NİŞANLIMIN SACMA FİKRİ (BANA GORE)

Benim eşimin ailesindede böyle. NErde uyuduğunun ne önemi var ki üstü bi gece uyucan kalkcan.

Mrb kizlar. Nişanlım 4 kardeş.2 kız 2 erkek.en kucugu nişanlim 25 yasinda en buyugu abisi 32. Ablasi il disinda.bir abi ablasida burda.ailesi köydeler 20 dk var yok.burda ablasinda kaliyor.az önce konisuyorduk köydeydi ablası ve bebekle..uyuyamamis bebekten dolayı.. Tv odasi 2 yatak odasi var.birinde annesigil diğerinde evli abisi geldiginde kaliyor..oraya neden gecmedigini sordum..abimlerin odasi dedi( oda suan boş ).biz evlendigimizde koye kalmaya gitsek oda bos olsada tv odasinda kalicakmisiz koltukta..sacma geldi bana..sonucta kurulu oda ve özel eşyalari yok yatak aynalik dolap var.onlar önce evlenmis falan fistan..temelli kalsalar mahremiyet dicem de bizim gibi arada gidicekler.ben mi sacma dusunuyorum sizce?

arada bir gideceksin boşver sorun etme hatta lafını bile etme...

Dogru söylüyorsun.bazen hiç tartismaya girmemek lazim yeri gelince siyliceksin de bende de bu var tersse hemen belirtirim tutamiyorum..

O bende de var . kelin ilacı olsa kendine sürer de neyse Allah'tan birbirimize söylüyoruz :)

Mrb kizlar. Nişanlım 4 kardeş.2 kız 2 erkek.en kucugu nişanlim 25 yasinda en buyugu abisi 32. Ablasi il disinda.bir abi ablasida burda.ailesi köydeler 20 dk var yok.burda ablasinda kaliyor.az önce konisuyorduk köydeydi ablası ve bebekle..uyuyamamis bebekten dolayı.. Tv odasi 2 yatak odasi var.birinde annesigil diğerinde evli abisi geldiginde kaliyor..oraya neden gecmedigini sordum..abimlerin odasi dedi( oda suan boş ).biz evlendigimizde koye kalmaya gitsek oda bos olsada tv odasinda kalicakmisiz koltukta..sacma geldi bana..sonucta kurulu oda ve özel eşyalari yok yatak aynalik dolap var.onlar önce evlenmis falan fistan..temelli kalsalar mahremiyet dicem de bizim gibi arada gidicekler.ben mi sacma dusunuyorum sizce?
Onların bileceği iş.Sonuçta şu an nişanlın bekar.Onlarında orada karı koca bir yatak odaları var.Girilmesini istemeyebilirler.Abidir büyüktür evlidir saygı yapılmıştır.Yarın siz evlendiğinizde yeni düzenleme getirebilirler.Şimdidedn bunları tartışmak saçma.

ALLAH başka dert vermesin size.

bende elti hassasiyeti hissettim konunuzda
daha evlenmeden eltim yarışına girilmiş gibi olmuş :)
o zaman belli olur kimin nerde yatacağı
dert ettiğin çokl önemli bişey değil...

tv odasına da güzel bir yatak alın eşinin abisinkinden daha güzel oda olsun sizde orda kalın:)

bi evlenin de..

"Oturma odasinda rahat edemiyorum uyuyamiyorum uyuyamiyinca hastalaniyorum" diyip köy tatilini istediginiz uzunlukta tutarsiniz siz de :D:KK66:

kv evinde gittiğim zaman kalacağım oda var. en buyuk gelinim.
biz yokken herkes gelir kalır sorun yok. biz gidince odada başka biri kalıyor olsa bile oda boşaltılır. çarşaflar değişir. dolaplardan eşyalar alınır. biz geçeriz odaya.

bende de takıntı. o odadan başka bir yerde yatmam. eşimin diğer akrabalarında bile kalmam.
herkesin aile yapısı farklı canım. boşwer takma derim.

kv evinde gittiğim zaman kalacağım oda var. en buyuk gelinim.
biz yokken herkes gelir kalır sorun yok. biz gidince odada başka biri kalıyor olsa bile oda boşaltılır. çarşaflar değişir. dolaplardan eşyalar alınır. biz geçeriz odaya.

bende de takıntı. o odadan başka bir yerde yatmam. eşimin diğer akrabalarında bile kalmam.
herkesin aile yapısı farklı canım. boşwer takma derim.
Tabiki insanin mahremiyet adina bir odasi olmasi guzel.ne guzel dediniz biz yokken kalan kaliyor diye..sinir oldugum da o.olmasalar da zimmetlenmis gibi ulu orta yerde baskalariyla yatirilmak sacma

Back
X