nisanlimin tyhaf halleri

antibiyotikn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2016
29
7
1
31
Nisanlanali 4 ay olmus olmamstr her gunum mutsuz geciyor surekli tartsma halindeyiz inanilmaz degisti hakaretler beni onemsememeler deger vermwmeler . onceden olsa ustume titrerdi smdi umrunda degilim.daha yeni tartstk evini kiralicak soru soruyorm merak ettgm icin senin vazifen degil herseye karsma kiskanclk yapma blmem ne . telefnu kaparsan umrunda deglsn aramam gibi seyler soyledi dayanamiyorum artk

:sinirli: ah erkekler ahhh... Sana saygisi olmayandan sevgi bekleme cnm.. neden bu kdr degisti ?? Aileler iyi anlasiyormi peki ? :işsiz::işsiz:

Su an tanima evresindesin canim evlenmek zorunda degilsin simdi boyleyse evlenince daha beter olur tek kalbini dinleme evlendikten sonra onun karakteriyle basbasa kalacaksin

Ne yapmam gerektgni inan bilmiyorm gercekten yaptklarni gorsun pisman olsun istiyorum
Cıks...zor
Bi kere kaybetme korkusu yok
ikincisi değer vermiyor saygısı yok
devamlı kaybetme korkusu yaşatman lazım
bu da çok yorar seni...sen sen olamazsın..evliliğin boyunca sana böyle davrandığını düşünsene kabus gibi....yol yakınken bence....

Evlenince değişir..
Daha beter olur..
Aynı evde kötü huylar daha da ayyuka çıkar..
Seviyorum diyorsun canım.. sev..
Ama bi bak objektif ol.. nasıl birini seviyorsun.. kibar mi saygılı mi sana karşı dusunceli mi?

Evlenince değişir..
Daha beter olur..
Aynı evde kötü huylar daha da ayyuka çıkar..
Seviyorum diyorsun canım.. sev..
Ama bi bak objektif ol.. nasıl birini seviyorsun.. kibar mi saygılı mi sana karşı dusunceli mi?
İnanki saydklarnin hicbiri kalmadi nisanlaninca arada bir geliyo gidiyo bu kadar hep benm kiskanclklarmdan soylemlermden bikmis

HHaklisin bende oyle dusunyrm korkuyorm yanls bi evlilik olur diye ama tek kalemdede bitiremiyosun
Ben kendimi yerine koyarak dusundugumde gercekten zor kuzum durumun tek kalemde atma zaten bi ciddi ciddi konus düğünü ertele zaman yakinsa biraz izle hareketlerini evlenince düzelir diye dusunme yani.. Eger duzelmezse de evlenip her gun aglayacagina ayrılıp bir ay iki ay yafa 1 yil surer illa ki gecer acisi Rabbim guc verir . iyi dusun kuzum

Anlasiyorlar bi problem yok. Sorun kendisinde acaba baskasimi var diyorm surekli niye degisirki bi erkek
Simdiden kotu sinyaller vermis baksana.. bu sekilde evlilige adim atman saglikli degil canim... Egerki supheleniyorsan, ki haksizda degilsin, takibe al gizliden onu.. caktirmadan ama..

İnanki saydklarnin hicbiri kalmadi nisanlaninca arada bir geliyo gidiyo bu kadar hep benm kiskanclklarmdan soylemlermden bikmis

Kiskancliklarindan bikmis diye kiralık ev sorusuna sana ne mi denir.. biktiysa kendi bilir sana kötü davranmasina izin verme.. hersey bi yana kaba.. kaba insan minibüste çekilmiyor bi ömür hiç çekilmez.. iyi düşün..

Ben kendimi yerine koyarak dusundugumde gercekten zor kuzum durumun tek kalemde atma zaten bi ciddi ciddi konus düğünü ertele zaman yakinsa biraz izle hareketlerini evlenince düzelir diye dusunme yani.. Eger duzelmezse de evlenip her gun aglayacagina ayrılıp bir ay iki ay yafa 1 yil surer illa ki gecer acisi Rabbim guc verir . iyi dusun kuzum
Tesekkur ederm onerin icin . bende izlicem bakicam degisip degismedigne

Back
X