Kızlar merhaba,
Bu topıcte herkesin büyük küçük derdi var.Benim derdimde nişanlımın işi.Nişanlımla 8 senelik berbaerliğimizin sonunda martta nişanlandık ağustosta da düğünümüz var inşallah.Nişanlım yayıncı yani özel kolejlere kitap veriyorlar standlar acıp ve hemen her hafta 4 gün şehir dışında
çok özlüyorum yapacağımız çoğu şeyı yapamıyoruz herşeyı hafta sonuna sığdırmaya çalışıyoruz.Annem kızım ekmek parası falan dıyor evet ekmek parası ama 8 sene zaten üniveriste şu bu derken uzaktık hep evlenincede haftanın 4 günü olmazsa ne yapacağım diye düşünüyorum.Kimisi uzaklık iyi olur arada özlersiniz dıyor kımısı evlenınce zor olur dıyor.Eylülde bır aksılık olmazsa müdür olacak karıyer yapmak istiyor ozamana şehır dışı seyahatlerı azalır mı bılmıyorum
Tek avantajı okul olmadığı zamanlar sömestr yada yaz tatilinde rahat oluyor.Kendisi de üzülüyor ama evleneceğiz paraya ıhtıyacımız var dıyor.İlerde iş değişikliği yapabilir ama ben bu süreçte yıpranırız diye çok korkuyorum.Akıl verin kızlar çok ihtiyacım var.Var mı eşinden ayrı kalan. haftada 4 düne 5 güne dayanabilir miyim