- 24 Aralık 2014
- 10.838
- 10.201
- 298
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne var şimdi bunda ne güzel adam sana demiş güvenip alınacagın ne var anlamadım.. seni nişanlın ilgilendirir baskaları sana güvwnmek zorunda deil takma bileSelam sevgili kadınlar kulübü üyeleri :) o naif düşüncelerinize, değerli fikirlerinize ihtiyacım var :)
Benim sorunum nişanlımla. Hemen konuya giriyorum :) abisinin eşinin hamile olduğunu söyledi, bunu söyleken de elli kere tembih etti aman kimseye deme kimseye söyleme, senin de haberin yok bu durumdan, duymamış ol dedi. Nasıl yani bana söylememeni mi istediler dedim??!! Evet sana da bu hamilelik durumundan bahsetmememi, herkesle birlikte öğrenmemi istediklerini söyledi. Tabiki ben çok üzüldüm, kaç gündür de bi yanım kırık. Nişanlım beni savunup ondan laf çıkmaz diyemez miydiya da ben söylerim diye arkamda duramaz mıydı, sonuçta aileden sayılırım
kafam çok karışık, acaba aileye fazlamı düşkün biri
![]()
Selam sevgili kadınlar kulübü üyeleri :) o naif düşüncelerinize, değerli fikirlerinize ihtiyacım var :)
Benim sorunum nişanlımla. Hemen konuya giriyorum :) abisinin eşinin hamile olduğunu söyledi, bunu söyleken de elli kere tembih etti aman kimseye deme kimseye söyleme, senin de haberin yok bu durumdan, duymamış ol dedi. Nasıl yani bana söylememeni mi istediler dedim??!! Evet sana da bu hamilelik durumundan bahsetmememi, herkesle birlikte öğrenmemi istediklerini söyledi. Tabiki ben çok üzüldüm, kaç gündür de bi yanım kırık. Nişanlım beni savunup ondan laf çıkmaz diyemez miydiya da ben söylerim diye arkamda duramaz mıydı, sonuçta aileden sayılırım
![]()
Genel itibariyle ailesine fazla düşkün biri. Geçen gün trafik vardı arabadaydık, eve geç kalmasın diye beni taksimde bıraktı metroyla döndüm mesela. Ya da sapancaya gidecektik geçen hafta halamda yemek olacakmış öğlen 3 gibi döneriz dedi. Bunun gibi şeyler.. Ben pimpirik değilim normalde ama babam böyle biri idi. Aşırı ailesine düşkündü ve bizi çok ezdirdi anemi hasta etti.Garip dediğin başka ne tavrı var mesela nişanlının
Çoğul eki var çünkü garip tavırları derken ?
Tedirginliğim bundan kızlar, yanlış anlamayınGenel itibariyle ailesine fazla düşkün biri. Geçen gün trafik vardı arabadaydık, eve geç kalmasın diye beni taksimde bıraktı metroyla döndüm mesela. Ya da sapancaya gidecektik geçen hafta halamda yemek olacakmış öğlen 3 gibi döneriz dedi. Bunun gibi şeyler.. Ben pimpirik değilim normalde ama babam böyle biri idi. Aşırı ailesine düşkündü ve bizi çok ezdirdi anemi hasta etti.
Konuda niye yazmadınGenel itibariyle ailesine fazla düşkün biri. Geçen gün trafik vardı arabadaydık, eve geç kalmasın diye beni taksimde bıraktı metroyla döndüm mesela. Ya da sapancaya gidecektik geçen hafta halamda yemek olacakmış öğlen 3 gibi döneriz dedi. Bunun gibi şeyler.. Ben pimpirik değilim normalde ama babam böyle biri idi. Aşırı ailesine düşkündü ve bizi çok ezdirdi anemi hasta etti.
30.. Ben 26Konuda niye yazmadın
Ya hiç bırakmasın ya tam bıraksın eve geç kalırım annem kızar sen taksim de in mi dedi
Yaşı kaç
Babam gelmiştir yemek yenir dedi ineyim mi dedim, valla ayıp olmazsa dedi.Konuda niye yazmadın
Ya hiç bırakmasın ya tam bıraksın eve geç kalırım annem kızar sen taksim de in mi dedi
Yaşı kaç
Evim şişlide bu arada. Kendisi ortaköyde oturuyor. Yerler de uzak değil..Babam gelmiştir yemek yenir dedi ineyim mi dedim, valla ayıp olmazsa dedi.
bence hic alakasi yok. ben de ablamin yada enistemin herseyini esime soylemek zorunda degilim. sanirim hamilelik yeni diye duyulsun istememisler. sen henuz aileye tam girmemissin. girsen bile herseyi bilmek zorunda degilsin bence. cunku bu eltinin ozeli sizin degil. bunda art niyet yok. saygi gostermelisin bence. trip atmaya da hakkiniz yok cok tuhaf bir tutum degil mi. yada ben bir garibim bu kadar incik cincik dusunmezdim. bimemi istemiyorsa bilmem yani ne olucak bu kadar mi onemli. bana ne eltimden. benimde 2 tane var cok da severim ama ablam degiller sonucta. yani umrumda bile olmaz isterse 50 kere dogurup saklasin bana ne onun hamileliginden derim eee kahve icelim mi der sigarami yakip esya bakarim internetten. TIN yani :)Selam sevgili kadınlar kulübü üyeleri :) o naif düşüncelerinize, değerli fikirlerinize ihtiyacım var :)
![]()