Nişanlımın asık yüzünen bıktım artık ...

dogunal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
2.259
14
158
nişanlıyım... ev aldık 120 mılyara. ama burnumdan geldı nısanlım 2 haftadır hıc gulmuyor. esyalar alıncak daha cart curt yapıyor. tamam haklıda. suratı dewamlı asık. agzımı acsam kızıyor bana. alttan alıyorum tepeme bınıyor. kızıyorum destek olacagına köstek oluyorsun dıyor. delirmek uzereyım. az önce msnde konusuyoruz. gece msj atmıstım aslında kızılcak hıc bırsey yok ıcınde. 2 dakıka konustk msn de 3. dakıkadaaksam nıye ole msj attın dedı tamam askım bıdaha atmam ozur dılerım ıcımde tutarım dusunduklerımı dedım. ben cıkıyorum yaa yarın gorusuruz dedı cıktı.. delırcem nasıl dawrancam ben buna sasırdım artık.. dokunsanız aglıcam kızlar yardım edın. elımden gelenı yaptım aılemde 15 mılyar cıkardı werdı ew ıcın elınde olanı werdı herkez ben ne yapıcam daha suratı bı karıs asık gezıyor. ama arkadaslarının yanına gıttımı keyfı pek ıyı beyfendının. hep bana yapıyor yapacagınıı. yardım edın kızlar nolur ..:(:14::14::14::14::14::14::14::14::14:

kızlar kımse fıkır weremıyormu bana yaa cıldırcam... arıcam bu sınırle kalbını kırcam nısanlımın...

nişanlılık döneminin vazgeçilmezi 'stres'. kafana takma canım evlilik masrafı gerçekten sinir stres yapıyo insanda. sen nişanlına destek ol. ona sürekli morel ver yanında olduğunu hep hissettir. bana kızıyor diye ağlayıp durma emin ol ki bu evlilik öncesi gerçekten zor bi süreç. sen ona destek ol ki bu süreci daha rahat atlatabilesiniz .

nişanlılık döneminin vazgeçilmezi 'stres'. kafana takma canım evlilik masrafı gerçekten sinir stres yapıyo insanda. sen nişanlına destek ol. ona sürekli morel ver yanında olduğunu hep hissettir. bana kızıyor diye ağlayıp durma emin ol ki bu evlilik öncesi gerçekten zor bi süreç. sen ona destek ol ki bu süreci daha rahat atlatabilesiniz .

bu donem ne kadar zormus yaa... ne bu boyle anamdan emdıgım sut burnumdan geldı.. ama hep bana yapıyor. cewresıne hıcbırseyı yok. tek derdı benle adım atsam bagırıyor su 2 haftadır..benımde sabrım tukendı

bu donem ne kadar zormus yaa... ne bu boyle anamdan emdıgım sut burnumdan geldı.. ama hep bana yapıyor. cewresıne hıcbırseyı yok. tek derdı benle adım atsam bagırıyor su 2 haftadır..benımde sabrım tukendı

bak canım erkekler nazı nerde geçiyorsa öyle davranıyor. sen yine de bunu kendine dert etme sonuçta hayatını seninle birleştiriyor ki seni çok seviyor dimi. erkelerin askerlik dönemi, nişanlılık dönemi, evlilik dönemi gibi stresleri çok var gerçekten. senin yapacağın şey sadece alttan almak. evlenince bu günlerin acısını çıkarırsın :)

Bi erkeklere zor değilki şu düğün stres masraf işleri. Madem evlenesin var gireceksin tabii masrafa beleşten olmuyo bişeyler ne yazıkki. Ev alacak durumu yoksa almasaymış e aldığına göre borç harç alabildiyse hallolur gider demekki. Kime yavrum bu havalar diye sorardım ya neyse.

Bi erkeklere zor değilki şu düğün stres masraf işleri. Madem evlenesin var gireceksin tabii masrafa beleşten olmuyo bişeyler ne yazıkki. Ev alacak durumu yoksa almasaymış e aldığına göre borç harç alabildiyse hallolur gider demekki. Kime yavrum bu havalar diye sorardım ya neyse.

bende o duruma geldım artık. bırazdan arar o benı acmıycam cok kızgınım. ew aldık mutlu olamadım yaa. gercekten hıc sewınemedım nısanlım yuzunden ben bunları haketmıyorum. bunların olacagı bellıydı. 120 mılyar degılde 80 mılyarlık ew alsaydık keske huzurla sewınebılseydım. benım sucum ne benden cıkarıyor ??

Normalde sevgilinin karakteri nasıl canım, gergin ve sinirli bir tip mi? Benim sözlüm öyle mesela ota b.ka sinirlenir gerilir kızar ama dünyanın en tatlı insanıdır. Ve arkadaşların dedikleri gibi nişanlılık dönemi sendromu evlilik hazırlıkları biraz gergin olur bencede.

Normalde sevgilinin karakteri nasıl canım, gergin ve sinirli bir tip mi? Benim sözlüm öyle mesela ota b.ka sinirlenir gerilir kızar ama dünyanın en tatlı insanıdır. Ve arkadaşların dedikleri gibi nişanlılık dönemi sendromu evlilik hazırlıkları biraz gergin olur bencede.

normalde boyle degıldır. su ıkı haftada cok degıstı az once msj attı huzurlu uyumak ıstedıgımı sana kac defa soyledım ama yapmıyorsun demıs. bende ben sınırlıyım bana bulasma bıkac gun. bende ınsanım benımde bı sabrım var. benle konusmayınca huzurla uyursun merak etme bb yazdım yolladım... arayıp konussaydım buyuk kawga etcez cunku hıc alttan almıyor. bu ıkı haftada bambaska bı adam oldu tanıyamıyorum..

düğün yaklaştıkça bu tarz şeyler normal cnm..

bence alttan al..tepkisiz kal..o eninde sonunda yaptığının aşırı olduğunu anlayacaktır..

bizde geçtik bu zamanlardan..az kalsın nişan atıyorduk..

bir arkadaşımda avize yüzünden nişan atmıştı düğün müğün herşey iptal oldu davetiyeler bile dağıtılmıştı..

hassas bir evre seviyorsan idare et..:34:

nasıl dawranıcam ama bana bıraz fıkır werın

Ciddi bir konuşma yap o evi kendim yaşamak için almadık beraber bir hayat kurmak için aldık ama seni bu kadar sinirli yapıcağını bilseydim almazdık yani.Bir evin ilişkimizi bu kadar etkilemesi hoşuma gitmiyor diye başlarsın işte konuya canım devamı gelir zaten

düğün yaklaştıkça bu tarz şeyler normal cnm..

bence alttan al..tepkisiz kal..o eninde sonunda yaptığının aşırı olduğunu anlayacaktır..

bizde geçtik bu zamanlardan..az kalsın nişan atıyorduk..

bir arkadaşımda avize yüzünden nişan atmıştı düğün müğün herşey iptal oldu davetiyeler bile dağıtılmıştı..

hassas bir evre seviyorsan idare et..:34:

tatlım sevıyorum ama bogazıma kadar geldı sus sus sus sus. ben btn gun ewde oturuyorum cıkmama ızın wermıyor. versede ıcı rahat etmıyor bende ıcı rahat etsın dıye cıkmıyorum. bende sıkkınım zaten dugun olacak dıye kımse ıs wermıyor. kucuk ıslerede nısanlım ızın wermıyor. burnumdan getırdı artık ben zaten sıkkınım bıde ustune o ısten cıkınca bana catıyor. naptınız bgn askım dıyorum calıstık yorgunum napıım hergun aynı sey soyle otrayım konusayım nısanlımla dertleseyım demek yok. su ıkı haftada ewrım gecırdı cocuk yaa..

Ciddi bir konuşma yap o evi kendim yaşamak için almadık beraber bir hayat kurmak için aldık ama seni bu kadar sinirli yapıcağını bilseydim almazdık yani.Bir evin ilişkimizi bu kadar etkilemesi hoşuma gitmiyor diye başlarsın işte konuya canım devamı gelir zaten

kac defa oyle basladım konuya bılıyormusun. yok faydası yok anlamıyor. kucuk bı paranın altına gırmemıs. tamamda nıye o kadar borca gırdık madem daha ucuza bı ew lasaydık toparlanınca daha buyuk bı ew alsaydık. ondan ew para mal mulk beklemıyorum ben ya.. benım sucum ne . ewın kapısından gıresım gelmıyor. ıcıme sındırmedı ewıde...

Biz de eşimle erkenden ev sahibi olalım diye yüklü miktar para çektik..Bu yüzden de inanılmaz sıkıntı çekiyoruz...Bir çok şeyden kısmak zorundayız...Bi gün tıkanıp ödeyemeyecek hale geleceğimizi adım gibi biliyorum...Eşim de özellikle ödeme zamanı sıkıntı yapıyor müthiş strese bağlıyor ama benim her zaman ona söylediğim sözler şunlar : kendini neden kasıyorsun bitanem biz daha 25 yaşındayız banka alsın elimizden evi ne olacak daha küçük gerekirse sobalı bi eve kiraya çıkarız zaten ödediklerini geri veriyolarmış onu da yiriz daha bile güzel olur ve ona sarılıyorum öpüyorum bunlara onu inandırıyorum... tabiii önce senin bunlara inanman lazım...

Canim cok zor bir dönem ben kocamin burnunadan getirdim dügün masraflarini ikimis yüklendik zavali kocam cok cekti , dügünden sonra hersey gine yoluna giriyor.
Allah yardimcin olsun.

Biz de eşimle erkenden ev sahibi olalım diye yüklü miktar para çektik..Bu yüzden de inanılmaz sıkıntı çekiyoruz...Bir çok şeyden kısmak zorundayız...Bi gün tıkanıp ödeyemeyecek hale geleceğimizi adım gibi biliyorum...Eşim de özellikle ödeme zamanı sıkıntı yapıyor müthiş strese bağlıyor ama benim her zaman ona söylediğim sözler şunlar : kendini neden kasıyorsun bitanem biz daha 25 yaşındayız banka alsın elimizden evi ne olacak daha küçük gerekirse sobalı bi eve kiraya çıkarız zaten ödediklerini geri veriyolarmış onu da yiriz daha bile güzel olur ve ona sarılıyorum öpüyorum bunlara onu inandırıyorum... tabiii önce senin bunlara inanman lazım...

benım nısanlım herseyın en ıyısı olcak.. herseyın en mukemmelı olcak. ben nısanıma elımızden alsınlar ewı nolcak desem bu sefer delırır. o ewı ıstıyorsa o ew onun olmalı olmak zorunda. ole bı karekteere sahıp. benıde kafasına takmıs mesela ayarlıyasıya kadar benımde burnumdan getırmıstı..:) onu cok sewıyorum bı kac gun kusmeyı dusunuyorum daha once hıc yapmadım bunu ama ıse yararmı sızce..?

sanki borç sizi de sıkmıyormuş gibi bencilce kendi sıkıntısını nazını size aktarması çok yanlış
siz de görmemezlikten gelin.üstüne gittikçe uzatıyor anlaşılan
baktınız vazgeçmiyor siz de başlayın oflayıp ouflamaya belki o zaman ne yaptığının farkına varır

benım nısanlım herseyın en ıyısı olcak.. herseyın en mukemmelı olcak. ben nısanıma elımızden alsınlar ewı nolcak desem bu sefer delırır. o ewı ıstıyorsa o ew onun olmalı olmak zorunda. ole bı karekteere sahıp. benıde kafasına takmıs mesela ayarlıyasıya kadar benımde burnumdan getırmıstı..:) onu cok sewıyorum bı kac gun kusmeyı dusunuyorum daha once hıc yapmadım bunu ama ıse yararmı sızce..?

Küsmeyi tabiki de deneyebilirsin ayrıca para yüzünden eşini kıran erkek bir süre sonra çok itici gelir onu kaybetmek istemiyorsan bir an önce önlemini almalısın

Back
X