• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlimin on yargılarıni kiramiyor ne yapmalıyım kafam karıştı

Sanane yani sen kendi yoluna bak bnce gelipte.payima yorum yapma
Konu açmışsın.Hem de 2 kere.İstersen kpss gibi sınav yap.Kimler konuma cevap verebilir diye.Bu arada istediğim zaman konundan engellersin istemediğin kişileri.O zaman belki istediğin yorumlar gelir.
Eşim bana öyle soyleseydi bi durur düşünürdüm, kendi farkedemez ki karşıdan birinin uyarması gerekiyor bazı durumlarda
Yardim etsin tamamda ya hu nişanlın yanında zaten kimseyi tanımıyor niye yalnız bırakırsın ki 🤦‍♀️
Bu kadar nişan gezmeleri arasında tüm aileyi tanımıştır diye düşünüyorum.Sizi bilemem ama ben eşimi kendi ailemle arama sokmamaya çalışırım.Benim ailem,benim sorunlarım diye.Onun ailesi ile ilgili de araya girmem.Sorarsa fikrimi söylerim.
Sanane nişanlan da senide görelim bu kadar kolaymiymis
Nişanlandım çoktan.🤣Başıma geldi mi hatırlamıyorum;uzun zaman oldu.Ben pek takmazdım.Çünkü ben de yerimde oturamam böyle ortamlarda.
Kadın evli ayol.
Çok güldüm.Bugün de senin başına gelince görürsün yazdılar ya.🤣

Yanında oturmaması değilde onlarınkinde hizmet etmeyene nişanlın neden hizmet ediyor yav ne saf adammış. Böylelerini kullanırlar işte hayat böyledir. Böyleleri olmazsa akıllılar geçinemez.

Bu kadar nişan gezmeleri arasında tüm aileyi tanımıştır diye düşünüyorum.Sizi bilemem ama ben eşimi kendi ailemle arama sokmamaya çalışırım.Benim ailem,benim sorunlarım diye.Onun ailesi ile ilgili de araya girmem.Sorarsa fikrimi söylerim.
Eğer ailesi ile ilgili olan durum bana yansıyorsa uyarmak en doğal hakkım, ama bana yansımadığı sürece sıkıntı yok. Ne kadar nişan akraba gezdiklerini bilmiyorum ki bu konuya göre yorum yaptım

Eğer ailesi ile ilgili olan durum bana yansıyorsa uyarmak en doğal hakkım, ama bana yansımadığı sürece sıkıntı yok. Ne kadar nişan akraba gezdiklerini bilmiyorum ki bu konuya göre yorum yaptım
Ben hiç anlamadım zaten.Tüm konularda bir nişan olayı var.

Back
X