Nişanlımın düşüncesi. . .

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
Merhaba kızlar ,

nişanşmla geçen aksam konusuyorduk . Ufak bir tartışmamız oldu çok büyütülecek bir şey değil.. Bana Ben ne kendi ailemn ne senin ailenn söylediklerin de artniyet aramam dedi. Bende iyi de dedim Aileler yuzunden boşanan kaç çift var bu memlekette . sinsi halleden kvler, baldızlar,görumceler vs. bunu nasıl ayırt edeceksin dedim.. ben kapımı kapattıgım da sana bakarım dısarıda olan beni bağlamaz dedi. Daha fazla yanlış anlaşılmamak için sustum..Uzatmadım ..

Şimdi bir nişanlı olarak engin tecrubelerinize ihtiyacım var :)
ne yani ben şimdi kv görumcem yada x bi insanla bir şey yaşadıgımda ne olacak ? İlla ki tartışma olacak ya da ne bileyim ileride evlendikten sonra biri bir şey dediğinde cvbımı vericem eee o zaman ne olacak kapıyı kapattgmzda bana mı patlıcak bu adam Aile hakkında böyle düşünen adam ? ya da ben mi yanlış anladım ? ya da ne demek istedi ?

nişanlınız çok güzel konuşmuş
kapımı kapar sana yani aileme bakarım demek istemiş
annem babam kardeşim vs neyse o ona inanırım dememiş bu güzel bişey
tabi dediğini yapar inşallah :)
aile derken kendi ve benim ailemnden bahsediyor.. Artniyet aramam ne yaparsalar diyor. bizi düşündükleri için yaparlarmış..

Bence siz tamamen yanlış anlamışsınız o demek istemiş ki ben sana bakarım senle mutluysam benim için diğer kişiler önemli değil ama siz nasıl bu anlamları çıkardınız anlayamadim
Oradaki aile onunla benm kuracagım aile değil..
kendi ailesi ve benim aile.. onlar ne yaparsalar artniyet aramam diyor..

Aileler yüzünden boşanan ciftler aileleri kendi evliliklerine karıştırdıkları için boşanıyorlar. Sen de nişanlın gibi düşünürsen kimse evliliğinizi etkileyemez.
Onun kendi ailesi ve benim kendim ailem ne yaparsa yapsınlar artniyet aramazmış.. aile derken bizden bahsetmedim..

aile derken kendi ve benim ailemnden bahsediyor.. Artniyet aramam ne yaparsalar diyor. bizi düşündükleri için yaparlarmış..
hmm ortalama konuşmuş
bu konu bir daha açılırsa söyleyin "ailelerimiz tabiki kıymetli ama her konuda da onların dediklerini ya da fikirlerini dinleyip baz alamayız vs." diyin
hatta sizinkiler veya onunkiler bişeye karışırsa nişanlıyken "hiç sevmem öyle herşeye karışan" gibi bişeyler söyleyin
ama dırdır etmeden kafa şişirmeden :)

Merhaba kızlar ,

nişanşmla geçen aksam konusuyorduk . Ufak bir tartışmamız oldu çok büyütülecek bir şey değil.. Bana Ben ne kendi ailemn ne senin ailenn söylediklerin de artniyet aramam dedi. Bende iyi de dedim Aileler yuzunden boşanan kaç çift var bu memlekette . sinsi halleden kvler, baldızlar,görumceler vs. bunu nasıl ayırt edeceksin dedim.. ben kapımı kapattıgım da sana bakarım dısarıda olan beni bağlamaz dedi. Daha fazla yanlış anlaşılmamak için sustum..Uzatmadım ..

Şimdi bir nişanlı olarak engin tecrubelerinize ihtiyacım var :)
ne yani ben şimdi kv görumcem yada x bi insanla bir şey yaşadıgımda ne olacak ? İlla ki tartışma olacak ya da ne bileyim ileride evlendikten sonra biri bir şey dediğinde cvbımı vericem eee o zaman ne olacak kapıyı kapattgmzda bana mı patlıcak bu adam Aile hakkında böyle düşünen adam ? ya da ben mi yanlış anladım ? ya da ne demek istedi ?
Adam demiş ki güzelim ailelerin dediklerinde bir artniyet aramam sende arama bu sebepten boş yere kavga etmeyelim tadımız kaçmasın yani adam sadece senin ve benim dediklerimizin düşündüklerimizin önemi var diyor bence çok güzel bir yaklaşım benim eşimde böyle aileler istediğini söylesin konuşsun ve hatta yapsın onlar büyük yaşlı vs hiç üzmeye üzülmeye gerek yok hersey bizde biter diyor şimdiden mutluluklar 😉

Art niyetli bir konuşma değil bence ama birşeylerin şimdiden yolunu yapıyor gibi gelmiş bana 🙄sanki kendi ailesini biliyor da baştan böyle genelleme yapıyor gibi :)
Ha gerçekten dediği gibi kapısını kapatıp ev içindeki huzura bakacaksa iyi ;) yaşayıp görmek gerek

Adam demiş ki güzelim ailelerin dediklerinde bir artniyet aramam sende arama bu sebepten boş yere kavga etmeyelim tadımız kaçmasın yani adam sadece senin ve benim dediklerimizin düşündüklerimizin önemi var diyor bence çok güzel bir yaklaşım benim eşimde böyle aileler istediğini söylesin konuşsun ve hatta yapsın onlar büyük yaşlı vs hiç üzmeye üzülmeye gerek yok herkes bizde biter diyor şimdiden mutluluklar 😉
ben yanlış anlamışım demekki ..
Bende sandım ki bu adam beni korumayacak her şeye göz yumacak. .

Ailelerle çok içli dışlı olmazsanız zaten pek sorun çıkmaz. Siz de kapalı kapınızın ardında mutluluğunuza bakarsınız. İlla tartışma çıkacak bir şey olacak diye düşünmeyin. İyi düşünün iyi olsun Allah'ın izniyle.

ben yanlış anlamışım demekki ..
Bende sandım ki bu adam beni korumayacak her şeye göz yumacak. .
Hayır tam tersi sadece senin yanında olacaktır diye düşünüyorum
sadece ailelerin kültür yada ekonomik farklılıkları varsa ilerde çıkabilecek şeylere hazırlıklı olalım onları o şekilde kabul edelim sadece biz karar verelim herseye demek istemiş bence 😉

Ailelerle çok içli dışlı olmazsanız zaten pek sorun çıkmaz. Siz de kapalı kapınızın ardında mutluluğunuza bakarsınız. İlla tartışma çıkacak bir şey olacak diye düşünmeyin. İyi düşünün iyi olsun Allah'ın izniyle.
ya öyle düşünmüyorum .. Ama bilirsinz herkes meraklıdır .. bilmek isterler vs vs .. koskaca adam 39 yasında bilir herhlde..

Hayır tam tersi sadece senin yanında olacaktır diye düşünüyorum
sadece ailelerin kültür yada ekonomik farklılıkları varsa ilerde çıkabilecek şeylere hazırlıklı olalım onları o şekilde kabul edelim sadece biz karar verelim herseye demek istemiş bence 😉
herkes aynı seyi söyluyor .. dilerim ki inş ama inş ben yanlış anlamışımdır ve siz haklısınzdır..

ya öyle düşünmüyorum .. Ama bilirsinz herkes meraklıdır .. bilmek isterler vs vs .. koskaca adam 39 yasında bilir herhlde..
Açıkcası eşimin ailesi de pek meraklıdır 3. 4. Dereceden akrabaları bile her şeyi sorarlar eşimin ailesine gittiğimiz zaman ama ben hiç açıklama yapmam şu şöyle bu böyle diye örnek veriyorum çocuk niye yapmıyorsunuz ben oğlunuz böyle istiyor ona sorun bitti ;) konu orda kapanıyor gidipte eşime sormuyorlar bu konuyu ama eşimde arkamda olur soracak olurlarsa size ne der çıkar içinden 😊

Neyi bilmek isterler? Herkese her bilmek istediklerini anlatmayın. Politik olun. 39 yaşında adam ne yaptığını bilir diye düşünüyorum. İçinizi ferah tutun.

Neyi bilmek isterler? Herkese her bilmek istediklerini anlatmayın. Politik olun. 39 yaşında adam ne yaptığını bilir diye düşünüyorum. İçinizi ferah tutun.
peki sorsam mı burada demek istediğin neydi diye ? yoksa hiç uzatmasam mı ?

Back
X