nişanlımın babası vefat etti:(

hnmdes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
42
0
86
arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi nişanlımın babası bu akşam üzeri vefat etmiş kalp krizi nedeniyle
konuştum nişanlımla çok kötüydü ani bir kayıp olduğu için sürekli ağlıyodu yola çıkmışlar memlekete geliyolar cenaze için..
benim sormak istediğim ben memlekete 9 saat mesafede bi yerde aday öğretmenim.aday öğretmenlik seminerimiz var şu anda ve bu cuma günüde sınav var.katılmazsam sınava adaylığım kalkmıyo.şimdi ben bu şartlarda ne yapmalıyım?cenazeye yetişemeyeceğim ama 1 günlüğünede olsa gidip cuma günü sınav için geri mi dönsem?
yada bekleyip cumartesi sabahı mı gitsem memlekete?
ailem ve nişanlım gelmemi istemiyolar ama ben böyle bir durumda olsam nişanlımı yanımda görmek isterdim
sizce ne yapmalıyım...

bence birgünlüğüne olsa da git ben olsam sevdiğim yanımda olsun isterdim bu arada başınız sağolsun

Son düzenleme:

bır gunlune gıt gel sabahına
eger cumartesıye ders calısıpta gırmen gereken bı sınav dılse cumartesı gelırsın uc gun var yani

bence kesinlikle ama kesinlikle gitmelisin....

gelme dediklerine kulak asma sakın...

insan bu günleri yanında omzunda ağladığı insanlara duyduğu minneti asla unutmuyor çünkü...

ne kadar geçerli bir sebebin de olsa seni görmek ona iyi gelecektir...

Sınava hazırsan seni zorlamayacaksa mutlaka gitmelisin. Ama çok hayati bir şeyse cumartesi git.

cevap veren herkese çok teşekkürler..haklısınız arkadaşlar gideceğim sabah inşAllah tekrar teşekkür ederim..

kesinlikle gitmelisin.nisanlinin yaninda olmalisin boyle zamanlarda.sinav icin de ilceden izin alabilirsin.bir ara bence.o sinavlar biraz formalite yapiliyor cunku.sonradan sizi sinava alabilirler.benim adayligim bu yil kalkti oradan biliyorum.gecen yil sinava giremeyenler vardi.sorun yapmamislardi.siz ilceyle bir gorusun duruma gore belki fazla bile kalabilirsiniz.basiniz sagolsun bu arada.

bence gitmelisin sınav için geriye dönersin böyle bir zamanında onu asla yalnz bırakmamalısınn .. Allah sabır versin nişanlınıza ..

çok teşekkür ederim sizler saolun:2:sınav cuma akşamı olduğu için yetişirim inşallah hallolur bi şekilde die düşünüyorum bir gün bir gündür..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…