nisanlimin butun parayi ailesine vermesi!!

karanlikgunler

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
203
127
18
Kizlar beni cogunuz biliyo artik.en son sorunlarimizi konusup anlastik ondan sonra o konuda problem cikmadi.ama maasin bi kismini ewe veriyor ve bu benim sinirimi bozuyo dugune 3 ay kaldi her ay maasinin yarisiyla esya borcumuzu oduyor kalanini ewe veriyor.babasinin borclari varmis da parasiz kaliyolarmis.emekli maasi var 3 milyar kayinbabamin.hala yetmiyo diyo nisanlimda ewlenene kadar vermek zorundayim sonra vermem diyor.ama inanasim gelmiyo.bende verme eksiklerimizi alalim diyorum napim durumlar iyi degil diyor.baya kotu kavga ettik agzima geleni soyledim.tamam duzeltecegim dedi ozur diledi ama hala sinirim gecmedi.bi yandanda vicdan yapiyorum iyice salak oldum fikrinize ihtiyacim var.

Suan o evde butceler ortak yani. Eger ki birseyin eksik olursa ozaman ortaligi yik.
Benim ailem darda olsa nisanlim parayi verme dese sanane derim. Bu arada benim de evlenmeme 3 ay var...
3 bin diyosun ama borclari varsa yetmiyodur ki. Neticede o borcun yanina daha size takacagi altinlar vs alinacak.

Degismez mi diosun.bu erkeklerin nisanlaninca evlenince ailesi altindan biz bakirdan mi oluyoruz ne bu yaa
Valla hayatim önceki konularini da okudum. Baya sıkıntılı sizin. Ama insan bu elbette yaşayip görecek.. Hatalarını sen çekeceksin sonucta ben ne desem de.. Ama kaldi ki, ben boyle bir adamla asla evlenmezdim.

Kizlar beni cogunuz biliyo artik.en son sorunlarimizi konusup anlastik ondan sonra o konuda problem cikmadi.ama maasin bi kismini ewe veriyor ve bu benim sinirimi bozuyo dugune 3 ay kaldi her ay maasinin yarisiyla esya borcumuzu oduyor kalanini ewe veriyor.babasinin borclari varmis da parasiz kaliyolarmis.emekli maasi var 3 milyar kayinbabamin.hala yetmiyo diyo nisanlimda ewlenene kadar vermek zorundayim sonra vermem diyor.ama inanasim gelmiyo.bende verme eksiklerimizi alalim diyorum napim durumlar iyi degil diyor.baya kotu kavga ettik agzima geleni soyledim.tamam duzeltecegim dedi ozur diledi ama hala sinirim gecmedi.bi yandanda vicdan yapiyorum iyice salak oldum fikrinize ihtiyacim var.
Canim ayni seyi ben yasadim . Nisanlim evlenecegimiz aya kadar maasiyla hem esyalarimizi odedi hem eve destek cikti dugun zamani onlar da yetisemiyolar hem Allah razi olsun bizim icin de borca girdiler diye hic sorun etmedim . Ama evlendikten sonra vermedi tabiki ailesi de sagolsun hatta kalan mobilya borcumuzu da ustlendi biz borcsuz evlenmis olduk sayelerinde o yuzden nisanlina guvenmelisim evin barkin ayri olacaksa istese de veremez . Hele bide gecim derdine de dussun o zaman gör . O yüzden düsünmemeye bak ve su zamanlarinin tadini cikar .

Henüz nişanlı iken onun çalışıp kazandığı parada ne gibi bir söz hakkınız var ki?.ister ailesine verir ister çöpe atar ister sizin Nisan masrafları öder ki zaten yarısı ile oduyormus..
Dugune az kaldi ve eksiklerimiz var.esya borcu oduyor dugunden sonra beraber odeyecegiz.ben isimizi saglama alalim borca girmeyelim maastan kalan parayla ewin eksiklerini pesin alalim ki dugunden sonra bi yere tek borc kalsin diye ugasiyorum.onumuzdeki ay nikahimiz var.iki aya da dugun.karismamam mi lazim sizce.ewlendikten sonrada boyle mi olur die korkuyorum

Suan o evde butceler ortak yani. Eger ki birseyin eksik olursa ozaman ortaligi yik.
Benim ailem darda olsa nisanlim parayi verme dese sanane derim. Bu arada benim de evlenmeme 3 ay var...
3 bin diyosun ama borclari varsa yetmiyodur ki. Neticede o borcun yanina daha size takacagi altinlar vs alinacak.
İnan hepsi muamma.bigun oyle diolar bigun boyle anlayamiyorum.

Ben düşünüyorum da eşimle nişanlıyken ne kadar kazandığını bile bilmezdim.kime ne vermiş ne kadar vermiş bunları sormaya dahi utanırdım ve hiçbir zaman sormadim.18 yıllık evliyim hala bile ailesine verecek olsa tek bir söz söylemem.evini ve çocuklarını ihmal etmiyorsa gerisi onun bileceği iştir.

Canim ayni seyi ben yasadim . Nisanlim evlenecegimiz aya kadar maasiyla hem esyalarimizi odedi hem eve destek cikti dugun zamani onlar da yetisemiyolar hem Allah razi olsun bizim icin de borca girdiler diye hic sorun etmedim . Ama evlendikten sonra vermedi tabiki ailesi de sagolsun hatta kalan mobilya borcumuzu da ustlendi biz borcsuz evlenmis olduk sayelerinde o yuzden nisanlina guvenmelisim evin barkin ayri olacaksa istese de veremez . Hele bide gecim derdine de dussun o zaman gör . O yüzden düsünmemeye bak ve su zamanlarinin tadini cikar .[/ o kadar yorucu ki bu yuzden birbirimize girdik.napacagimi sasirdim

Dugune az kaldi ve eksiklerimiz var.esya borcu oduyor dugunden sonra beraber odeyecegiz.ben isimizi saglama alalim borca girmeyelim maastan kalan parayla ewin eksiklerini pesin alalim ki dugunden sonra bi yere tek borc kalsin diye ugasiyorum.onumuzdeki ay nikahimiz var.iki aya da dugun.karismamam mi lazim sizce.ewlendikten sonrada boyle mi olur die korkuyorum
Sizde çalışıp ekstra masraflara yardım ediyorsanız elbette karışır sorarsınız.
Evlendikten sonra aynı olurmu bilemem bunu zaman gösterir

Ben düşünüyorum da eşimle nişanlıyken ne kadar kazandığını bile bilmezdim.kime ne vermiş ne kadar vermiş bunları sormaya dahi utanırdım ve hiçbir zaman sormadim.18 yıllık evliyim hala bile ailesine verecek olsa tek bir söz söylemem.evini ve çocuklarını ihmal etmiyorsa gerisi onun bileceği iştir.
İnan bunlari yapacak insan degilim.ama cebinde sigara parasi bile kalmiyor.bende calisiyorum ve dunya kaar borctayim ailemden tek kurus almiyorum herseyimi kendim aldim beyaz esya bile.ewin tadilati yapilacak ama yapmiyor ewe veriyor.inanilmaz bi sekilde savurganlar.tamam borclari var ama calisabilir babasi ven asil ona kiziyorum sapasaglam.hic dusunmuyor bu adam ewlenecek ihtiyaclarini karsilasin diye.cebinde parasi olsun diye.vermedigi zaman kavga ediyor.

nasıl bir insanın ailesi parasız kalırda insan nasıl yardım etmez
Oyle bi insan düsün ki maasi var ama surekli para istiyor.kahveye gidiyor geziyor calismiyor ewde yatiyor.sonra iki senedir nisanli olan 3 aya da dugunu olan ve esya borcu odeyen cocundan para aliyor vermeyince kavga ediyor.dusuncesizlik degilmi bu.borcu dugunden sonra beraber odeyecegiz ben en aza indirmeye calistikca olmuyor.ben mi hataliyim.

Girme girme , birbirinize girmeniz suanki gidisati degistirmeyecek cunku . Ha bak sende calisiyormussun mis gibi ne guzel . Ariyetten arkadaslarin da dedigi gibi suan nisanlisin ve su durumda birbirinize girecek kadar olaya mudahil olman hos gorunmuyor . Ne kadar karisirsan o kadar yipranirsin ne kadar kafaya takarsan o kadar uzulursun. Nisanlik illa ki adimini hesaplayarak atiyordur. En yetisemediginiz yerde ihtiyaciniz kadar kredi ceker , sonra takinizla veya yavas yavas maasinizla odersiniz. En onemli sey huzur bak unutma . Huzurun yerinde olsun , gerisine bu kadar onem verme .

Bu kadar gaddar olmayın yahu
Adam daha kocaniz olmamış ne hakla ailesine verdiği paraya karisabilirsiniz.
Bazen kadınlar haddini yerini bilmeli.
Adam zaten evlendikten sonra vermem demis.neyin hırsı bu anlamadim
Cok özür dileyerek bisey isteyebilir miyim? Lütfen iki dakikani ayirip onceki konularima göz gezdirir misin?belki halimi anlarsin..

Back
X