Nişanlımın Garip Tavırları

Neden hayati zorlastirirki bazi insanlar?
Yok illa uzulecksen kafa yorucaksan sehitlerimiz icin uzul. Kalanlara ellerini acip dua et. Catisma hala suruyor...

Nolur kk hanimlari, yapmayin boyle.

Ay ne olacak canım. Bence de aileye bu kadar şimdiden girme. İleride çok sıkıntı çekersin.
Boşver herşeyi en son sen duy :) Çok mutlu olursun. Tecrübe :)

Selam sevgili kadınlar kulübü üyeleri :) o naif düşüncelerinize, değerli fikirlerinize ihtiyacım var :)

Benim sorunum nişanlımla. Hemen konuya giriyorum :) abisinin eşinin hamile olduğunu söyledi, bunu söyleken de elli kere tembih etti aman kimseye deme kimseye söyleme, senin de haberin yok bu durumdan, duymamış ol dedi. Nasıl yani bana söylememeni mi istediler dedim??!! Evet sana da bu hamilelik durumundan bahsetmememi, herkesle birlikte öğrenmemi istediklerini söyledi. Tabiki ben çok üzüldüm, kaç gündür de bi yanım kırık. Nişanlım beni savunup ondan laf çıkmaz diyemez miydi :KK43: ya da ben söylerim diye arkamda duramaz mıydı, sonuçta aileden sayılırım :KK43: kafam çok karışık, acaba aileye fazlamı düşkün biri :KK43:
ne var şimdi bunda ne güzel adam sana demiş güvenip alınacagın ne var anlamadım.. seni nişanlın ilgilendirir baskaları sana güvwnmek zorunda deil takma bile

İlk hamileliğimde test pozitif çıkar çıkmaz cümle aleme ilan ettim. Çevremden diyorlardı hep herkese söyleme bi nolur nolmaz diye. Amaan nolacak seviniyorum paylaşıyorum işte dedim. Sonra bebek düştü... Noldu? Herkes soruyo herkse ayrı ayrı anlatıyosun falan. Sonra akıllandım. 3-4 aylık olup iyice emin olana kadar soylemedim. Hatta ben annemi bile tembihledim kimseye söyleme diye. Olabilir, bazen anne babalar hemen herkes duysun istemiyo veya kendileri söylemek istiyo. Bu çok doğal. İlle de senden saklanan bi durum olduğunu sanmıyorum. Sende onlardan duyunca ilk defa duymuş gibi yapiver :) sorun olur mu senin için?

Selam sevgili kadınlar kulübü üyeleri :) o naif düşüncelerinize, değerli fikirlerinize ihtiyacım var :)

Benim sorunum nişanlımla. Hemen konuya giriyorum :) abisinin eşinin hamile olduğunu söyledi, bunu söyleken de elli kere tembih etti aman kimseye deme kimseye söyleme, senin de haberin yok bu durumdan, duymamış ol dedi. Nasıl yani bana söylememeni mi istediler dedim??!! Evet sana da bu hamilelik durumundan bahsetmememi, herkesle birlikte öğrenmemi istediklerini söyledi. Tabiki ben çok üzüldüm, kaç gündür de bi yanım kırık. Nişanlım beni savunup ondan laf çıkmaz diyemez miydi :KK43: ya da ben söylerim diye arkamda duramaz mıydı, sonuçta aileden sayılırım :KK43: kafam çok karışık, acaba aileye fazlamı düşkün biri :KK43:

nişanlın senden hiçbirşey saklamıyor daha ne istiyosun ki

Garip dediğin başka ne tavrı var mesela nişanlının
Çoğul eki var çünkü garip tavırları derken ?
Genel itibariyle ailesine fazla düşkün biri. Geçen gün trafik vardı arabadaydık, eve geç kalmasın diye beni taksimde bıraktı metroyla döndüm mesela. Ya da sapancaya gidecektik geçen hafta halamda yemek olacakmış öğlen 3 gibi döneriz dedi. Bunun gibi şeyler.. Ben pimpirik değilim normalde ama babam böyle biri idi. Aşırı ailesine düşkündü ve bizi çok ezdirdi anemi hasta etti.

Genel itibariyle ailesine fazla düşkün biri. Geçen gün trafik vardı arabadaydık, eve geç kalmasın diye beni taksimde bıraktı metroyla döndüm mesela. Ya da sapancaya gidecektik geçen hafta halamda yemek olacakmış öğlen 3 gibi döneriz dedi. Bunun gibi şeyler.. Ben pimpirik değilim normalde ama babam böyle biri idi. Aşırı ailesine düşkündü ve bizi çok ezdirdi anemi hasta etti.
Tedirginliğim bundan kızlar, yanlış anlamayın :(

Konuda niye yazmadın
Ya hiç bırakmasın ya tam bıraksın eve geç kalırım annem kızar sen taksim de in mi dedi
Yaşı kaç

Size değil de nişanlınıza söylemekle hata yapmışlar :) ki gelip size söylemiş..
şimdi ben de yerinizde olsam alınır kırılırdım.
ama dışarıdan bakınca gereksiz bir kırgınlık.

Sizden laf çikip çikmamasiyla alakali değildir nazar olmasin diye söylemesini istememişlerdir.

Garip tavırları mi? Başlığı görünce başkası mi var diye düşündüm.İçeriği okuyunca ne alaka dedim.Problem arıyorsunuz heralde. Ya da özür dilerim mutluluk batıyor.

bence hic alakasi yok. ben de ablamin yada enistemin herseyini esime soylemek zorunda degilim. sanirim hamilelik yeni diye duyulsun istememisler. sen henuz aileye tam girmemissin. girsen bile herseyi bilmek zorunda degilsin bence. cunku bu eltinin ozeli sizin degil. bunda art niyet yok. saygi gostermelisin bence. trip atmaya da hakkiniz yok cok tuhaf bir tutum degil mi. yada ben bir garibim bu kadar incik cincik dusunmezdim. bimemi istemiyorsa bilmem yani ne olucak bu kadar mi onemli. bana ne eltimden. benimde 2 tane var cok da severim ama ablam degiller sonucta. yani umrumda bile olmaz isterse 50 kere dogurup saklasin bana ne onun hamileliginden derim eee kahve icelim mi der sigarami yakip esya bakarim internetten. TIN yani :)

canim onlarin ozel durumu bu. kime isterlerse ona soyleme haklari var ki sende sanslisin ki nisanlin sana soylemis, guvenmis. bence bosuma alinganlik yapma :) drger mi hic?

Gereksiz alinganlik yapmissiniz.

Ayni sey bizim de basimiza geldi. Dayimla yengem kimseye soylemek istemediler. Dusuk tehlikesi vs vardi. Size guvenip guvenmemek degil buradaki konu. Bu kadar alingan olmayin.

Konu başlığı benim garip alınganlığım olarak değiştirilmeli.. :)

Back
X