Nişanlımın hiçbir dediğimi yapmaması:/

merhaba hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama 2 hafta önceden düğün salonu bakmayı salık vermeyin lütfen. ramazan öncesi niye saçma geliyor? :) ben de ramazan öncesi yapacağım da konuklarım niye böyle düşünür onu merak ettim.
Yeni evlenince bi karsindakine ayni evde alisma sureci var. Sonra cinsellik oluyor tabikide. Bana sacma geloyor ramazandan once. Benim kendi fikrim. Ben ramazanda orucumu tutmak isterim namaz kilmaz dua etmek isterim. Ama dugunumden sonrada esimle tadini cikarmak isterim balayina giderim ne bileyim samimi oluruz surekli. Genelde boyle olmuyor mu. Tek bende mi boyle oldu. Alisma surecinde ben esimle ramazani gecirmek istemem mesela. Dugun salomu onceden bakilmali evet ben daha cok mobilya falan kastetmistim

Yeni evlenince bi karsindakine ayni evde alisma sureci var. Sonra cinsellik oluyor tabikide. Bana sacma geloyor ramazandan once. Benim kendi fikrim. Ben ramazanda orucumu tutmak isterim namaz kilmaz dua etmek isterim. Ama dugunumden sonrada esimle tadini cikarmak isterim balayina giderim ne bileyim samimi oluruz surekli. Genelde boyle olmuyor mu. Tek bende mi boyle oldu. Alisma surecinde ben esimle ramazani gecirmek istemem mesela. Dugun salomu onceden bakilmali evet ben daha cok mobilya falan kastetmistim
yoo saçma değil, herkesin inancı ve ramazanı ne şekilde geçirdiği ile ilgili.

neden nisan?? temmuz agustos varken..
neden olmasın? :halay:
ben de mayısta düğün yapacağım için fikirlerinizi merak ettim. neden temmuz ağustosu tercih etmediğime gelince... yapış yapış sıcakta üzerimde gelinlikle terledim, makyajım aktı derdi istemiyorum. ayrıca, ben kendim temmuz ağustosta evlenen arkadaşlarımdan illallah ettim. yazın tatile çıkacağım, hoop bu hafta bilmem kim evleniyor, hoop öbür hafta bilmem kim evleniyor. ayıp olacak diye hep tatillerimi cuma yerine pazar başlatmak zorunda kaldım. ben de çevremdekilere bunu yaşatmak istemedim.

ben de mayısta düğün yapacağım için fikirlerinizi merak ettim. neden temmuz ağustosu tercih etmediğime gelince... yapış yapış sıcakta üzerimde gelinlikle terledim, makyajım aktı derdi istemiyorum. ayrıca, ben kendim temmuz ağustosta evlenen arkadaşlarımdan illallah ettim. yazın tatile çıkacağım, hoop bu hafta bilmem kim evleniyor, hoop öbür hafta bilmem kim evleniyor. ayıp olacak diye hep tatillerimi cuma yerine pazar başlatmak zorunda kaldım. ben de çevremdekilere bunu yaşatmak istemedim.
ben ekim geliniyim :)
nisan erken.. mayısta ramazan başliyor. düğünüzü ramazandan sora mi?

merhaba hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama 2 hafta önceden düğün salonu bakmayı salık vermeyin lütfen. ramazan öncesi niye saçma geliyor? :) ben de ramazan öncesi yapacağım da konuklarım niye böyle düşünür onu merak ettim.
Bencede ramazandan önce olsun bitsin işte bayramda da balayına gideriz:halay:

İşte benim nşanlımda temmuz ve agustosta insanlar tatile çıkacağı için istemiyor.O yüzden mecbur nisan da yapıcaz bu kadar basit.Temmuzda o sıcağın bağrında makyaj aka aka foto çekilemem şekerim:KK66:

Bu hafta sonu bakacağım düğün yerlerine inşallah istediğim yerler olur bana şans dileyin kızlar:KK5:

Bizim evde de var bu modelden. Odanın ampülü bitse bir ay sonra takar. Kumandanın, saatin pili bitsin yirmi gün sonra alır. Arabanın sigorta vakti hep gecikir. Alah yardımcın olsun

Valla her şey tamı tamına yetişsin istiyorsanız düğünden sonrasına kalmasın falan bir an önce başlamanız gerekiyor. Sakın son ana bırakmayın. Stres daha da artıyor. Çok kavga edersiniz sonra.

Merhaba kızlar,
Nisan ayında düğünüm var inşallah.Benim derdim nişanlımın çok rahat olması.Kendisi asla hızlı hareket etmez,her yapacağı hareketi günlerce düşünür,hiçbir işini yetiştiremez.Hal böyle olunca biz bir türlü düğün hazırlıklarına başlayamıyoruz.Annemler hergün soruyor kızım düğün yerine baktınız mı diye bende bugün yarın diyip duruyorum.Malum mayıs ayında ramazan başlıyo o sebeple düğünü nisanın son haftası yapalım dedik şuan o haftaya yığılma var çünkü ramazandan önce yapmak isteyen çok.Nişanlıma hazırlıklara başlayalım gel diyorum bana dur daha çok vaktimiz var yaparız nasıl olsa ev dediğin nedir ki bir ayda dizilir diyor bana.Düğün yapmak istedğimiz yerler belli birde heryer 2019 rezervasyonlarına başlamış bizimki sanıyor ki herkes buna gel burda düğününü yap dicek.Sonra ben laf söyleyince bana niye abartıyorsun diyor.Gerçekten ne yapıcağımı şaşırdım.Bu adamı nasıl ikna edebilirim acil yardım:)) Ya da ben abartıyo muyum?

Bende aynı planlı programlı olayım kafam rahat etsin modundayken gelinlik bakmaya bile zor gitmiştik. bindallı mı ise benim tarihimde başkasına vermişlerdi çünkü düğün tarihimizi yanlış söylemiş düğüne 1 hafta kala haberimiz oldu istediğim bindallı olmadı. Sonra kuaföre 1 saat geç gittik fotoğraf için saatimiz sayesinde kaymıştı. Gelin çıkarken davul yoktu beyfendi unutmuştu. Offf hatırladıkça sinirlerim geriliyor. Her dediği saate geç gelir yada geç gideriz 5 dk geliyorum derse eğer ben onu 5 le çarpıyorum 20 dk sonra geliyor. o değil benim Zaman kavramımda yerle bir oldu

Bende aynı planlı programlı olayım kafam rahat etsin modundayken gelinlik bakmaya bile zor gitmiştik. bindallı mı ise benim tarihimde başkasına vermişlerdi çünkü düğün tarihimizi yanlış söylemiş düğüne 1 hafta kala haberimiz oldu istediğim bindallı olmadı. Sonra kuaföre 1 saat geç gittik fotoğraf için saatimiz sayesinde kaymıştı. Gelin çıkarken davul yoktu beyfendi unutmuştu. Offf hatırladıkça sinirlerim geriliyor. Her dediği saate geç gelir yada geç gideriz 5 dk geliyorum derse eğer ben onu 5 le çarpıyorum 20 dk sonra geliyor. o değil benim Zaman kavramımda yerle bir oldu
Bende nişanlımın bir yere tam zamanında geldğini hiç hatırlamıyorum.Mutlaka beni bekletiyor o günleri hiç düşünemiyorum bizimki düğüne bile geç kalabilir

Bizde inşallah bu baharda en gec temmuzda evlenicez ama hiçbir hazırlık Çeyiz vs yok hatta daha aileler bile tanışmadi. Biz hepsini hizlandirilmis yapıcaz. Bence çok abartıyorlar 6 ay bir sene önceden hazırlık yapıyorlar.

Ya düğünde ve hazırlıklarında deliren kadınlar hiç çekilmiyor ama bundan daha kötüsü her işi askıya alan, amaan diyen, plansız yaşayan erkekler. Neden en kötü? Çünkü delirmiş kadın düğün bitince normale döner ama bu adamlar 1 günde 10 yıllık ömür sökerler. Kansorejen bunlar uzak durun.

Back
X