Başın sağolsun sınav cumartesiyse 3 gün var gidip dönebilirsin
bence birgünlüğüne olsa da git ben olsam sevdiğim yanımda olsun isterdim bu arada başınız sağolsun
arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi nişanlımın babası bu akşam üzeri vefat etmiş kalp krizi nedeniyle
konuştum nişanlımla çok kötüydü ani bir kayıp olduğu için sürekli ağlıyodu yola çıkmışlar memlekete geliyolar cenaze için..
benim sormak istediğim ben memlekete 9 saat mesafede bi yerde aday öğretmenim.aday öğretmenlik seminerimiz var şu anda ve bu cuma günüde sınav var.katılmazsam sınava adaylığım kalkmıyo.şimdi ben bu şartlarda ne yapmalıyım?cenazeye yetişemeyeceğim ama 1 günlüğünede olsa gidip cuma günü sınav için geri mi dönsem?
yada bekleyip cumartesi sabahı mı gitsem memlekete?
ailem ve nişanlım gelmemi istemiyolar ama ben böyle bir durumda olsam nişanlımı yanımda görmek isterdim
sizce ne yapmalıyım...
cevap veren herkese çok teşekkürler..haklısınız arkadaşlar gideceğim sabah inşAllah tekrar teşekkür ederim..
arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi nişanlımın babası bu akşam üzeri vefat etmiş kalp krizi nedeniyle
konuştum nişanlımla çok kötüydü ani bir kayıp olduğu için sürekli ağlıyodu yola çıkmışlar memlekete geliyolar cenaze için..
benim sormak istediğim ben memlekete 9 saat mesafede bi yerde aday öğretmenim.aday öğretmenlik seminerimiz var şu anda ve bu cuma günüde sınav var.katılmazsam sınava adaylığım kalkmıyo.şimdi ben bu şartlarda ne yapmalıyım?cenazeye yetişemeyeceğim ama 1 günlüğünede olsa gidip cuma günü sınav için geri mi dönsem?
yada bekleyip cumartesi sabahı mı gitsem memlekete?
ailem ve nişanlım gelmemi istemiyolar ama ben böyle bir durumda olsam nişanlımı yanımda görmek isterdim
sizce ne yapmalıyım...
doğru karar canım başınız sağolsun..
kesinlikle gitmelisin.nisanlinin yaninda olmalisin boyle zamanlarda.sinav icin de ilceden izin alabilirsin.bir ara bence.o sinavlar biraz formalite yapiliyor cunku.sonradan sizi sinava alabilirler.benim adayligim bu yil kalkti oradan biliyorum.gecen yil sinava giremeyenler vardi.sorun yapmamislardi.siz ilceyle bir gorusun duruma gore belki fazla bile kalabilirsiniz.basiniz sagolsun bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?