tabi bizde buna güvenerek nisanlandik. nisanlandiktan sonra sadece altinlari ödeyecegim, dügünü kendisi ödeyecek diye kavga etmisler kaynanamla ve kaynanam, kayinbabayi evden kovmus bu yüzden!! Eee Adam gidince tabi altindanda olduk, ve kaynanam Hala kayinbabamla görüsüyor!! Adam eve gelmiyor ama sürekli disarda beraberler, hic ayrilmiyorlar. Kaynana sözde oglunu destekliyor ama hic birsey yapmiyor oglu icin! Bütün cocuklarini, kocasini alip disarda yemek yiyor keyif sürüyorlar nisanlimdan habersiz!! Resmen nisanlim dislaniyor ailesinden, ve sürekli beni arayip kendini yanliz hissettigini ve benden baska kimsesinin olmadigini söylüyor ve ben cok üzülüyorum.. Benim ailemde baski yapiyor bana gelmiyorlar gitmiyorlar diye ve ben cok üzülüyorum ve sürekli nisanlimla tartisiyorum bu yüzden. Acikcasi ben nisanlimada cok kizginim, cünki beni güvendirdi ve suan hic birseyi yok. Ne ailesi nede parasi var, hic kimsesi yok ve ben bu isin icinden nasil cikacagimi bilmiyorum.. Bana akil verin nolur :-(

eger sevgın varsa bı yola cıktıysan tamamla en azndan cock senden baska kımsem yok demıs bı erkegın aılesıne bagmlı olmaması cok ıstısna . sureklı annecı de olabılrdı. esımle bız kımseden desatek almadık dugunde neyım var neyım yoksa sattım ve tek tek odedım tum borcları. hala calısyorm hala borc oduyorum. esımle bırlıkte. en guzelıde bırbırınze destek olmakk. en azndan kımse tutupda bununu da ben yaptım dıyemez.
gidin bı beyaz esyacıya alın tv nize kadar. markasına gore değişir ama girin onun borcuna. mobilyalar ıcınde gırın oldu bıttı . ınanın tıkır tıkır odenıyor. ve ben dugunumde kı ceyreklerımı bozdrp borcumu tyarılamıstım. suan 5 aylık daha borcum var ayda 1000 tlyle oduyorum bişeklde. rabbım yuva kurana yardım eder.

Ya ben parasindada degilim, Zaten gitti gidecegi kadar ama piskolojikmende destek olmuyorlar, insan bi arayamaz mi gelemezmi benim annemle babamin yanina? Kizlarina her 2. Günde bir geliyorlar ayni sehirde oturuyoruz biz görümümle ve 1,5 saat var kaynanam gilin kaldigi sehirle..
Şu olaya da ayrı sinir oluyorum, sadece senin için değil.
Konuyu açıyorsunuz, millet hoşunuza gitmeyen şeyler söylediği zaman "ama aslında şu da var." Madem gelip gitmemelerinden bu kadar rahatsızsın, neden konuya bunu yazmak yerine parayı yazdın?
Ayrıca size gelip gitmek gibi bir zorunlulukları yok. Belki de sizden hoşlanmıyorlardır? Olamaz mı? Görüşmek zorunda değilsiniz.
Kızlarına elbette gelip gidecekler, kızları. Sizi görmek, ziyaret etmek gibi bir zorunlulukları yok, o sadece bir gelenektir ve aile olarak sizinle görüşmek istemiyorlarsa görüşmezler.
Ve ben senin derdinin görüşmemek değil, para olduğuna inanıyorum hala. Eğer sana istediğin düğün, altınlar falan yapılsaydı, en fazla bizi hiç arayıp sormyorlar diye dert yanardın.
Konunu nefret ediyorum diye açtığını hatırlatayım.
Kusura bakma ama sonradan yazdığın bu bizi arayıp sormuyorlar ondan hoşlanmıyorum, işin bahanesi gibi geldi bana.

bunların hepsi dümen oyun canım.iş bitince ortaya çıkarlar merak etme.oğullarıda bitanecik olur.nişanlında oyunun içinde acındırıyor kendini kimsem yok muhabbeti yaparak.

Öncelikle merhaba ben yurtdisinda yasiyorum ve cok dertliyim.
3 aylik nisanliyim ve nisanlandigima cok pismanim, okadar sey yasandiki simdiden hayatimda cildirmak üzereyim!!

Nisanlimin ailesi cok tuhaf insanlar, babasi biz nisanlanmadan önce dügünümüzdeki bütün masraflari ödeyecegine dair söz verdi, ve tabi bizde buna güvenerek nisanlandik. nisanlandiktan sonra sadece altinlari ödeyecegim, dügünü kendisi ödeyecek diye kavga etmisler kaynanamla ve kaynanam, kayinbabayi evden kovmus bu yüzden!! Eee Adam gidince tabi altindanda olduk, ve kaynanam Hala kayinbabamla görüsüyor!! Adam eve gelmiyor ama sürekli disarda beraberler, hic ayrilmiyorlar. Kaynana sözde oglunu destekliyor ama hic birsey yapmiyor oglu icin! Bütün cocuklarini, kocasini alip disarda yemek yiyor keyif sürüyorlar nisanlimdan habersiz!! Resmen nisanlim dislaniyor ailesinden, ve sürekli beni arayip kendini yanliz hissettigini ve benden baska kimsesinin olmadigini söylüyor ve ben cok üzülüyorum.. Benim ailemde baski yapiyor bana gelmiyorlar gitmiyorlar diye ve ben cok üzülüyorum ve sürekli nisanlimla tartisiyorum bu yüzden. Acikcasi ben nisanlimada cok kizginim, cünki beni güvendirdi ve suan hic birseyi yok. Ne ailesi nede parasi var, hic kimsesi yok ve ben bu isin icinden nasil cikacagimi bilmiyorum.. Bana akil verin nolur :-(
benim şimdiki eşim de beni ailesi konusunda cok heveslendırdı
o zamanlar eşimin meslegi az gelırlı bır meslekti.
Ailesinin ise maddı durumu cok iyi
Beni sadece nişanlım değil ailesi de heveslendirdi:)))))
Biz de inandık güvendik.
En iyi yerde düğünümüz olacaktı, eşyalar alınırken biz herseyi ödeyeceğiz dediler
Ev alınacaktı bize :) Şuanda havamızı aldık:)))))
Sadece 10 bın tl verdıler ultra hersey dahil :))))
Biz daha borclardan yenı toparlandık
Eşime de sürekli o zaman hesap boyleydı şimdi boyle dedıler, sanki çok uzun aralıklı zaman dilimi var gbi.
Bunları çogu insan yasıyor. Siz üzülseniz de konussanız da sizin huzurunuz kacar.
birsey değişmez

BU konuyu senin değil nişanlının çözmesi lazım. Ayrıca kızın beklentiye girmesi çok normal çünkü sözler verilmiş veKur-an'ı Kerim'de bile evlenin değil, evlendirin yazar, anne babanın görevidir çocuğunu evlendirmek, evine yardım etmek. Bence ailesi çok hatalı ama sen değil, nişanlının çözmesi lazım.

Back
X