nişanlımın işi

kumralimkumral

papatya
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
580
24
643
Kızlar merhaba,
Bu topıcte herkesin büyük küçük derdi var.Benim derdimde nişanlımın işi.Nişanlımla 8 senelik berbaerliğimizin sonunda martta nişanlandık ağustosta da düğünümüz var inşallah.Nişanlım yayıncı yani özel kolejlere kitap veriyorlar standlar acıp ve hemen her hafta 4 gün şehir dışında çok özlüyorum yapacağımız çoğu şeyı yapamıyoruz herşeyı hafta sonuna sığdırmaya çalışıyoruz.Annem kızım ekmek parası falan dıyor evet ekmek parası ama 8 sene zaten üniveriste şu bu derken uzaktık hep evlenincede haftanın 4 günü olmazsa ne yapacağım diye düşünüyorum.Kimisi uzaklık iyi olur arada özlersiniz dıyor kımısı evlenınce zor olur dıyor.Eylülde bır aksılık olmazsa müdür olacak karıyer yapmak istiyor ozamana şehır dışı seyahatlerı azalır mı bılmıyorum Tek avantajı okul olmadığı zamanlar sömestr yada yaz tatilinde rahat oluyor.Kendisi de üzülüyor ama evleneceğiz paraya ıhtıyacımız var dıyor.İlerde iş değişikliği yapabilir ama ben bu süreçte yıpranırız diye çok korkuyorum.Akıl verin kızlar çok ihtiyacım var.Var mı eşinden ayrı kalan. haftada 4 düne 5 güne dayanabilir miyim

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Anneninde dedigi gibi ekmek parası için çalışıyor sonuçta geçiminizi sağlamak zorunda.Dügün yapacaksınız bir sürü borç harç olacak onun için de lazım müdür olunca seyahatları çogalabilirde bunu biz bilemeyiz iş yogunluguna baglı,eşinden 4-5 gün degil 10 yıldır ayrı olanları bilirim eşi yurt dışında çalışıp sadece senelik 20 gün tatile gelen insanlar var düşün senede sadece 20 gün görüşüyorlar bayramda seyranda bile gelemiyorlar hatta bir arkadaşımın babası yurt dışında çalışıyordu kızının dügününe gelemedi düşün sadece 1 gün izin istedi adamcagız vermemişler senelik iznini bekle demişler boş yere kendini üzme herşey olacagına varır yine şükren nişanlın çalışıyor ya hiç çalışmayıp evde yan gelip yatsaydı ne olurdu.

evet canım tabiki benden daha zor durumda olanlar var ama malesef bu konuda kendimi güçlü hissetmiyorum Kendimi telkin ediyorum sakinleştiriyorum ama sonra yanımd aolmayınca ondan çıkarıyorum sinirimi

Evet gerçekten zor bir durum ama anneninde dediği gibi ekmek parası.
Çok iyi anlıyorum seni benimde sözlüm haftanın 3 günü şehir dışında oluyor işi gereği. Aynı sizin gibi pazara sıkıştırmak zorunda kalıyoruz herşeyi nerdeyse.
Evlenince de böyle devam edicek sanırım bir süre. İdare etmek zorundayız mecburen.

aynen canım bizimkide sizin gibi,evlenincede bir süre böyle devam edecek.Napayım bı şekılde kabulleneceğim ama gönül isterki her heyecanı berbaer yaşayalım bugüne şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…