nisanlimin cevresi ?

Aeprenses

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
161
68
18
27
6 aydir nisanliyim kizlar size bi konuda danismak istiyorum .
Biz 5 yildir birlikteyiz onceleri oda bende cevremizdekilerle degilde birbirimizle biseyler yapmaktan cok hoslanirdik onun anne ve babasi vefat etti yillar once ama kendi oturdugu mahallede 30 yasinda bi abisi var nisanlim 23 yasinda arkadas cevresinde hoslanmiyorum . bu adam 2. evliligini yapmis 2 cocugu var ve simdi 3. esiyle evlenecek . nisanlim bu insanin fikirlerinden etkileniyo gibi geliyo bana mesela kadinin her dedigi yapilmaz kadin evde oturur kadinin ailesiyle pek gorusme araya mesafe koymak lazim gelinin annesi kizi doldurur bu sekilde dusunceler olustu ve benim nisanlim hic boyle bi insan degildi . ayrica artik kendi cevresindeyken cook daha mutlu oldugunu benimle zaman gecirirken sıkıldığını 2. plana atildigimi farkediyorum . telefonda konustugumuzda bile onlarla yaptigi seylerden onlardan bahsediyo surekli ortak bisey konusamiyoruz ne yapmam lazim ne yaptiysam vazgeciremedim
?

bu adama cok saygi duyuyo bi dedigini iki etmiyo mesela biyere gel dedigi zaman mutlaka gidiyo

Son düzenleme:
Biz 5 yildir birlikteyiz onceleri oda bende cevremizdekilerle degilde birbirimizle biseyler yapmaktan cok hoslanirdik onun anne ve babasi vefat etti yillar once ama kendi oturdugu mahallede 30 yasinda bi abisi var nisanlim 23 yasinda arkadas cevresinde hoslanmiyorum . bu adam 2. evliligini yapmis 2 cocugu var ve simdi 3. esiyle evlenecek . nisanlim bu insanin fikirlerinden etkileniyo gibi geliyo bana mesela kadinin her dedigi yapilmaz kadin evde oturur kadinin ailesiyle pek gorusme araya mesafe koymak lazim gelinin annesi kizi doldurur bu sekilde dusunceler olustu ve benim nisanlim hic boyle bi insan degildi . ayrica artik kendi cevresindeyken cook daha mutlu oldugunu benimle zaman gecirirken sıkıldığını 2. plana atildigimi farkediyorum . telefonda konustugumuzda bile onlarla yaptigi seylerden onlardan bahsediyo surekli ortak bisey konusamiyoruz ne yapmam lazim ne yaptiysam vazgeciremedim
?

bu adam dediğin abisi mi arkadaşı mı o kısmı anlayamadım... ne iş yapıyor? çevre işle alakalı oluyor genelde, çevresini değiştircekse işini değiştirmesi lazım

bu adam dediğin abisi mi arkadaşı mı o kısmı anlayamadım... ne iş yapıyor? çevre işle alakalı oluyor genelde, çevresini değiştircekse işini değiştirmesi lazım
isle alakali degil abisi gibi olan bi arkadasi ayni mahallede oturuyolar

kendi cevresindeyken cook daha mutlu oldugunu benimle zaman gecirirken sıkıldığını 2. plana atildigimi farkediyorum . telefonda konustugumuzda bile onlarla yaptigi seylerden onlardan bahsediyo surekli ortak bisey konusamiyoruz ne yapmam lazim ne yaptiysam vazgeciremedim

Evlenince ne degisecek.

ne bicim bir abiymis..işi lüzümsuz isler müdürü galiba..ona neymis ki bu konularda konusuyor surekli..nisanlina dusunduklerini soyle diyecegim ama pek ise yarayacagini sanmiyorum..boyle her duydugundanda etkilenip hayatinda uygulayan biriyse..sana kolay gelsin gercekten işin zor..

simdi evinde anne babasi degilde yengesi ve abisiyle yasadigi icin evde olmaktan hoslanmadigini evlenince o cevreden uzaklasacagini soyluyo

Sen de buna inaniyorsun. Insanlar kisiliklerine gore cevre yaratirlar. Cevresi zaten olusmus, yasi da biraz evrilmeye cevrilmeye musait. Cok buyuk bir sorun yok aslinda ama madem hoslanmiyorsun, birakmalisin ya da sen de o cevreye ayak uydurmalisin.

23 yaşında bir ÇOCUK çevreden etkilemeye çok müsaittir. Henüz kişiliğini oturtma aşamasında olduğu için ondan biraz, bundan biraz bişeyler kaparak kendi yaşam stiline uyarlayacak. Gelişme çağında çevre önemlidir.
Uzaklaştırabilir misin çok emin değilim. Sen en iyisi evlenmeden önce çok çok iyi gözlemle.

Değişmez.
Uzaklaşmaz.
Fasa fiso onlar.

Ben tek birşey bilirim o da insanlar asla değişmez

?

bu adama cok saygi duyuyo bi dedigini iki etmiyo mesela biyere gel dedigi zaman mutlaka gidiyo

Bu adamın karakteri bozulmaya çok müsaitmiş ve birinin saçma sapan fikirlerinden dolayı zaten bozulmaya başlamış. Bu daha başlangıç. Üzerine bir de sizinleyken sıkıldığını söylüyormuş, 'kendi çevresiyle' yani siz olmayan bir çevrede daha mutlu olduğunu söylüyor. Ortak bir şey konuşamıyoruz da demişsiniz. Ayrılmanız için daha ne yapması gerekiyor sizce?

Hem sizi ailenizle görüştürmeyecek, sizi kısıtlayacak, sizinle paylaşacak bir şeyi yok, eve kapatacak o da 'çevresiyle' takılacak. Ciddi ciddi böyle biriyle evlenmek mi istiyorsunuz?

Bu adamın karakteri bozulmaya çok müsaitmiş ve birinin saçma sapan fikirlerinden dolayı zaten bozulmaya başlamış. Bu daha başlangıç. Üzerine bir de sizinleyken sıkıldığını söylüyormuş, 'kendi çevresiyle' yani siz olmayan bir çevrede daha mutlu olduğunu söylüyor. Ortak bir şey konuşamıyoruz da demişsiniz. Ayrılmanız için daha ne yapması gerekiyor sizce?

Hem sizi ailenizle görüştürmeyecek, sizi kısıtlayacak, sizinle paylaşacak bir şeyi yok, eve kapatacak o da 'çevresiyle' takılacak. Ciddi ciddi böyle biriyle evlenmek mi istiyorsunuz?
sıkildim demedi ben oyle dusunuyorum ailemle gorusturmeyeceginide soylemedi ornek veriyim 5 yildir annemle ikisi birbirlerini cok severler ama bu adam eski esinde kaynanasi yuzunden ayrildi ve ben farkediyorumki ozamandan beri davranislari degisti

23 yaşındaki bir erkeğin evlilik gibi bir sorumluluğun altından kalkabileceğine inanmıyorum. o da zaten ağza bakarak sinyalini vermiş.

insanın çevresi kişiliğinin oluşmasında etkildir ancak kişi yine de kendi kişiliğine göre tercihlerde bulunur. değişik bir paradoks oldu ama...
uzun zamandır tanıdığınıza göre az çok biliyordunuz. insan etrafından etkilenir elbette ama cazip düşünceler olduğu için ortak noktalar bulduğu için görüşür.

Benm başımda da böyle bi tip vardi kurtulana kadar neler cektim evde az terör estirmedim:D

23 yaş çok genç.. Anne babasını kaybetmiş.. ona akıl veren bir yetişkin figürü olarak bu abiyi sevip guvenmis sanki.. zor bir durum.. kötü de olsa görmesi zor..

Back
X