• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlimin dogum günü

plnergn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
376
77
123
İstanbul
Bugun nisanlimin dogum günü. Ramazan oldugu icin gunduz plan yapamadik aksamda çalıştığı icin yorgundu hafta sonuna erteledik planimizi hediye aldim ve pasta alip kutlayacaktik. Bu aksam telefonla konustuk abisiyle ayni binada oturuyorlar yegeni var 16 yasinda iftara cagirmis nisanlimi aklima hic doğum gunu kutlayacaklari gelmedi. Aksam iftardan sonra Nisanlim watspatan resim atti pasta kesilmis falan ilk görünce sinirlendim. Nisanlimin haberi yoktu ona supriz yapmislar ama yegeni bana da haber verebilirdi sonucta nisanliyiz bende onun yaninda olmak isteyebilirim yada nisanlim da beni yaninda isteyebilir. Belki bizim başka bir planimiz var veya ben supriz hazırladım en azindan bana da bi sorulsa ya da sende gel dense daha iyi olurdu kendimi kotu hissettim ama sonra sinirim gecti. Seneye ki dogum gününde evli olacagiz ve bu sefer bensiz plan yapilamayacak:)))

Hiç de bensiz plan yapamayacaklar diye düşünme bence :p sen onları dahil etme.baş başa kutlayın.romantik romantik ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Belki ailece bir şey yapmak istemişlerdir bence bu kadar sorun etmeyin sizden ses çıkmayınca yapılmış da olabilir. Ailesinden birilerini arayıp "biz haftasonu kutlayacağız sizin planınız nedir" diye sorabilirdiniz, nişanlınızdan haftasonu kutlayacağınızı öğrenmişlerdir belki de. Nişanlınızın hayatı sadece sizden ibaret değil bir ailesi de var sonuçta. Aynı şekilde aileniz de size emrivaki bir süpriz yapabilir. İnsanlar bazen art niyetsiz şekilde haber vermeyi unutabiliyor evlenince kutlayacağınız çok doğum günü olur zaten, boşverin.

Son düzenleme:
Bugun nisanlimin dogum günü. Ramazan oldugu icin gunduz plan yapamadik aksamda çalıştığı icin yorgundu hafta sonuna erteledik planimizi hediye aldim ve pasta alip kutlayacaktik. Bu aksam telefonla konustuk abisiyle ayni binada oturuyorlar yegeni var 16 yasinda iftara cagirmis nisanlimi aklima hic doğum gunu kutlayacaklari gelmedi. Aksam iftardan sonra Nisanlim watspatan resim atti pasta kesilmis falan ilk görünce sinirlendim. Nisanlimin haberi yoktu ona supriz yapmislar ama yegeni bana da haber verebilirdi sonucta nisanliyiz bende onun yaninda olmak isteyebilirim yada nisanlim da beni yaninda isteyebilir. Belki bizim başka bir planimiz var veya ben supriz hazırladım en azindan bana da bi sorulsa ya da sende gel dense daha iyi olurdu kendimi kotu hissettim ama sonra sinirim gecti. Seneye ki dogum gününde evli olacagiz ve bu sefer bensiz plan yapilamayacak:)))

ailecek bişey yapmak istemişlerdir nolcak ki bi pasta kesme sınırı yokki sizlede kessin bi tane siz yine planınızı yaparsınız

Tabi ki nişanlısı olarak sizi de davet edebilirlerdi diye düşünüyorum.
Ama art niyet yok sonucta o yüzden cok da fazla kafanıza takmayın, doğumgünü illa doğumgününde kutlanmak zorunda değil bence, siz de dediğiniz gibi haftasonu kutlarsınız başbaşa:21:

Açıkçası ben özel gülerde ne alsam diye çok kararsız kalıyorum avmleri dolaşmak zor oluyor o yüzden internet sitelerinden alışveriş yapıyorum...diye bir yer var çok kapsamlı sevgiliye, anneye, babaya, yani herkese bir şey var fiyatlarıda uygun olduğu için ben bu siteden alış veriş yapıyorum erkek arkadaşımın 3 gün sonra doğum günü yine çok kararsızım ürünlere bakıp bir şeyler önerir misiniz??

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası ben özel gülerde ne alsam diye çok kararsız kalıyorum avmleri dolaşmak zor oluyor o yüzden internet sitelerinden alışveriş yapıyorum... diye bir yer var çok kapsamlı sevgiliye, anneye, babaya, yani herkese bir şey var fiyatlarıda uygun olduğu için ben bu siteden alış veriş yapıyorum erkek arkadaşımın 3 gün sonra doğum günü yine çok kararsızım ürünlere bakıp bir şeyler önerir misiniz??
ama buda reklam gibi olmuş :18:

cnm bence de nezaketen sana da haber verilmesi gerekirdi sonuçta nişanlanmışsınız aile içine girmişsiniz siz yemeğe çağrılmadınız mı?

Kayinvalidem ve kayinpederim memlekette burda abileri ve ablasi var henüz iftara cagirmadilar ama daha vakit var bakalim önce o bize geldi sira bende artik:)) Neyse bakalim yarin aksam bi pasta alip kesecez artik. Benim dogum gunum de oyle planli bisey yoktu ama nisanlima aksam pasta keseriz sende gel yanimda olmani istiyorum dedim o da gelmisti sagolsun:) neyse ya gelip gecici şeyler bunlar yeterki saglik olsun. Seneye dogum gununde evli olacaz buyuk bi pasta yaparım herkesi de çağırırim beraber kutlariz. Illa basbasa kalmak degildi istedigim beni de davet etseler daha kibar olurdu ben bekar kardesine diyecektim bisey yapalim diye o da memlekete gidince evli abisini de arayip doğumgünü kutlayalim diyemedim bu seneye kadar hic kutlamamislardi aklima gelmedi.

Açıkçası ben özel gülerde ne alsam diye çok kararsız kalıyorum avmleri dolaşmak zor oluyor o yüzden internet sitelerinden alışveriş yapıyorum... diye bir yer var çok kapsamlı sevgiliye, anneye, babaya, yani herkese bir şey var fiyatlarıda uygun olduğu için ben bu siteden alış veriş yapıyorum erkek arkadaşımın 3 gün sonra doğum günü yine çok kararsızım ürünlere bakıp bir şeyler önerir misiniz??

Canim ben iki senedir parayla bi hediye alsam da mutlaka kartlardan kartonlardan bişeyler yaparım el emegi olsun diye iclerine fotograflarimizi falan yapistiririm bu konu da suprizim.net yardimci olabilir bi bak derim

Back
X